Ahoj,
Vcera mi nejak iphone heknul a nesel nahodit, tak jsem updatoval na 5.0.1, coz mi prehralo BB. Nepocital jsem, ze by mi nesel tel. Signal, protoze jsem to minule nijak neobchazel a itunes tel. Aktivovaly. Nicmene ted ne, takze jsem zjistil, ze je tel. Blokly na rakousky orange.
Nemate nekdo zkusenost, jestli je orange ochoten ofiko to odbloknout? Na netu jsou i nejake nabidky, ale za 155e, coz je pri stari 3gs celkem absurdni. Ipad bb tam davat nechci, gps vyuzivam velmi casto. Dik!
3gs 5.0.1 05.16.05 Orange Austria unlock?
-
- Sons of Jailbreak
Re: 3gs 5.0.1 05.16.05 Orange Austria unlock?
diky, to jsem nezminil, ale propasl jsem to, uz vcera rano to neslo ;(
jeste update, ted mi odepsali z Orange, ze za 40E mi telefon odblokuji, ale na pobocce, coz je celkem bida, pac do rakouska jezdim tak jednou za nekolik let a s cestou uz to vyjde na docela slupu...
update2 : nakonec mi nabidli, ze zaktivuji na dalku, za predpokladu, ze mam kreditku
update2 : nakonec mi nabidli, ze zaktivuji na dalku, za predpokladu, ze mam kreditku
posledni update, orange do druheho dne odblokoval za 40E.
Prosím tě nemohl by si napsat jakým způsobem si je kontaktoval? Jestli e-mailem nebo si někam volal, případně nevzpomeneš si na jaký kontakt? Mám stejný problém:/ Díky
-
- Host
ti tvy ORANGE jsou vic ochotni nez ti my z Francie.. psali mi že jenom 1.majitel může...a ted jak ho mám najít :/