( Možná příště, tamty lidi už jsem neviděl zatraceně dlouho

cajik píše:Prosim Vas nebude mit nekdo na srazu za prijatelny peniz jakoukoliv kartu pro odemceni iPhone verze 1.1.2
M29 píše:cajik píše:Prosim Vas nebude mit nekdo na srazu za prijatelny peniz jakoukoliv kartu pro odemceni iPhone verze 1.1.2
Jeden z mých dodavatelů nabízí jakousi destičku pro odemčení iPhonu (firmware v1.1.2 BL: 04.02.13_G), ale zkušenost s tím nemám a cenu bych mohl zjistit, pokud to někoho zajímá.
Sedy píše:M29 píše:cajik píše:Prosim Vas nebude mit nekdo na srazu za prijatelny peniz jakoukoliv kartu pro odemceni iPhone verze 1.1.2
Jeden z mých dodavatelů nabízí jakousi destičku pro odemčení iPhonu (firmware v1.1.2 BL: 04.02.13_G), ale zkušenost s tím nemám a cenu bych mohl zjistit, pokud to někoho zajímá.
Prosim tě dokázal bys sehnat nový vibrátor do iphonu a popř to opravit??
Nefungují mi vibrace a jsem bez toho trošku nahranej
Zeptám se.
Sedy píše:Zeptám se.
Dobře děkuji, pros9m dejte mi vědět ještě před srazem jestli to půjde abych si vzal s sebou peníze.
M29 píše:Sedy píše:Zeptám se.
Dobře děkuji, pros9m dejte mi vědět ještě před srazem jestli to půjde abych si vzal s sebou peníze.
Klidně dám, ale tak rychle to nebudepřeci jen zboží je až z druhého konce světa a za chvilku tam mají dvoutýdenní oslavy konce roku
Sedy píše:M29 píše:Sedy píše:Zeptám se.
Klidně dám, ale tak rychle to nebudepřeci jen zboží je až z druhého konce světa a za chvilku tam mají dvoutýdenní oslavy konce roku
Aha takže s tím že bych to měl na srazu opravený nemám počítat?
Dag píše:Tak se těšte, právě jsem se vrátil z Cables a Simms a dorazila první zásilka Turbosimek a 3 mám. Volná je jenom jedna a na tu se už ptal Smolda. Majitel Fy pan Bártů přislíbil zítra krátkou účast, že se staví na pivko a rozhodl se přivézt na ukázku různá pouzdra, fólie apod. Co je však obzvlášť potěšující, že se rozhodl přispět do tomboly a hlavní výhra bude jedna Turbosimka. Navíc Fy bude provádět i léčení nemocných iPhonů včetně výměny končetin (displejů). Můžete se zítra dozvědět osobně více podrobností o připravovaném servisu.