Dwick: BTW no a?
Diskuze k návodu "Jak zrychlit Cydia"
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
-
atirita
- Mírně pokročilý

Diskuze k návodu "Jak zrychlit Cydia"
Jackie: to je parada ... konecne to beha rychlejsie
ak uz idem do cydie tak idem naisto za urcitou app
iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1-
dwick
- Starý pes fóra :)

Re: [Navod] Jak zrychlit Cydia
atirita: No ja treba kdyz vidim novou app, kterou neznam, tak se rad podivam na screeny a prectu si o ni vice informaci 
Life sucks. And then you die.
-
john
- iPhone expert

No to já bych teda taky rád nechal ty screenshoty a more info, neni nějakej příkaz jen pro ty reklamy ?
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
-
atirita
- Mírně pokročilý

2 dwick: je fakt, ze clovek pokial neustale hlada novinky tak screeny a info vyuzije.
Je ale aj spusta uzivatelou ktory maju z cydie iba par "uzitocnych" app. Naposledy som iba hladal konkretnu vec, backup app z cydie. Precital som par info na nete kde boli porovnane app a cydiu som otvoril iba preto aby som kupil "pkg backup".
Je ale aj spusta uzivatelou ktory maju z cydie iba par "uzitocnych" app. Naposledy som iba hladal konkretnu vec, backup app z cydie. Precital som par info na nete kde boli porovnane app a cydiu som otvoril iba preto aby som kupil "pkg backup".
-
pepol
Mám dotaz.Těch if (depiction == null) je tam víc!Který mám použít?
Jsou tedy 2,tak jsem přepsal oba!!
Jsou tedy 2,tak jsem přepsal oba!!
-
Madmaster
Re: Diskuze k návodu "Jak zrychlit Cydia"
Já nevím hoši, ale ta Cydie mi připadá naprosto stejně pomalá a to mám taky iP4 jako jackie ://
-
Lenicka1313
- Host

Re: Diskuze k návodu "Jak zrychlit Cydia"
Zdravíčko,
určitě bych se nebála podívat na tento web - ODKAZ NA WEB SMAZÁN - NEDOVOLENÁ REKLAMA (mod. Beavers) Prakticky pokaždé jsem zde našla vše, co se linuxu týkalo, případně mi pomohli lidé na fóru. Za tuto službu je mohu pouze doporučit!
určitě bych se nebála podívat na tento web - ODKAZ NA WEB SMAZÁN - NEDOVOLENÁ REKLAMA (mod. Beavers) Prakticky pokaždé jsem zde našla vše, co se linuxu týkalo, případně mi pomohli lidé na fóru. Za tuto službu je mohu pouze doporučit!