Evasi0n - untethered Jailbreak iOS 7 – 7.0.6
-
- Mírně pokročilý
Re: Evasi0n - untethered Jailbreak iOS 7 – 7.0.4
Nepovedlo se mi dohledat, takze se omlouvam, pokud uz to tu nekde zaznelo.
Mam telefon jailbreaknuty verzi 1.0.2beta ...
Existuje nejaky zpusob, jak "upgradovat" jailbreak bez toho, ze bych delal restore na cistou verzi a delal novy jailbreak?
Mam telefon jailbreaknuty verzi 1.0.2beta ...
Existuje nejaky zpusob, jak "upgradovat" jailbreak bez toho, ze bych delal restore na cistou verzi a delal novy jailbreak?
rMBP 15" 2017 i7@2.9GHz, 16GB RAM, 512GB SSD
iPhone 7 128GB Black
iPad Air 2 64GB
Apple TV 4 32GB
Apple Thunderbolt Cinema 27"
iPhone 7 128GB Black
iPad Air 2 64GB
Apple TV 4 32GB
Apple Thunderbolt Cinema 27"
-
- Mírně pokročilý
jo update udelej pres cydii
-
- Host
Nikto nevie vazne poradit s tymto:
Vie niekto poradit mozno sa to tu uz riesilo. Restorol som iphone cez dfu a nastavil ako novy nasledne spravil jb cez evasion 1.0.4 lenze v cydii mam bigboss repo prazdne. Aj ked dam refresh v changes skonci mi to chybou u daneho repa. Ten isty problem som mal aj vcera. Je tak pretazene to repo alebo kde je problem ?
Vie niekto poradit mozno sa to tu uz riesilo. Restorol som iphone cez dfu a nastavil ako novy nasledne spravil jb cez evasion 1.0.4 lenze v cydii mam bigboss repo prazdne. Aj ked dam refresh v changes skonci mi to chybou u daneho repa. Ten isty problem som mal aj vcera. Je tak pretazene to repo alebo kde je problem ?
-
- patron iPhone.cz
BigBoss má občasné výpadky poslední dobou. Včera večer po restore jsem měl to samé. Ráno potom už vše v pohodě a repo opět fachčilo. Vydrž pr'tka, vydrž....
-
- Mírně pokročilý
atyp píše:To Chr1s
"Můžu se tě zeptat, proč si dáváš do telefonu iBlacklist? Co vím, tak funkce na blokaci kontaktu je přímo v iOS 7 nebo se pletu? "
iBlackList ma hodne funkci, napr ti skryje sms od "kamaradek", ktere si ty kdykoli prectes po zadani kodu, muzes si navolit casy kdy se ti skryji hovory a sms, kdyz nechces nejaky kontakt prijimat, slysi on v tel obsazovaci ton, nebo ho to hned vypne, nebo mu to jakoze zvoni.... Hodne nastaveni. Super appka! V kombinaci s Intelliscreen super - ta ti muze udelat to, ze se ti nahore vedle baterky objevi malinka ikonka telefonu nebo sms, prakticky malo viditelna, ty vis ze ti nekdo volal nebo psal, aniz by to vedel nekdo druhy, treba manzelka... Asi tak. Jeste je fajn ze staci zmacknout home tlacitko a vidis nahore u baterky hovory a sms, nemusis otvirat cely tel.
Takže už je iBlacklist pro iOS 7, můžete stahovat / updatovat, pokud jsi měnil zařízení je potřeba udělat migration.
Kde se nastavuje skrytí některých sms? Jako že je dáš do Blacklistu?
-
- Host
scorpi píše:BigBoss má občasné výpadky poslední dobou. Včera večer po restore jsem měl to samé. Ráno potom už vše v pohodě a repo opět fachčilo. Vydrž pr'tka, vydrž....
Hm lenze ja to skusam uz 2 dni rano naobed aj vecer a stale to nejde tak neviem.
-
- Senior uživatel
Custe , chcem to dat na iphone 5 , su este nejake problemy co boli hned na zaciatku ?
Ak som si iP aktuaizovat cez mobil
Ak som si iP aktuaizovat cez mobil
- iPhone 6 64gb [iOS 8.2 nonJB]
-
- Host
Včera jsem to na ip5 taky prdnul přes verzi 1.0.4 a vše se zdá v pohodě, aktualizace sem měl předtím taky vzduchem. Já se jen modlím ať to jde na 7.1 až výjde, zatím to vypadá dobře.
•iPad Air
-
- Klub čistého iOS
Nazdar vsetci, uvažujem tiež že si urobím JB pre par tweakov mam iPhone 5 16GB kupeny v UK. Môže sa počas JB stat niečo čo by nenavratne poškodilo moj ip5 ? Dakujem za opdovede
raz som JB cez Ebvasion robil no to som mal ešte iPod Touch 4G a vyšiel ma o 500€ menej ako iPhone 5 

