biteSMS [Cydia]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
-
- Mírně pokročilý
Re: biteSMS 2.5 (2.7)
co sem tady čet tak v general jak se nastavuje jazyk pro iphone
-
- Mírně pokročilý
Tak jsem se také pokusil nainstalovat češtinu, což proběhlo v pořádku, ale nejde mi rozchodit, v nastavení international/language češtinu k zaškrknutí nemám, tak nevím jak to vyřešit.
Mac Mini Late 2012 Core i5, OSX 10.9.5
iPhone 4s 64GB, JB iOS 9.0.2
-
- Starý pes fóra :)
joxerveliky píše:Tak jsem se také pokusil nainstalovat češtinu, což proběhlo v pořádku, ale nejde mi rozchodit, v nastavení international/language češtinu k zaškrknutí nemám, tak nevím jak to vyřešit.
Ak pouzivas anglicky jazyk tak ti cestina nebude fungovat pretoze sa instaluje do adresara pre CZ jazyk... ak chces mat CZ v MySMS tak musis subor Localizable.strings prekopirovat rucne pomocou WinSCP do adresara English.lproj
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
-
- Host
jak se tady na zacatku mluvilo ze se to plati pokud si dobiju kredit a jde to i nejak bez toho kreditu??
-
v nastavení vybereš Mobile Carrier a jedeš klasicky přes operátora

///screen ze starší verze BiteSMS

///screen ze starší verze BiteSMS
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
Jak nastavim bite jaku default app na smsky? Zaskrtnul jsem to v tom nastaveni v bite, ale stale mi chodi sms nejdrive do app od applu, mam to treba vyresit tak ze tu app od applu scchoval v bossprefs?
Nastaveni v biteSMS jako default app by melo stacit. Zkontroluj nastaveni, rebootni iPhone a vyzkousej. Schovani ikony to neresi.
Tak to potom opravdu nevim proc, i kdyz to dam do jakekoliv polohy tlacitko on/off
tak mi to proste nebere bite jako preferovanou app

-
- iPhoneHolik
Potreboval bych zmenit ikonu biteSMS aby se co nejvice podobala nebo byla stejna jako ta pro defaultni SMSky...proste ne ruzova,to fakt nemusim.
Uvital bych kdby to nejak slo bez instalace podpurneho programu.
Uvital bych kdby to nejak slo bez instalace podpurneho programu.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
Gekko gecko:
Jde to velmi snadno. Pomoci WinSCP jdi do Applications/MobileSMS.app, zkopiruj icon.png do Applications/biteSMS.app (prepises defaultni biteSMS ruzovou na defaultni iPhone zelenou). Mam to taky, ruzova je silena ... Je to treba delat ale po kazde aktualizaci biteSMS, vzdy to ten update prepise na ruzovou.
nitro-oxidus:
Tak to je zvlastni. Nainstaluj posledni verzi biteSMS, mas-li, zkus preinstalovat app. Jeste by na to mohlo mit vliv to, ze se bite SMS pere s BossPrefs, takze oboji pryc a pak reinstall, misto BossPrefs pouzit SBSettings.
Jde to velmi snadno. Pomoci WinSCP jdi do Applications/MobileSMS.app, zkopiruj icon.png do Applications/biteSMS.app (prepises defaultni biteSMS ruzovou na defaultni iPhone zelenou). Mam to taky, ruzova je silena ... Je to treba delat ale po kazde aktualizaci biteSMS, vzdy to ten update prepise na ruzovou.
nitro-oxidus:
Tak to je zvlastni. Nainstaluj posledni verzi biteSMS, mas-li, zkus preinstalovat app. Jeste by na to mohlo mit vliv to, ze se bite SMS pere s BossPrefs, takze oboji pryc a pak reinstall, misto BossPrefs pouzit SBSettings.
-
- iPhoneHolik
Plha
Parada,moc ti dekuji,uz jsem tu ruzovou "uchylarnu" odstranil a namisto ni ma biteSMS stejnou ikonu jako defautlni aplikace,ted ji jeste prejmenuji dam na misto te puvodni a nahraji cestinu.
Jinak veskere upravy delam pres iPhoneBrowser/USB Kabel,Wi-Fi nemam.
Parada,moc ti dekuji,uz jsem tu ruzovou "uchylarnu" odstranil a namisto ni ma biteSMS stejnou ikonu jako defautlni aplikace,ted ji jeste prejmenuji dam na misto te puvodni a nahraji cestinu.

Jinak veskere upravy delam pres iPhoneBrowser/USB Kabel,Wi-Fi nemam.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
Smajlici se mi zobrazuji, jde ale nejak ze smajliku vybirat? Jako nejaka mapa smajliku? Nebo je prose musite vytvaret rucne pomoci napr dvojtecky a zavorky? 

