1) Otevřeme Cydii, zvolíme "Search" a nejdeme MyLogo
2) Naistalujeme, zapneme MyLogo, počkáme až se stáhnou potřebné soubory
3)Dáme Select logo a zobrazí se nam url, na PC nebo macu si najdeme libovolný obrazek (nejlepší jsou optimalizované pro boot logo např. http://www.spaziocellulare.com/ispazio/en/download-custom-boot-images-for-pwnage-tool-and-winpwn/
4)Opíšeme url, (url zjistím tak že na obrazek kliknu pravým a dám vlastnosti)
5)Počkáme až se stáhne a nastaví
6) Vypneme aplikaci
7) Restartujeme iPhone a máme místo jablíčka při nabíhani iP logo které chceme !!
Presunute do navodov. dodo
Jak změnit boot logo pomoci MyLogo
Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
-
- Klub čistého iOS
Re: Jak změnit boot logo pomoci MyLogo
Taky jsem to nenašel. Našel jsem jen LogoMe, ale zatím se boot logo nepřepsalo. Zkouším dále ......

-
- Starý pes fóra :)
Hledam a hledam,ale stale jsem nenasel MyLogo v CYDII..muzes sem aspon napsat jake je to REPO aspon mas DEB soubor?
-
- Host
Nie je to MyLogo ale LogoMe
je to hodně starý, je možný že byla aplikace přejmenována, ale jsem si jistý že dříve to byla aplikace MyLogo