Macbook Pro 13 2015
-
- Senior uživatel
Mal som ios 7.0.4 cez ota , a vsetko v poriadku 

- iPhone 6 64gb [iOS 8.2 nonJB]
-
- Host
Čau, mám problém s dokončením JB. Vše proběhne v pořádku, ale nevytvoří se mi v telefonu app Cydia. Máte nějakou radu? Díky
-
- Starý pes fóra :)
Reset, prostě vypnout a zapnout iPhone
)

Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Mírně pokročilý
Zdenal66 píše:Čau, mám problém s dokončením JB. Vše proběhne v pořádku, ale nevytvoří se mi v telefonu app Cydia. Máte nějakou radu? Díky
Mě se to stalo taky. Když nepomůže reboot, tak udělej jb opětovně. Pokud ani to nepomůže zkus restore a znova.
-
- Klub čistého iOS
Tak JB sa podaril
všetko funguje ako ma (aspon zatial)
JB urobeny na Win 8 cez Evasion s tym že som to spuštal ako spravca v režime kompatibilnom s Win XP Service Pack 3
...inak nevie niekto o teme, ktora by mi odstranila ten biely pas pod poslednym riadkom appiek ?
Dakujem 

Macbook Pro 13 2015
-
- Host
oPicka píše:Mě se to stalo taky. Když nepomůže reboot, tak udělej jb opětovně. Pokud ani to nepomůže zkus restore a znova.
Díky, povedlo se. Byla potřeba udělat obnova.
-
- Sons of Jailbreak
Docela zvlastni, po obnove dat do iPadu zmizela ikonka Cydia. JB funguje dal, kdyz spustim Safari a zadam "cydia://" a ENTER, tak Cydia nabehne, jen proste neni ikonka. Neresil uz nekdo? Na dvou iPhone vse v poradku, takto mi zlobi pouze jeden iPad.
-
- Host
Zmizení ikony cydie (včetně tweaků iFile, Activator, mobile Terminal apod.) jsem řešil jsem před cca týdnem na iPadu2 (64GB, 3G) a pomohl mi tento návod:
http://www.jailbreakqa.com/questions/21 ... er-restore
Žádné zpomalení iPadu, o kterém se tam někde v diskuzi píše jsem nezpozoroval. Jediná drobnost, která při tomto postupu u mě nezafungovala, je bod 4 - mě nešlo evasi0n normálně ukončit. Pomohl jen restart kompu během kterého jsem iPad odpojil a pro jistotu rebootnul
Pokud se to někomu hodí, tady je to česky:
(1) Připojte iPad a spustťe znovu evasi0n.
(2) Ve fázi, kdy Vás aplikace vyzve na klepnutí na ikonu evasi0n pro dokončení JB nic nedělejte, na ikonu neťukejte(!)
(3) Zkontrolujte, zda je aplikace ikonu Cydia je znovu nainstalovaná. Potom odstraňte ikonu evasi0n obvyklou metodou pro mazání aplikací (klepněte a podržte - křížek - delete).
(4) Ukončete program evasi0n na ploše počítače a odpojte iPad2
http://www.jailbreakqa.com/questions/21 ... er-restore
Žádné zpomalení iPadu, o kterém se tam někde v diskuzi píše jsem nezpozoroval. Jediná drobnost, která při tomto postupu u mě nezafungovala, je bod 4 - mě nešlo evasi0n normálně ukončit. Pomohl jen restart kompu během kterého jsem iPad odpojil a pro jistotu rebootnul
Pokud se to někomu hodí, tady je to česky:
(1) Připojte iPad a spustťe znovu evasi0n.
(2) Ve fázi, kdy Vás aplikace vyzve na klepnutí na ikonu evasi0n pro dokončení JB nic nedělejte, na ikonu neťukejte(!)
(3) Zkontrolujte, zda je aplikace ikonu Cydia je znovu nainstalovaná. Potom odstraňte ikonu evasi0n obvyklou metodou pro mazání aplikací (klepněte a podržte - křížek - delete).
(4) Ukončete program evasi0n na ploše počítače a odpojte iPad2
-
- Host
Na mém ipadu mini 3G 64GB mi jailbreak probehl, ale cydia nikde, zkousel jsem ten postup zopakovat a nic, zkusil jsem zde uvedeny navod kdy se nema klikat v procesu na ikonu evaison7 ale stale nikde cydii nemam. Setkal se s tim jeste nekdo?
-
- Klub čistého iOS
Tuto chybu robi ak mas zariadenie aktualizovane cez OTA. Takze JB neprebehol. Treba restore cez iTunes a potom urobit JB. Mal som to iste.
iPhone 12 128gb / iPhone 5S 16gb / iPhone 6 16gb/64gb/128gb
-
- Klub čistého iOS
Neviem ci to tu uz bolo, ak jej tak sorry za spam, ale ide nejako updatovat JB ? Teraz vysla nova verzia 1.0.4 a ja mam 1.0.2. Dik za rady.
iPhone 5 | 16 GB | iOS 7.0.4 | JB
iPhone 5 | 16 GB | iOS 7.0.4 | JB
-
- Senior uživatel
az bude aktualizace i pro verzi v cydii tak ti to cydia nabidne aktualiovat
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
-
- Host
cczero píše:když je tady ta debata o iBlacklist, používal jsem ho na iOS 6, ale nebyl jsem spokojen s tím, že občas, tedy skoro vždy když přišla sms ze "blokovaného kontaktu", tak pípla (cca půl sekundy z tónu), když jsem viděl na display, bylo vidět že se ukázala badge a hned zmizela, kvůli tomu jsem měl sms upozornění, kde bylo na začátku chvilku ticho, což bylo naprd. U volání se mi stávalo, že občas byla jednička u nepřijatých hovorů, v seznamu nic, v iBlacklist bylo vidět, že někdo volal a nebo že po volání šel telefon rovnou do safe modu ...
... mám za to, že to je celkem robustní aplikace, co sahá hluboko do systému a nechce se mi moc s ní experimentovat, tak jaké jsou zkušenosti teď?
atyp: intelliscreen, určitě má hodně možností, lze nastavit tak, aby se choval pouze jako opennotifier, tedy pouze ikonky událostí v status baru?
... stejný problém s SMS mám také na 6.1.2. na iPhone 4S ... chci přejít na 7.0.4. má někdo zkušenost jestli je na novém FW problém vyřešen ?
děkuji za odpověď
iPhone 4s , MacBook Pro , Apple TV 2 ,
-
- Host
Stalo se někomu, že když zapnu ti ikonku evasi0n 7 v iPhonu, tak se jakoby ta aplikace zapne, je bílé pozadí a pak problikne a nic? V PC mi to furt píše at v iphone otevřu ten evasi0n 7 ale prostě to nic nedělá... co s tim?
....apple
-
- Sons of Jailbreak