... prejed pres okno pro psani textu prstem smerem doprava a ukaze se Ti nabidka ...
Parada, moc dekuji za odpoved... skoda ze to nefunguje v landscape modu...
... ano, mas pravdu, to jsem zapomnel podotknout, tato nabidka funguje pouze v modu "nastojaka" ...
nemuzu dosahnout toho aby se mne na SB nezobrazovalo ohlaseni prichozi sms (od koho a text)
mam nastaveny biteSMS jako default a apple SMS mam schovanou
na 2G, FW 2.2
diky

mam nastaveny biteSMS jako default a apple SMS mam schovanou
na 2G, FW 2.2
diky
jo, diky...
mel sem na mysli prave bez hesla
procital sem ted diskuzi na jejich www a je to jako pozadavek na dalsi verzi ? moc sem jim do toho nechtelo, ze funkce je v apple.SMS a basta
mel sem na mysli prave bez hesla
procital sem ted diskuzi na jejich www a je to jako pozadavek na dalsi verzi ? moc sem jim do toho nechtelo, ze funkce je v apple.SMS a basta

-
- Host
Tak biteSMS se skutečně nějak nesnesou s BossPrefs. Při instalaci obou aplikací mi v BossPrefs přestalo fungovat zap.-vyp. wifi a edge
BossPrefs mi vyhovovalo, tak jsem biteSMS dal pryč. Nějaké řešení?
EDIT:
Zjistil jsem, že mi verze biteSMS z Installeru společně s BossPrefs z Cydie spolu fungují bez problémů. Třeba to někomu pomůže

EDIT:
Zjistil jsem, že mi verze biteSMS z Installeru společně s BossPrefs z Cydie spolu fungují bez problémů. Třeba to někomu pomůže

Naposledy upravil(a) DaveHit_72 dne pát led 23, 2009 8:15 pm, celkem upraveno 1 x.
-
využívám obě aplikace současně a s podobnými problémy jsem se nesetkal
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
-
- Host
Zvláštní, zřejmě tedy individuální problém. Zkusím se s tím naučit žít 

-
- Mírně pokročilý
DaveHit_72 píše:Tak biteSMS se skutečně nějak nesnesou s BossPrefs.
že by to dělala kombinace těchto dvou? Mě taky přestalo od jisté doby fungovat BossPref, ale nenapadlo mě, že by to dělalo biteSMS.....
U mě šlo pryč BossPref a nahrazeno SBsettings - 100x lepší a graficky mnohem lépe udělané!
Mac Mini Late 2012 Core i5, OSX 10.9.5
-
- Host
Necituj prispevok ked nan odpovedas! Precitaj si pravidla fora. Nabuduce mazem! Paly
No chtěl jsem to SBsettings zkusit, ale když ho nainstalim, tak se mi neobjeví na SpringBoardu žádná ikona. V systému softík je, protože ho vidím v Categories ale ikona je černá s otazníkem. Když ji dám do určité složky je tam ale nic nedělá. Nevím kde je problém. Může někdo poradit? Nemůže to být třeba tím, že mám upravený fw od Whiskyho?
No chtěl jsem to SBsettings zkusit, ale když ho nainstalim, tak se mi neobjeví na SpringBoardu žádná ikona. V systému softík je, protože ho vidím v Categories ale ikona je černá s otazníkem. Když ji dám do určité složky je tam ale nic nedělá. Nevím kde je problém. Může někdo poradit? Nemůže to být třeba tím, že mám upravený fw od Whiskyho?
-
- patron iPhone.cz
Tohle je topic o biteSMS a ne o SBSsettings! Pokud by si správný topic pročetl, zjistil bys, že SB settings není vidět a spouští se slidnutím v horním taskbaru 

-
- Host
Huh polepším se
Díky.

Taky jsem byl nucen tuto aplikaci odinstalovat.
Pouzival jsem ji soucasne s SBSettings a fungovala vyborne. Pote jsem prestal pouzivat SBSettings a vratil se opet na BossPrefs a nefungovalo mi prepinani WiFi. Po odinstalovani BiteSMS vsechno jde, tak jak ma.
Apeluji na vsechny kdo meli, ci stale maji podobne problemy (WiFi, EDGE...):
Meli ste nekdy, nebo stale mate nainstalovano SBSettings? Je mozne, ze je tu spojitost
Pouzival jsem ji soucasne s SBSettings a fungovala vyborne. Pote jsem prestal pouzivat SBSettings a vratil se opet na BossPrefs a nefungovalo mi prepinani WiFi. Po odinstalovani BiteSMS vsechno jde, tak jak ma.
Apeluji na vsechny kdo meli, ci stale maji podobne problemy (WiFi, EDGE...):
Meli ste nekdy, nebo stale mate nainstalovano SBSettings? Je mozne, ze je tu spojitost

