spolahlivy dennik

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Odpovědět
almaniak

spolahlivy dennik

Příspěvek od almaniak »

hladam nejaky spolahlivy dennik na zobrazenie volanych hovorov prijatych hovorov atd.
poradte nieco.
dakujem

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: spolahlivy dennik

Příspěvek od Beavers »

MobileLog - Cydia, placený, nevím ale, zda je pro iP4, resp. pro jeho FW. Hledej toto heslo, píše se tu o něm dost.

iNG pADRe

Příspěvek od iNG pADRe »

skor by som Ti doporucil plateny callcounter zo cydie, pokial Ti ide hlavne o pocitanie zostatku minut, ktore Ti ostavaju z pausalu atd.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Ano, ten je vynikající, ale nemá v sobě historii hovorů. MobileLog, pokud se k němu dokoupí speciální plugin, umí i zobrazit provolaný čas (zůstatek minut).

conectmetal

Příspěvek od conectmetal »

Všetko by bolo super čo sa týka mobileLog túto app. používam už od 2G ale momentálne som nasr... :evil: lebo pod 4.2.1 nefunguje. Takže ju určite odporúčam ale nie na IOS 4.2.1. :wink:

conectmetal

Příspěvek od conectmetal »

Prosím vás potrebujem od niekoho radu alebo informáciu. Už som to tu niekde písal. Nejako sa mi to nezdá že by nebol funkční mobileLog pod 4.2.1. Už som aj písal na ich stránke je tam nejaká možnosť im napísať. Ale mi neprišla žiadna odpoveď . Pokúste sa mi niekto dať info či vám to ide na 4.2.1 IOS

Miles13
Host
Host

Příspěvek od Miles13 »

Zatial nefunguje pre FW 4.2.1, ale pre FW 4.1 ide v pohode.
iP3G, iP4, iP4s, iP5s, iP7, iPad2

Odpovědět