Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
No tak s tim si dovolim nesouhlasit. Kdyz jsem zvyklej mit ikony na urcitych mistech a tohle se zmeni pokazde kdyz nainstaluju/odinstaluju novou app - tak mi prijde ze to tvori mnohem vetsi chaos.
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
bohužel jsem to tu již viděl a řekl jsem si že se k tomu vratím, ale teď toho nevím jméno. Jedná se o app z cydia která když máte ikony na ploše je dá kam chcete aniž by jste je museli mít popořadě, díky moc za odpověď
Včera jsem to zkoušel a nešel. Jediná náhrada je iBlank. To ti vytvoří neviditelný ikony, teda spíše neviditelný na tmavém pozadí. Na něčem jsou vidět.
iPhone 3G 8GB BLACK CZ - iOS 4.2.1 nonJB iPhone 3GS 16GB BLACK - iOS 6.0.1 JB;ultrasn0w UNLOCK iPhone 4 16GB BLACK CZ - iOS 6.1.2 iPhone 5C 16GB WHITE CZ - iOS 7.1.2
Tak Gridlock 2.0 je aktualizován na iOS 6 za 4.99$
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2 iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3 iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3 Je Vaše zařízení jailbreaknutelné? Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?