-
- Host
Trochu jsem si pohrál a vytvořil zelenou verzi ikony biteSMS. Není to sice žádný zázrak, ale v iPhonu to vypadá dobře. Pokud vám nevyhovuje ten růžový "běs", nahraďte ho podle postupu uživatele Plhy viz. příspěvek výš. Ikonu stahujte z odkazu ZDE
ukázka ikonky

-
- patron iPhone.cz
Re: biteSMS 2.5 (2.7) new update 3.0 with quick reply
V Cydii se objevila beta verze biteSMS 3.0. Nově přidané quick reply, ale tou největší novinkou je fakt, že je už placená. Instalací získáte 20 denní trial na vyzkoušení.
Dále byl zrychlen přístup k smajlíkům, super novinkou je možnost skrytí v náhledu sms jména a čísla odesílatele. Při odesílání sms můžete tlačítkem Home nebo Power z aplikace odejít, zpráva odejde i tak.
Dále zlepšena kompatibilita s Intelliscreenem, zrychlen přístup ke kontaktům, jejichž databáze se zvedla na +5000.
Kdo chce zkusit, musí si přidat zdroj do Cydie http://www.bitesms.com/cydia/beta
Pokud se někdo rozhodne zakoupit, cena licence je 6USD.
Dále byl zrychlen přístup k smajlíkům, super novinkou je možnost skrytí v náhledu sms jména a čísla odesílatele. Při odesílání sms můžete tlačítkem Home nebo Power z aplikace odejít, zpráva odejde i tak.
Dále zlepšena kompatibilita s Intelliscreenem, zrychlen přístup ke kontaktům, jejichž databáze se zvedla na +5000.
Kdo chce zkusit, musí si přidat zdroj do Cydie http://www.bitesms.com/cydia/beta
Pokud se někdo rozhodne zakoupit, cena licence je 6USD.
Chtěl bych se zeptat, dá se provést downgrade na starší, ale neplacenou verzi? Jsem to upgradoval na 3.0 a nevšiml si, že je to trial:-(
Jestli se to povedlo někomu dalšímu a chce downgrade - tady je návod:
http://www.applei.ph/one/component/opti ... 789/#32814
(jen tu verzi 3.0 neodinstalovávejte, když jsem to odinstaloval před tím downgradem, taxe mi neobjevila ve springboardu ikona... je ale fakt, že možná to dělá bordel s SBsettings...)
http://www.applei.ph/one/component/opti ... 789/#32814
(jen tu verzi 3.0 neodinstalovávejte, když jsem to odinstaloval před tím downgradem, taxe mi neobjevila ve springboardu ikona... je ale fakt, že možná to dělá bordel s SBsettings...)
Čeština pro biteSMS 3.0 upravena a doplnena je k dispozici na http://www.plha.cz/iphone/bitesms30.zip. Nenasel by se nekdo, kdo by ji dokazal nacpat do Cydie? Diky ...
Lidi, nevite na jakem principu funguji ty kredity biteSMS? Je to tak, ze aplikace posle pres net (wifi, gprs, edge, 3G) smsku nekam na server biteSMS a odtam to pak poslou vicemene nejakou branou?
-
- Host
Prosim vas nevite nekdo co s Bitesms kdyz jsem si omylem odklikl licenci a ta mi vyprsela a ted uz mi aplikace nebezi?? Pomohlo zmenit datum v iP ale prece nemuzu mit porad spatne datum?? Odinstalovat a znovu nahrat nepomohlo???
-
- Moderator fóra
Koupit licenci?
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Host
Supr
) dik. A nejaka jina pomoc?

-
- patron iPhone.cz
Pokud myslíš jiné řešení než oficiální zakoupení licence, tak tady radu nehledej. To si musíš najít jiné forum. Krajan nekrajan 

-
- Host
Tomu teda nerozumim, proc jine tema? Jde tady prece o sms? Nebo jde o tu licenci? Pak nechapu JB?!
-
- iPhone expert
stava sa vam s defaultnou app na smsky ze statusbar odosielania dojde takmer ku koncu a potom napise odosielanie zlyhalo?
dusbac: ako to ze ti vyprsala licencia? neni ta app zadarmo?
edit: aha, pardon, tak mi napis na icq 471-494-455, pomozem ti to vyriesit, len to nechcem riesit na fore, pretoze warez je moje druhe meno
dusbac: ako to ze ti vyprsala licencia? neni ta app zadarmo?
edit: aha, pardon, tak mi napis na icq 471-494-455, pomozem ti to vyriesit, len to nechcem riesit na fore, pretoze warez je moje druhe meno

Naposledy upravil(a) BlazingUFO dne úte bře 03, 2009 9:12 pm, celkem upraveno 2 x.
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2