Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
1. Short-range sliding to the left -> non-edit mode, scroll the first page, edit the status of Cancel Edit 2. Left long slide -> iPod playing out iPod control 3. The right short-range sliding -> Open dialog box Power 4. The right long slide -> Lock Screen 5. Long by 5 seconds open Screenshots
Chvili jsem ji pouzival ale nakonec odinstaloval. Trochu mi prekazi jeji ovladani napr. ve FullBrowseru nebo pripsani...
Ale treba se nekomu bude hodit....
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
Ja to naopak privital, kvuli tomu kdyz chci telefon vypnout. Staci prejet pres celou spodni cast a uz nemusim sahat na HW tlacitko, popr. cekat az se sam vypne po nastavenem case.
Stáhla jsem si z Cydie ještě Guide for Dumbiess a po dvou dnech tréninku jsem hooodně spokojená. Naštěstí mě to zatím nikde v žádné app nevadí, pokud se to někde kryje s tlačítky aplikace, tak neúplně a chce to jen jiný "grif" při dotyku. Docela si iHome užívám a nestačím se divit, kolikrát jsem vlastně předtím mačkala Home button. Musela jsem akorát odinstalovat PWNPlayer, bránil mi v ovládání iPodu. No a "odlehčila" jsem iPhona o několik vypínacích a rebootovacích app a widgetů. Asi nejvíc oceňuju možnost vypnutí jakékoli app a lock pomocí slajdnutí. Fakt mám už o svůj Homebutton strach, dostává zabrat.
Mno, aplikace vypadala docela slušně, docela slušně i fungovala, teda to zamykání přejetím přes dock (a tady ty vychytávky s iPodem), ten zbytek nejak nešel, celkově mi to připadalo takový trošičku zabugovaný(fw 2.1), takže to šlo prič, ale pokud někdo hledá něco na ulehčení zamykání iPhonu - doporučuji
Cydia > Manage > Packages > vyhladaj aplikaciu > hore tapni na Modifi > Uninstall
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Ahoj lidi, nevite o nejake aplikaci se stejnou funkci jako bylo iHome co by fungovala na FW 3.0? Zkousel sem mQuickDo z cydie, ale s touto aplikaci byl muj Iphone 3G nepouzitelny (pri kazdem pouziti aplikace nastal crash).
mne zo zaciatku tiez blblo na FW 3.0 ale myslim ze vysla len na OS3.0 a slape mi to..trebalo odisntalovat to stare co si mal co ti neslo a znova naistalovat
vedel by mi niekto pomoct ked dam to url hore ze add source tak pri downloading Packages mi napise "Sub-process bzip2 returned an error code(2)" a este aj "Host Unreachable" "Cached Failure"