A po necelém týdnu? Super, jen by mohly být o nějaký milimetřík větší, holt nejsem žádné ořezávátko

Alesk píše:Tak už je mám taky od pátku doma.
Zatím první dojmy velice pozitivní. Asi před týdnem se tu řešil problém s měřením jízdy na kole. Mě to funguje správně: ve Workoutu zapnu funkci Outdoor Cycle a vše včetně vzdálenosti a rychlosti se mi zaznamená a přenese do Aktivity na iPhone (viz. pžíloha).
Pouze výdrž baterky při tomto monitorovaném měření je nic moc. Mám za 3 jízdy, co jsem zatím udělal vyzkoušené, že je spotřeba cca. 15% za hodinu. Když vyjíždím na kolo až večer cca v 18hod, mám baterku na 40% a za hodinu jízdy se vracím s cca 25%. Teď je 22 hod a mám 12%. Kdybych byl na kole o něco déle, je baterka už KO.
Toto je zatím jediné negativum. Pokud budu hodinky používat normálně (bez měření sportu), tak s baterkou problém nebude.
Jinak se s nimi normálně sprchuji a zatím vše O.K.
Uvidíme, jestli si baterka ještě časem "sedne".
gulii píše:Já jsem si pro ně došel přímo do Store v Berlíně. Udělal jsem objednávku dopoledne a pak jsem si jen vybral na hodinu, kdy si pro ně přijdu. Pokud neumíš dobře německy, tak se dorozumíš v klídku anglicky.Alesk píše:Tak už je mám taky od pátku doma.
Zatím první dojmy velice pozitivní. Asi před týdnem se tu řešil problém s měřením jízdy na kole. Mě to funguje správně: ve Workoutu zapnu funkci Outdoor Cycle a vše včetně vzdálenosti a rychlosti se mi zaznamená a přenese do Aktivity na iPhone (viz. pžíloha).
Pouze výdrž baterky při tomto monitorovaném měření je nic moc. Mám za 3 jízdy, co jsem zatím udělal vyzkoušené, že je spotřeba cca. 15% za hodinu. Když vyjíždím na kolo až večer cca v 18hod, mám baterku na 40% a za hodinu jízdy se vracím s cca 25%. Teď je 22 hod a mám 12%. Kdybych byl na kole o něco déle, je baterka už KO.
Toto je zatím jediné negativum. Pokud budu hodinky používat normálně (bez měření sportu), tak s baterkou problém nebude.
Jinak se s nimi normálně sprchuji a zatím vše O.K.
Uvidíme, jestli si baterka ještě časem "sedne".
A zapínal jsi něco v iPhone? Měl jsi ho s sebou? Protože mi toto nefunguje...
miroslavpriesol píše:Ahoj všem, mám prosbu. Dostal se mi do ruky iPhone 6plus a chtěl jsem si ho spárovát, ale už jsem je měl spárováné s iPhone 6 a nemůžu přijít na postup jak nato, abych nemusel hodinky dávat do původního nastavení. Jde to vůbec a nebo se musí vždy úplně nanovo. Díky
krwell píše:Díky moc za odpověď. Kromě tenisu moc nesportuju, ale asi je fakt pravda, co píšeš. Chci je, ale nevim proča to jsem applák jenom asi 3 měsíce
Každopádně, pokud je tady někdo, kdo s AW hraje tenis nebo se o to pokoušel, tak budu rád za info. Díky