Kupujeme nový iPhone 3G - co to obnáší?
Re: Kupujeme nový iPhone 3G - co to obnáší?
jasne to vim ze na tarif nahodej cenu jak prase ale nemuzuou dat tarif za 6000 ze jo
-
- Starý pes fóra :)
Samozrejme, ale k cene tarifu bude primo umerna cena telefonu.. Takze cim vic budes mesicne platit za tarif, tim min te bude stat telefon.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
jasne ale vsude se pise ze cena iphonu bude vuse ( tj ve vsech statech kde se bdue prodavat oficialne ) bude stejna tj 199 takze oni k zomu stejne nemuzou pridat tarif kterej bude nejak extremne premrstenej
-
@ rychlonozka: jenomze vsude neni dolar. Navic nemuzes pocitat 1 dolar = 1 koruna. Vetsinou to spise byva 1 dolar = 1 euro (pro evropu)
Rychlonozka - vsude bude zakladni cena 199 USD a ekvivalent tohoto podle kursu. To je OD APPLE VSE . Ale je to vicemene jen orientacni cifra a vejicka na zakazniky. Kolik si tam daji k teto zakladni cene tarif jednotlivi operatori, to uz je jejich vec a jejich kseft, a Apple s tim nic neudela. Treba budes mit s vysokym tarifem iPhone nekde dokonce i zadarmo, a nebo naopak bez tarifu zaplatis 2-3x vic. To uz neni zalezitost Apple, ale konkretnich operatoru. A jen na tobe bude, aby jsi si vybral 

tedde o to,jestli bude i od paušálu neblokovaný > či možnost odblokování
no meli by pokud je nedodrzi lze poslat stiznost na nejaky urad ted nevim na jakej a tam by to meli vyresit udelit pokutu a oni by pak meli vracet penize ale nevim je to slozity a v tomdle se nevyznam
-
- iPhone expert
2Juramac:
Tak ten one.at do me teda vlil trochu optimismu. Ctu opravdu dobre, ze za 15 euro mesicne muzu mit iphone za 150 euro? Nebo to jen blbe ctu
Pokud je to takhle, tak to mi svitla nadeje, ze ty ceny opravdu u nas nebudou prestrelene. No uvidime.
Tak ten one.at do me teda vlil trochu optimismu. Ctu opravdu dobre, ze za 15 euro mesicne muzu mit iphone za 150 euro? Nebo to jen blbe ctu

::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
U one.at je to takto:
149,- (229,-) euro za pristroj pri zmluve na 2 roky
do 31.12.2008
24,- eur mesacne (10 + 14)
po 31.12.2008 do konca zmluvy
39,- eur mesacne (25 + 14)
149,- (229,-) euro za pristroj pri zmluve na 2 roky
do 31.12.2008
24,- eur mesacne (10 + 14)
po 31.12.2008 do konca zmluvy
39,- eur mesacne (25 + 14)
-
- iPhone expert
Takze jsem to nakonec opravdu spatne pochopil, ale jestli za cca 4000 maji telefon, kde je pausal nejaky treba 1000 mesicne, tak to neni tak spatne. Dam klidne vic s mensim tarifem. No uvidime, jak to dopadne. Provokuje me ta hlaska "Uz brzy" na strankach vodafone, protoze to vypada jak kdyby to mlo byt driv nez za nejake 3 mesice.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
-
- Mírně pokročilý
no mam kamose v t-mobilu ktery ma t-mobile obchod a rikal ze cena v cesku bude kolem 10 000 ale s hodne vysokym tarifem takze to ve vsech zemich stejne nebude tak ruzove to zas nebude
-
- Host
U T-mobile to bude růžový až moc 

-
@ peterh: jaky podminky mas na mysli?
no jako proc to tolik resim.... asi se mi proste neche davat 12000 kc za mobil jehoz cena je 3100 + 19% dhp takze nejakejch 3700
-
@ rychlonozka: ty to proste nepochopis.. takovahle cena nikde na svete neni. Tedy je, ale za predpokladu, ze budes mesicne platit napr 700 CZK
@Rychlonozka - ty si asi vážně natvrdlej viď?
Použiju článek jednoho "mistra", kde má teď v určitých věcech pravdu, už to tu psalo mnoho ldé a ty si prostě musíš plet to svoje?
http://myego.cz/item/demagogie-ohryzkaru
Použiju článek jednoho "mistra", kde má teď v určitých věcech pravdu, už to tu psalo mnoho ldé a ty si prostě musíš plet to svoje?

