Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Tak v Cydii se objevila celkem uzitecna utilitka Remove Recents, ktera z multitasking panelu odstranuje ty aplikace, ktere nejsou pro Apple multitasking prizpusobene. Zustavaji tam pouze ty, ktere jsou s nim kompatibilni.
Ahoj McDog, takze ty pouzivas aj na 3G MT? ja som si ho na odporúčania nedal. Vraj seká na IP a pod. Ale ako som zbadal tuto aplikáciu, som nalomrny skúsiť MT. Ako to tebe ide? Pripadne čo batéria.
popis jsem pochopil dobre.proto jsem ji nainstaloval ale ted nevim jestli funguje sama od sebe..nebo se to nejak nastavuje....pripadne kde...nikde nic nevidim.
Tenhle druh aplikaci se vetsinou aktivuje prez Activator, najdi si to v nastaveni a tam si pro nejakou akci (treba podrzeni home) nastav Remove Recents a hotovo
neviem ci som to spravne pochopil, ale funguje to aj na multitasking, ktory mam pomocou backgroundera? a aplikaciu, ktoru ukoncim ale zabera mi pamat RAM, nakolko v nej ostane, tato aplikacia natvrdo ukonci a priebezne to tak uvolnuje RAM? Napr. Mail my stale ukazuje v pamati aj ked ho nespustam a chcem nieco, co mi ho vzdy vyhodi z pamate, ked sa mi spusti ta aplikacia na pozadi.