Notification center iOS5
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Notification center iOS5
Prosim Vas neviete ci neexzistuje nejaky tweak v cydii ktory v NC, spravil viac ploch medzi ktorymi by sa listovalo, som to dnes zazrel na videu chlap v tom listoval ale neviem sa k tomu dopatrat uz ani k tomu videu ...
viete mi niekto poradit ? .. tych widgetov je dost a nechcem ich mat pod sebou

-
- Moderatorka fóra
Re: Notification center iOS5
To byl nejspíš intelliscreen ze cydie.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
jj asi to bude ono. Mg opravilby som ta, ze v iOS5 to uz nie je intelliscreen, ale pridali tam Xko
, takze ten tweak sa vola IntelliscreenX a je v cydii asi za 10 dollarov.

http://koolmobile.net/notificationcente ... pod-touch/
tu to chlapik prehodi prstom .. nevyzera to na intelliscreenx teda mozem sa mylit
tu to chlapik prehodi prstom .. nevyzera to na intelliscreenx teda mozem sa mylit
NotificationCenter Enhancer is a paid Cydia Application for 0.99 US$
Mas to v tom clanku napisane
Mas to v tom clanku napisane

dakujem, ten som nasiel aj ja ale len free a na tom to nejde v verzii 1.00 a neviem najst repo kde by bol
-
- Host
neviete ci uz za ten cas vysla teda daka aplikacia ktora mi umoznoi aby som mal v notification center viac stran a pridaval si na ne widgety? samozrejme nemam namysli intelliscreenX
, nieco ine co mi spravi len cisto viac stran a to ci tam bude rss alebo twitter a spol si budem moct menit ja? dikes