http://myego.cz/item/demagogie-ohryzkaru
o tom jsem nevedel a ten clanek jsem si precetl az ted,
myslel jsem ze 199 babek je cena za skutecny iphone a bylo mi to i dost podezrele ze je to tak levne...
v tom pripade musim jen ocekavat cenu
myslel jsem ze 199 babek je cena za skutecny iphone a bylo mi to i dost podezrele ze je to tak levne...
v tom pripade musim jen ocekavat cenu
-
@ rychlonozka: no tak snad uz si to konecne vzal na vedomi.. ta nizka cena je v podstate jen obchodni trik a tahak.
-
- Sons of Jailbreak
Kdyby se to tady neprobiralo asi v deseti tematech, tak nereknu 

OT:
@watterman
to je ale hodne zly a drsny clanek...
@watterman
to je ale hodne zly a drsny clanek...
@alanisko -
on sám ten pán má takovou narušenou osobnost...
Jenom se mrkni na jeho další články.
on sám ten pán má takovou narušenou osobnost...
Jenom se mrkni na jeho další články.
jj ted sem to nasel... pan hulan aka dumb & dumber 

popravde, me ten pan velice, velice, velice irituje...
@juramac -
V tomto případě to žádný blábol není... Má pravdu. On to byl odkaz zvlášť pro Rychlonožku, aby to konečně pochopil. A jak jinak se něco chápe lépe než zábavnou a provokující formou? Když z několikaseti příspěvků na tomhle fóru to ne a ne pochopit...
@Phill -
O to mu právě jde, vyprovokovat ty "blbce". Je to jeho způsob zábavy... My máme tenis, fotbal, hokej, běh, bojová umění a kdoví co a on má provokování lidí na internetu. Ti "chytří" si třeba jeho článek přečtou, ale pouze se pousmějí a nechají si názor pro sebe.
Dále mu jde o slávu a o to, aby si jej někde v takovém malém státě jako je náš všiml. Nedokáže to normálně, tak využívá Internetu...
EDIT: Opraveno Hamiltone!
V tomto případě to žádný blábol není... Má pravdu. On to byl odkaz zvlášť pro Rychlonožku, aby to konečně pochopil. A jak jinak se něco chápe lépe než zábavnou a provokující formou? Když z několikaseti příspěvků na tomhle fóru to ne a ne pochopit...
@Phill -
O to mu právě jde, vyprovokovat ty "blbce". Je to jeho způsob zábavy... My máme tenis, fotbal, hokej, běh, bojová umění a kdoví co a on má provokování lidí na internetu. Ti "chytří" si třeba jeho článek přečtou, ale pouze se pousmějí a nechají si názor pro sebe.
Dále mu jde o slávu a o to, aby si jej někde v takovém malém státě jako je náš všiml. Nedokáže to normálně, tak využívá Internetu...
EDIT: Opraveno Hamiltone!

Naposledy upravil(a) watterman dne pon čer 16, 2008 5:57 pm, celkem upraveno 1 x.
2watterman:
....kdovÍ....
ach ten češtin
sorry, ale musel jsem te opravit, to ypsilon tam vylozene bije do oci....
....kdovÍ....
ach ten češtin

co jsem se dival, tak ne ebay uz je iphone v predprodeji a nekdo nekde psal, ze predprodej zahajil uz i cesky vodafone
hmm mě nejvíc štve že já dal za iPhona 16 táců a na podzim bude za 5000 novej no to je na mě prostě moc:) prostě ho koupím a ten starej dám přítelkyni:D no jinak co se týče oficiálních prodejců já ho koupil před 14 dny a tak mám nárok o upgrade? jak to mám chápat pude tam vše co v G iPhonu?
ale chapes, ze za tech 5000 bude s PAUSALem?
-
@ mira: tak zaprve !! precti si pravidla -> editace !.
Za druhe. Ty sis to tady asi necetl. Jednomu nevericimu to vysvetlime a prijde druhej, kterej zjisti opravdu paradni vec, ze novy iphone nebude tak levnej apod. Nechapu
Za druhe. Ty sis to tady asi necetl. Jednomu nevericimu to vysvetlime a prijde druhej, kterej zjisti opravdu paradni vec, ze novy iphone nebude tak levnej apod. Nechapu

-
- Administrator
promazáno držte se tématu lidi
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Tak v Japonsku se zacne prodavat 11. cervna jen 8gb verze, 16gb verze bude az na konci mesice.. aaaaha, ze by hacek? Takze zacneme jen 8gb modely?
-
- Administrator
nevím když už tak bych počkal, stejně máme všichni iPhone 1 ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Julek: Jsou i taci, co svuj pristroj prodali a ted netrpelive kazdy den trikrat obnovuji o2 stranku s prepaid iphony.. 