Dnes sem si řekl, že uzrál čas a udělal JB. Vše ok, až na notifikačni centrum, nemůžu v něm zobrazit nainstalované aplikace. Je to všeobecný bug nebo s tím nemáte problém? Koukal sem zde ve vláknu a nikdo to nezmiňoval. :-/
edit: vyřešeno!

Naposledy upravil(a) KaoluNuKain dne úte led 21, 2014 1:17 pm, celkem upraveno 1 x.
/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule
-
- Mírně pokročilý
Evasi0n - untethered Jailbreak iOS 7 – 7.0.4
Ahoj. Mam problem. Uz asi dva dny mi nejde cydia. Zapnu ji a ukaze todle 
Neukazuje mi zadne tweaky a zdroje jsou prazdne. Dik za radu.

Neukazuje mi zadne tweaky a zdroje jsou prazdne. Dik za radu.
-
- Starý pes fóra :)
TO: meisterochmi
Odmaž ty dvě repa.
Odmaž ty dvě repa.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?

iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?

-
- Mírně pokročilý
To uz jsem zkousel. Ale cervene hlasky tam jsou furt. Uz jednou mi to delalo kdyz jsem pridal nejake repo. Tak jsem ho odstranil a vse jelo. Ted to zacalo blbnout z niceho nic 

-
- Host
vymaž posledi repo ZoodTTD....
viz..http://www.youtube.com/watch?v=eAzlkzOdKOA
viz..http://www.youtube.com/watch?v=eAzlkzOdKOA
-
- Mírně pokročilý
Wouuu. vse jede. Dekuju 

