Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Po dlouhém hledání jsem našel aplikaci pomocí které budu moci sdílet GPS z mého iPhone do mého iPadu nebo do jiného zařízení které podporuje bluetooth GPSky!Pro spojení s jinými iDevices musíte mít tuto aplikaci a BTstack GPS...Zatím mám odzkoušenou jen trial verzi protože mi ještě nepřišli peníze na PayPal ale jakmile se mi to nabije tak napíšu jak to funguje v praxi....Sice to co dělá tato aplikace umí Personal Hotspot v iPhone ale ten GPS vysílá jen v intervalech 5sec a není na iPhone 3G...Aplikace by měla být v základním repu cydie. SCREEN:
iPhone SE 64GB Space Gray MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2 Moto 360 Xiaomi Mi Band iPhone 5C 32GB Blue iPhone 4S 8.1.3