Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Pochybuju ze to pojede na 4.1.2 tam zatim jede minum veci na 4.1 slape jak hodinky Tak nad svým příspěvkem to máš napsané správně 4.2.1 a stejně to napíšeš špatně. MG
vypadá to fakt krásně, až zas budu mít iPhone tak určitě pořídím btw: Julku to už si psal u docela dost app z Cydie, nebylo by lepší prostě ten JB udělat?
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink Apple iPhone 6S, 64GB, gold Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
všetko je to ok ale bohužial pri inštalácii mi to che odstrániť SBrotator. takže tieto dve app. sa bohužial neznášajú. Takže u mňa barrel inštal. nebudem
Tak nevim, nainstaloval jsem to, v settings nastavil na otside, respring, ale pořád mám springboard původní. zkusil jsem i inside a ty 2 další fičuriny co tam sou ale nejde mi to. SBRotator nemám, ani povypínání themes z winterboardu nepomohlo. ještě zkusím reboot.
EDIT: tak jsem to vyřešil, app se kryje s Five Collum springboard
jedna app o kterou skutečně nechci přijít. achjo.....doufám že brzy vyjde kompatibylní update
Teedok: Odinštaluj Five Collum, a naištaluj si Iconoclasm. V nastaveniach si potom zvoľ layout aky chceš (je tam aj Five Collum), potom daj apply changes+respring, hotovo. Funguje to určite, teraz som to skušal.
iNG pADRe píše:pri pokuse o stahovanie iconoclasm mi vypise, ze http modmyi unavailable, znamena, ze repo, odkial to idem stahovat momentalne nefunguje?
Stejné i u mě. Nejde nainstalovat, ani nezačne stahovat.
EDIT: Odinstaloval Five-column springboard a five icon dock. Po tom co nešel nainstalovat iconoclasm jsem to chtěl nainstalovat zpět. Five-column SB šel v pohodě ale Five icon dock hází stjnej error jako iconoclasm
No a moje přítelkyně přišla na crazy trik . Když se pečlivě zaměříte při pomalém tahu prstem, dokážete zastavit ikony přesně v momentě přechodu a ony zůstanou stát . Teď už si ani nemusíme stahovat hry, vystačili jsme si s tím, zastavit ikonky na přechodu
Na YouTube se již dříve objevily nové efekty (v rámci videoklipu tedy nic moc), ale v nejnovější verzi Barrelu je stále nemám: