Caute,
Mozte mi prosim rychlo poradit, kym sa mi nepremaze iPhone s iTunes kde niesu playlisty. Neaku aplikaciu, ktorou mozem skopirovat iba playlisty z iPhone do iTunes? Ide mi o to, ze nerad by som mal 2x tie iste pesnicky v PC. Totiz ide mi o zachranu playlistov nie pesniciek tie uz v PC mam. Mam novy iTunes.. a tak by som prisiel o playlisty. Su krvopotne robene uz asi 3 roky...
Touchcopy skopiruje aj mp3 file...
Dakujem
AkaApp[iPhonePlaylist to iTunes]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
-
- Moderator fóra
Re: AkaApp[iPhonePlaylist to iTunes]
copytrans je to co hledas.
edit: aha uz rozumim, no ty playlisty si bude muset vytvorit znovu, pokud uz nemas moznost zpetne odzalohovat starou slozku itunes z disku.
ale pomoci copytrans to jde rychle to ti udela v programu copytrans kopii knihovny a ty si jen otevres ten playlist zkopirujes vsechny skladby, v itunes vytvoris jen ten playlist tim ze mu zadas nazev a potom tam vsechny skladby najednou nakopirujes.. lepsi reseni me ted nenapada.
edit: aha uz rozumim, no ty playlisty si bude muset vytvorit znovu, pokud uz nemas moznost zpetne odzalohovat starou slozku itunes z disku.
ale pomoci copytrans to jde rychle to ti udela v programu copytrans kopii knihovny a ty si jen otevres ten playlist zkopirujes vsechny skladby, v itunes vytvoris jen ten playlist tim ze mu zadas nazev a potom tam vsechny skladby najednou nakopirujes.. lepsi reseni me ted nenapada.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Re: AkaApp[iPhonePlaylist to iTunes]
No ja som hladal aj na ENG forach a tipkovi tiez nevedeli poradit. Seci mu radili skopirovanie vsetkeho zjavne ho nepochopili. Asi take riesenie neexistuje. Apple vzhladom na iCloud sa uz o takuto formu nebude ani pokusat...