Padá Terminal

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Odpovědět
wasy
Host
Host

Padá Terminal

Příspěvek od wasy »

Zdravim, mam iP 3GS firmware 4.1 a nejede mi terminal. Po zapnutí mi po chvilce padne, zkoušel jsem to několikrát přeinstalvoat ale pořád je to stejný. Nevěděl by někdo co stím? V nejhorším asi restore a znovu JB?

rpodhr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Padá Terminal

Příspěvek od rpodhr »

Zdravím!

Měl jsem stejný problém. Dělá to u zařízení s iOS 4.X, přidej si repozitář:

http://www.ijailbreak.com/repository/

a najdi "MobileTerminal" (iOS4 kompatibilní).

A je to ;)
iPhone 6 128gb, iPad Mini Retina 32gb, Apple Watch Sport (7/2015)<---iPhone 5 64gb<---iPad Mini<--- iPhone 4, 8 GB <--- iPhone 5 White (12/2012-ukradený)<---iPhone 4 (12/2010) <--- iPhone 3g (2008) <--- MDA Vario <--- xxx hloupých

merli
Host
Host

Příspěvek od merli »

Zatial co som skusal sa mi zda najlepsi terminal iSSH z appstore. Ked mas JB konektnes sa jednoducho na localhost 127.0.0.1 a ides ...
iPhone 3GS 16 4.0 JB, iPad2 32 3G 4.3.3 JB

lukasuhrik
Host
Host

Příspěvek od lukasuhrik »

Načo slúži ten mobileTerminal?
iPhone 4 fw 5.0.1 JB BB 04.10.01

dongkong

Příspěvek od dongkong »

Je to příkazovej řádek...
Píšeš tam příkazy, přes něj můžeš třeba rebootnout iPhone, připojit se k SSH atp... S tímhle jsem udělal jednoduchý "CLEAR SCRIPT", kdo chce, můžu PMkou poslat kód ;D

Odpovědět