Jo i tací jsou
. Já jen nevim jestli si ho nechat dovézt, nebo chvilku počkat a koupit si ho tady oficiálně. Stejně bych si asi pořídil datovej tarif a pokud bude k iPhone nějaký zajímavý jak doufám. Je to dilema toto

je videt ze na mou ignoraci se zde bude narazet asi dlouho...
nechci se vymlouvat ale na strankach applu jsem si precetl tuto a cenu a pak mi ji potvrdil i clanek na idnes takze jsem ji vzal jako skutecnost
teprve potom se mi otevreli oci a pochopil jsem ze to neni tak jak jsem si myslel omlovam se a dekuji za trpelivost
cena me stejne asi neodradi a iphone 3g si koupim
nechci se vymlouvat ale na strankach applu jsem si precetl tuto a cenu a pak mi ji potvrdil i clanek na idnes takze jsem ji vzal jako skutecnost
teprve potom se mi otevreli oci a pochopil jsem ze to neni tak jak jsem si myslel omlovam se a dekuji za trpelivost
cena me stejne asi neodradi a iphone 3g si koupim
-
@ clie: ja asi pockam az bude ofko u nas.. Uz davno sem si chtel koupit prvni generaci, ale pak se mi protahl prodej touche apod - proste sem to nestihl. Pak se priblizil cerven a ja cekal, co prinese novy iphone. Ted je jasny, ze si koupim prave ten.
S nekolika lidma sem na toto tema mluvil, cetl sem ruzny clanky apod. a nakonec sem dospel k zaveru, ze nejlepsi bude, kdyz pockam az bude u nas. Budu si moci vybrat nejaky tarif, reklamace bude v pohode, vse tady. Padaly jeste dalsi argumenty - rict muze napriklad ERT.
S nekolika lidma sem na toto tema mluvil, cetl sem ruzny clanky apod. a nakonec sem dospel k zaveru, ze nejlepsi bude, kdyz pockam az bude u nas. Budu si moci vybrat nejaky tarif, reklamace bude v pohode, vse tady. Padaly jeste dalsi argumenty - rict muze napriklad ERT.
je hezké mít iPhone,ale nebude plně využit bez datového paušálu s alespoň 1GB (200Mb málo,500 možná taky)
Si představ> seš v klidu na projížďce na kole a net zkontrolovat za velké prachy?
(samo,že dyž to budeš využívat)
stojí za to to ušetření z ciziny,dyž nepočítám kup v cizině,paušál spešl měj tady?
Já jdu do českýho z důvodu záruky a protože nepočítám,že pude aktivovat na cizí iphone český tarif spešl pro českej iphone( ale třeba se pletu).
ALE nehodlám mít po úvazku blokovanej mobil,to ho radši koupim dráž a dám jen data tarif.
A navíc iphone je slušná náhrada notasu,dyž na cestách nechceš příliš upravovat cokoliv.
Si představ> seš v klidu na projížďce na kole a net zkontrolovat za velké prachy?
(samo,že dyž to budeš využívat)
stojí za to to ušetření z ciziny,dyž nepočítám kup v cizině,paušál spešl měj tady?
Já jdu do českýho z důvodu záruky a protože nepočítám,že pude aktivovat na cizí iphone český tarif spešl pro českej iphone( ale třeba se pletu).
ALE nehodlám mít po úvazku blokovanej mobil,to ho radši koupim dráž a dám jen data tarif.
A navíc iphone je slušná náhrada notasu,dyž na cestách nechceš příliš upravovat cokoliv.
plne souhlasim panove.. Taky pockam co se z toho vyklube tady v irsku.. Ted byla situace takova ze O2 nabizel iPhone a taky balik 1gb na data ale jenom pro zakazniky ktery si u nich koupili iPhone. Takze jsem odkazany jenom na wifi a nekdy me to pekne stve.. Takze pro mne nejvyhodnejsi bude pockat a uvazat se... Snad bude naky zajimavy ( irove maji zvlastni zvyklosti a napady) pausalek kolem 50euro na mesic obsahujici data, pak to bude to pravy orechovy