-
- Host
Zdravím všechny. Prosím Vás všimli jste si že po JB na IP5 při volání zčernaly informace na horní liště? Myslím tím signál, hodiny a stav baterky... Dělal jsem JB u dvou IP5 a u obou stejný problém. Taky se Vám to stalo? Díky moc!
-
- Mírně pokročilý
@underbeat
uz jsem to tu psal. pridej v Cydii repo http://repo.pnre.co.vu a nainstaluj tento fix : StatusBarFix2.
uz jsem to tu psal. pridej v Cydii repo http://repo.pnre.co.vu a nainstaluj tento fix : StatusBarFix2.
iPhone 5S 64GB, fw 8.1
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
iPad Mini Retina 3G 32GB, fw 7.2.1 JB
MacBook Pro 13"
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
MacBook Pro 13"
-
- Host
Omlouvám se, pokud to tu zde již někde bylo, nicméně i když najdu něco podobného, radši se zeptám přímo na můj mobil, než něco pomrvit..:
Stáhl jsem si poslední verzi Jailbreaku evasi0n7 pro iPhone 4S 64GB (iOS 7.0.4).
Aplikaci spustím a vše na mobilu dělám dle návodu. Ke konci se mě zpravidla mobil dovoluje, zda může mému PC důvěřovat. Dle videa vše de facto probíhá tak, jak by mělo. Jenže ke konci mi nenapíše program v PC "done!", ale prostě se samovolně vypne. V Mobilu pak nemám ani Cydii, zůstane mi jen ikona z jailbreaku, na kterou když kliknu, otevře se jen bílé pozadí bez čehokoli.
Zkoušel jsem to takto asi 5x, ani jednou to neproběhlo jinak, při spouštění telefonu se načítá pouze "jablíčko".
Kód zámku i SIM mám vypnutý, uzamčení displeje zakázané.
Ví někdo, co s tím? Můj mobil mi každou chvílí leze na nervy více a více
Díky!
Stáhl jsem si poslední verzi Jailbreaku evasi0n7 pro iPhone 4S 64GB (iOS 7.0.4).
Aplikaci spustím a vše na mobilu dělám dle návodu. Ke konci se mě zpravidla mobil dovoluje, zda může mému PC důvěřovat. Dle videa vše de facto probíhá tak, jak by mělo. Jenže ke konci mi nenapíše program v PC "done!", ale prostě se samovolně vypne. V Mobilu pak nemám ani Cydii, zůstane mi jen ikona z jailbreaku, na kterou když kliknu, otevře se jen bílé pozadí bez čehokoli.
Zkoušel jsem to takto asi 5x, ani jednou to neproběhlo jinak, při spouštění telefonu se načítá pouze "jablíčko".
Kód zámku i SIM mám vypnutý, uzamčení displeje zakázané.
Ví někdo, co s tím? Můj mobil mi každou chvílí leze na nervy více a více

Díky!

iPhone 12 Pro Max Gold, 256GB
iPad Pro 10.5" Space Gray, 64GB, Wi-Fi + Cellular
-
- Mírně pokročilý
Na zarizeni byl proveden update pres OTA,...... JB ti nepujde udelat pokud neudelas ciste restore na 7.0.4! Jinak ti Evasi0n bude stale padat.
iPhone 5S 64GB, fw 8.1
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
MacBook Pro 13"
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
MacBook Pro 13"
-
- Host
Děkuji za odpověď, funguje! 

iPhone 12 Pro Max Gold, 256GB
-
- Host
Zdravím.
Mohu jen krátký dotaz? Chápu dobře, že v této chvíli nejsou podporovány věchny aplikace, takže např. servis24, audiotéka nebo čtečka Kindle nemusí (nebudou) fungovat? A je např. aplikace Audiotéka vůbec dostupná pro JB přístroje? Díky moc, Martin
Mohu jen krátký dotaz? Chápu dobře, že v této chvíli nejsou podporovány věchny aplikace, takže např. servis24, audiotéka nebo čtečka Kindle nemusí (nebudou) fungovat? A je např. aplikace Audiotéka vůbec dostupná pro JB přístroje? Díky moc, Martin
-
- Host
To KaoluNuKain: jak si to vyřešil s těmi aplikacemi v notifikačním centrum?
•iPad Air
-
- Sons of Jailbreak
meisterochmi mi poradil, stačilo všechny aplikace postupně zapnout a vypnout, pak sem restartoval telefon a aplikace v notifikačním centru už zůstaly..
/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule
-
- Host
Moze niekto pls.kto ma jailbreak preverit ci obsahuje appku WiFi Analyzer?
Dik.
Dik.
-
- Host
Doporučuji upravit úvodní post, kde se píše o podporovaných systémech MaOS X. Poslední verze evasi0n 7 1.0.4 nepodporuje MacOS X 10.5 a 10.6, ale až 10.7 a novější.
Doplněnno, iTukan
Doplněnno, iTukan
-
- iPhone expert
Stefko88: WiFi Analyzer neobsahuje standartne JB. 

iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA