Nejde udělat restore.
Nejde udělat restore.
Dobrý den. Dneska jsem si dovezl domu iPhone 4 s FW 5.0.1 a rozhodl jsem se udělat JB. Jelikož jsem ale usoudil, že JB má v této verzi své mouchy, rozhodl jsem se ho dát pryč a udělat restore a tady začínají problémy. Když jsem poprvé dělal klasický restore bez CFW iphone se po erroru 21 vypl a teď ho zapnu maximálně do podoby, kdy na obrazovce svíti connect to itunes. Když dělám restore přes DFU a CFW (5.0.1) dostanu chybu 1600 a nehnu se dál. Zkoušel jsem iREB a nepomohl. V itunes se mi střídají chyby 21 a 1600 a absolutně nevím co mám dělat. Opravdu prosím a rady.
-
- Host
Re: Nejde udělat restore.
Chyba 21 se může objevit, jestliže nějaký software brání provedení restore. Doporučuji kouknout sem a zařídit se podle odkazu u chyby 21.
Jinak nevím, podle toho popisu to vypadá vše OK. Zkuste ještě udělat restore přes DFU na normální firmware (ne-custom), pokud jste to už nezkoušel a nic vám v tom nebrání.
Jinak nevím, podle toho popisu to vypadá vše OK. Zkuste ještě udělat restore přes DFU na normální firmware (ne-custom), pokud jste to už nezkoušel a nic vám v tom nebrání.
-
- Klub čistého iOS
Jiný počítač, nejlépe s nově nainstalovanym windowsem.
iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2
MacBook Pro Retina 13" Late 2013, 8GB RAM, Yosemite 10.10 GM
MacBook Pro Retina 13" Late 2013, 8GB RAM, Yosemite 10.10 GM
-
- Starý pes fóra :)
Mě pomohlo, že jsem si host soubor uložil do PC na jiné místo pro další nakopírování zpět.Spustil jsem iTunes a soubor host úplně vymazal. Vše proběhlo jak má iOS 5.0.1 jsem nahrál z DFU. Pak jsem soubor host nakopíroval zpět.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?

iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?