Dovoluji si tvrdit, že je to iPhone první generace nebo 3G v jakémsi obalu / krytu.

1 - Tady mi nějak chybí ovládací prvky. Možná je zakrývá ruka, ale podle mě na bok vidíme dostatečně, a ovládací prvky nevidím. Možná jsou na druhé straně, ale to je podle mě nepravděpodobné.
2 - Vypadá to sice jako docela hezky vymyšlený reproduktor, ale podle mě je to výřez a ta stříbrná čárka uprostřed je kus chromového rámečku, který imho putuje krásně dál podle obvodu celého iPhonu. Normálně si ho nevšimnete, s návazností na ten 'hezky zpracovaný reprák' ho snad uvidíte

3 - tak tohle je podle mě dolní část krytu, která když se sundá, tak z něj iPhone krásně vyndáte. Všechny ty 3 kolečka k tomu patří. V levo uplně ta dolní je podle mě identická s tím 'vrypem' (protože není vidět celý ten pravý bok) vpravo dole. To kolečko nad tím levým dolním je jakési 'něco', asi je to i na druhé straně, ale nevím.
4 - Display je podle mě po celém svém obvodu zapuštěný tak o 1-2mm pod obal více, než by měl být.
5 - Když se podíváte na originální fotku, tahle část mi přijde trošku odchlíplá (že by to pouzdro bylo dokonce nekvalitní?)
6 - Když se podíváte na origo fotku, tahle část mi přijde trošku kostrbatá. Neni to oblouček.
Takže tak

A ano, opravdu si toto dovoluji TVRDIT. Fake.
(Ještě taková poznámečka, když mrknete na dvě poslední origo fotky, ta zelená ledka nahoře je na každé fotce jinde. V tom dolním je posunutá. Teda podle mě je to LEDka a myslim že má signalizovat aktivitu iSight.)