Tato uzitocna app je len pre stvorkarov.prida vam do sbsettins ikonku s ktorou zapinate a vypinate blesk.
Sluzi ako uzitocne svetlo
je to reo od bigbossa.automaticky je v cydii aspon mne sa automaticky nainstalovalo.
Doplň prosím repo a aspoň nějaké video. TommyS
Springflash uzitocna app pre ip4
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Springflash uzitocna app pre ip4
Naposledy upravil(a) almaniak dne úte zář 14, 2010 4:10 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
Re: Springflash uzitocna app pre ip4
Ještě lepší je LED Light, je zadarmo a výborná app, svícení, blikání (můžete si určit interval), SOS mód a mnoho dalšího, jednoduché ovládání, jako kdyby byla přímo od Apple + pěkný design a ikonka 

- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
-
- Mírně pokročilý
Re: Springflash uzitocna app pre ip4
Vlákno s aplikacema z AppStore je tady : viewtopic.php?f=69&t=32951
Jinak mě osobně víc vyhovuje SF, když si chci posvítit tak bych rychlost (ve spojení s Activatorem) za nějaký GUI nevyměnil
Jinak mě osobně víc vyhovuje SF, když si chci posvítit tak bych rychlost (ve spojení s Activatorem) za nějaký GUI nevyměnil
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

iPhone 4 32 Gb from Vodafone