Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V Cydii se objevila nova uzitecna vecicka "NoCyFresh",funguje to kdyz si to aktivujete v SBsetting,pote kdyz si zapnete CYDII uz nebudete muset cekat 2-3 dlouhe minuty az se to vsechno refleshuje apod. bude vam trvat pouze 45 S
mě se z toho videa jen zdá , že se neaktualizujou package .... proto to je kratší ta doba nabíhání .. jinak to je "ASI" to samy když budete chtít jestli je nějaka nova app , tak stejně budete muset udělat refresh aby se stahli nový data a zase to bude stejně trvat jako pred nainstalowanim nocyfreshuž jen z toho názvu to je vidět ..
spomalovanie spvosobi len pocet nainstalovany aplikacii ktore musi overit ci niesu aktualizavie a pocet sources ktore preveri ci niesu dostupne nejake nove aplikacie a aj tak mne staci pri spusteni kliknut hore na cancel ked nabieha nacitavanie relase a hotovo
xslide: Je to přesně o tom, o čem mluvím milion cool sourců a pak zamrznutá cydia a celý iP zasviněný cool uživatelem, aby měl tunu cool ikonek, že jackietran?
Ono mi to vlastne nebude refreshovat však? Ale potom ako budem mat aktuálne veci na cydii? aj tak keď dám refresh, tak to bude robiť dlho nie? BTW rock vyzerá, že viacej berie z baterky než cydia.
Bohužel mě ROCK začal ukazovat cca u 10 aplikací červený pruh a pořád hlásil chybu s ROCK Extension a nešlo nic instalovat.Takže šel pryč a zustala jen cydia.Od te doby vše v pohodě.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar iPhone XS Max, black, iOS 12 Apple Watch 4, black, 44mm
po nainštalovaní tejto aplikácie nepociťujem žiadnu zmenu . a tím pádom mi je to k ničomu čiže jasný remove. cez cydiu sťahujem veľmi ale veľi výnimočne tak mi to ani moc neprekáža
Vono de taky vo to kolik mas REPO a sourcu .... hele jestli ti nejde.. tak si stahni na pc program "CYDER 2 NEBO CYDER II) naistaluj si to.. na foru je hodne navodu (je to program pro pc!) pridej si repa a sttahi si pres to ICY.... hod ji do iphounu (ipodu) respringni a pak zapni ICY-.. pridej repa a source co chceš .. ICY je 20000% rychlejsi zadny reloady porad.. vse bezi jak ma odiinstalace programu ti vtom zaberer asi ctvrt minutu.. a pak uz uadny cekani na reload!! vrele doporucuji
no ICY je zrovna asi tak to nejhorsi reseni, ktery existuje... Je o tom milion topiku.... Drive davali i do JB primo ICY i Cydii a pak prestali, protoze ICY jen dela problemy...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+ Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Přidal sem si repo a funguje... jenom nevím jak to je s kompaktibiltou... mají tam i3 pro 3G a 3GS, ale FW 3.1.2 (není napsaný minimálně 3.1.2) i4 pro IP4 netestovaný na 3G ani 3GS
jelikož mám 3G, tak je pro mě pouze verze i3, ale nevím jak stím FW. Někdo info nebo to mám vyzkoušet?