Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
aplikace na vylepseni notification centeru:))... mezi super vlastnosti patri aktivace NC na lockscreenu.. minimalizovani notifikaci a pridani widgetu na spravu zarizeni...
Tak tohle vypadá fakt krásně:) Hlavně ta lišta na vypinání wifi atd, která je defaultně mimo display a ukáže se až když se zatáhne za tu plochu:) paráda:)
Ale je to ve špatné sekci:) Tohle není JB, ale App na JB telefony;)
Ja jsem si prvni IntelliScreen zakoupil a nikdy jsem vynalozenych penez nelitoval, rad pujdu i do teto verze /pro mne update zdarma/, jen co vyjde JB na iOS 5 ....
iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
Funguje v pohodě a to včetně Message+. Zatím jsem našel jen jednu větší chybku a to byla nekompatibilita s BiteSMS. Každopádně to řeším výše uvedeným Message+, což je součást IntelliScreenX. Ještě další chybkou je využití modu čtení Safari u RSS. Některé zprávy ho nepodporují a otevře se prázdné okno. Lišta s rychlou informací o IP, vypínači Letadlo, Blue.., Wifi, 3G a posuvník jasu ... perfektní. Výdrž baterie je slušná. Nějakou výraznou změnu nepociťuji. Tu mají na svědomí u JB jiné aplikace. Já jsem spíše na OpenSSH, Terminál, Wifi scanner a pod.
Docela pěkná a funkční kombinace SBSettings a IntelliScreenX. Vyhovuje mi více přepínání 3G/E a oddělené vypnutí dat komplet, vypnutí SSH, GPS, přehled procesů atd ...
Kdyz pridam SBsetings tak mi v ramci IntelliscreenX v notifikacnim centru nefunguje po vyvolani leteckeho rezimi a znovuzapnuti korektne zobrazeni on/off tlacitek systemovych funkci. Oznaceni zustane vyset ve vypnutem modu i kdyz funkce jako takova jede.
Navod napsat muzu, ale nakonec jsem se od uvadene kombinace a intelliscreen odklonil ke kombinaci lockinfo + SBSettigs. Problemem u me bylo prepinani 3g/E, kdy u IntelliscreenX je jeste pozice Off. Prakticky porad se mi stavalo, ze mi nasledne vypadl signal. U SBSetings je Off data na jinem tlacitku a vse fungune v poradku. Take lockscreen je daleko praktictejsi a mene preplacany.