iPhone 3GS
iOS 5.0.1
Windows 7
iTunes poslední verze
Použitý, koupený z USA. Dorazil mi i se sim kartou AT&T.
Problém - připojení k pc nereaguje, nabíjení nereaguje. Zkrátka ani nepípne, jak pc tak ani iPhone. Jediné, co jsem vypozoroval je, že po několika restartech ( iPhone připojený na nabíječce ) se mi ho párkrát podařilo zapnout s tím, že detekoval nabíječku ( pípnul, začal se dobíjet ) jakmile jsem ji odpojil a připojil, tak už nic.
Dlé fóra jsem zkoušel restarty, zkoušel jsem vyčistit konektor (ačkoli si nemyslím, že zde bude chyba) prozkoušel jsem jiné USB kabely i dock stojánek a nic. Telefon jsem zkoušel nahodit do DFU módu a ani po tom, co se mi zobrazilo iTunes s kabelem tak se v pc nedetekoval.

Další problém je ten blok na AT&T - já blbec jsem si to neuvědomil, vždy jsem pořizoval 2Gčko s unlocknutelným OS a basebandem.. U tohoto jsem fórum prolezl a připravuji se na hovor na AT&T.
Jediné "plus" je ta SIMkarta. Zkoušel jsem ji zadat na účet AT&T, chvilku to hledalo, ale.. unable to find wireless with this number bla bla..
Nenapadá Vás, prosím, něco ohledně toho konektoru?
( Doufám, že to nebude ten HW problém na desce.. , ale zase když tomu pomohly ty restarty.. )
Děkuji pěkně
Roman
EDIT: Další co jsem vypozoroval, pokud dám v iP smazat data a nastavení + je připojený na nabíječce, tak pípne a na chvíli jí detekuje. Jakmile naběhne, zase nic.. Prosím o pomoc..

EDIT2: Noták ,,staří psi fóra" potěšte mne