Ako už asi viete , posielanie cez BT na iDevice dosť chýba . Niekedy sme použivali napr. iBlueNova , dnes tu máme Celeste . Celeste niektorým funguje , niektorým nie a je iba pre iOS 4.2.1 . V tomto návode si ukážeme , ako nainštalovať Celeste na iOS 4.3.1 / 4.3.2 / 4.3.3
Potrebujeme :
1. JailBreak
2. iFile (z Cydie)
3. Trošku trpezlivosti
Návod:
1. Otvoríme si iFile
2. Nalistujeme si v iFile /System/Library/CoreServices/
3. Klikneme na SystemVersion.plist a dáme Náhľad do zoznamu .
4. Zmeníme ProductBuildVersion na 8C148
5. Zmeníme ProductVersion na 4.2.1
6. Stlačime Hotovo
7. iDevice reštartujeme . Pri zapínani nabehne jablčko a čiarka akokeby ste robili restore . Bude to robit len pár sekund , žiadne restore ani downgrade sa nekoná .
8. Nainštalujeme Celeste z Cydie .
9. Po nainštalovaní zmente to čo sme editovali . Takže opäť otvoríme iFile a nalistujeme /System/Library/CoreServices/ kde budeme editovať súbor ProductBuildVersion a ProductVersion .
10. Reštartujeme iDevice
11. Hotovo , Celeste úspešne nainštalovaný .
K bodu 9 . Zmente ProductBuildVersion a ProductVersion na :
ProductVersion : 4.3.1
ProductBuildVersion : 8G4
ProductVersion : 4.3.3
ProductBuildVersion : 8J2
Samozrejme to budete menit podľa toho , aky ste mali iOS .
[mod=BEAVERS]Vím, že ti dalo dost práce vyvést svůj příspěvek v barvách, proto to už nikdy nedělej. Předpokládám, že pravidla jsi četl, když tak si je zopakuj.[/mod]
//edit
Ospravedlňujem sa , nabudúca sa to už nestane .
Ako na Celeste pod iOS 4.3.1 / 4.3.2 / 4.3.3
Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
-
falcon-cz
Re: Ako na Celeste pod iOS 4.3.1 / 4.3.2 / 4.3.3
Pekny navod Celeste maka ale ma to hacek
Nejedou aplikace ktere jsou na firmware 4.3.1 a vissi me nemakalo Igo primo navigace kterou jsem tvrde platil takze jsem musel produkt version vratit na 4.3.3
Neni jeste jina cesta jak na to Cleste dekuji
Nejedou aplikace ktere jsou na firmware 4.3.1 a vissi me nemakalo Igo primo navigace kterou jsem tvrde platil takze jsem musel produkt version vratit na 4.3.3
Neni jeste jina cesta jak na to Cleste dekuji-
pato05323
Jasne product version musis vratit na take ako si to mal pred tym
Niekde na fore sa pisalo ze staci nainstalovat nove Action Menu z cydie lebo stare nepodporuje instalaciu Celeste na novsi iOS . Tak ked tak to mozes skusit 
Niekde na fore sa pisalo ze staci nainstalovat nove Action Menu z cydie lebo stare nepodporuje instalaciu Celeste na novsi iOS . Tak ked tak to mozes skusit 
-
Psychos
- Pokročilý uživatel

udělal sem podle navodu a když dlouze podržim prst třeba na obrazku tak v tom menu vpravo by mělo bejt asi poslat přes BT ale místo toho tam mam upgrade....action menu mam nejnovejší....čim to??
-
falcon-cz
Tak ja jsem pokrocil celeste maka jak ma a to tak ze jsem nainstaloval podle navodu viz 1 post a pak downgradoval produkt Verzion zpet do puvodniho stavu navigace mak jak ma a i celeste tak teda nevim pro me velke plus