Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Aj vy mavate niekedy s Rock problem?? Potreboval by som poradit. Upgradoval sa mi Rock na najnovsi a od tej doby sa mi stava, ze ked idem dat napr. temy a presnejsie Themes (Springboard), tam ich je vyse 2000 a ked ich nacita, aj ich popozeram prehliadam a nainstalujem zopar a zrazu sa mi zasekne cely Rock a tym padom aj IP. Stav sa mi to iba s aplikaciou Rock. Cim to je? Ako by sa to dalo opravit? Dakujem!
Jasne aj mne to vypisovalo. Inak chcem sa opýtať, Rock mi akosi začal haprovat a zasekavat sa. Keď dám zložku themes (springboard), a idem potom von, tak komplet zamrzne a vždy musím IP reštartnut. Čo s tým? Aj Vám sa tak zasekava?
Mám problém s Rock - keď si chcem popozerat nejaké témy zo sekcie springboard, tak sa mi skoro stále zasekne rock a nič iné mi nezostava, iba ho vypnúť. Mohol by dom to robiť cez Cydiu, ale tam nemám rozdelenie podľa dátumu, čo je nové alebo podľa hodnotenia. Aj Vám sa tak zasekava?? Nedá sa s tým niečo urobiť? Nepridaval som žiadne repo ani nič podobne
Tak to je potom asi chyba aplikácie ... Teraz bola aktualizácia rocku, ale ani tá nepomohla. Cydia je zasa dobrá, že je stabilná, ale nemá take prehľadne triedenie ako rock ... Dúfam, že čoskoro opravia tento bug.
No ja jsem na Rock ted celkem zanevrel. Rockapp vytvari ve svem adresari nejaky log file, ktery postupne roste na objemu. Jednoho krasneho dne jsem se probudil a iphone mi oznamil, ze mam 0 MB na disku. Coz bylo divne, protoze vecer jsem tam mel jeste pres giga. Nicmene vymazal jsem par her a videi, abych nabral alespon pul giga. Za dva dny se situace opakovala. To mi nedalo a trochu jsem zagooglil. Objevil jsem prave zminku o vyse zminenem log filu a zacal ho hledat (root/mobile/library/ryp/logs). Nestacil jsem se divit. Ten soubor mel pres 1,5GB!!! Vymazal jsem ho, restartoval iphone a vse bylo zas jak ma. Nicmene tomuhle rikam poradny bug! Od te doby log file kontroluju. Kazdopadne je to dobry argument pro to mit radsi Cydii.
Tak Rock Your Phone už bohužel není Není nějaká alternativa k Cydii? Tam všechno trvá 5 a více minut... Zapnu ji a hned tam je hláška "Reloading data" ta trvá asi 1-2 minuty. Pak si vyberu třeba hledat a zase "Reloading data" něco vyberu a zase "Reloading data"... po každým kroku to pořád nahrává. Jednoduchá operace co v Rocku trvala 30sec tady trvá 5-10 minut.