Ahoj
tak vcera som chytil 3G od tmobile Sk do ruky, restore na 2.2oficialny FW. Aktivovany original kartou, Potom quickPWN 2.2 a restore na whiskyho 2.2 a znovu aktivacia
nahodil som yellowsnow, zobral svoju staru kartu Orange (mam ju uz faaakt dlho, to je tak aspon 8 rocna karta) aaaa.... nič

Vypnute vsetko, 3g, pin, reboot (nie bossprefs) airplane, pise "chyba sim karty"
Nechcem sa nic pytat, dnes zopakujem postup, restore, ale nenahodim custom FW, necham original, Pwnem to novou verziou quickpwn, nahodim bossprefs a žltysneh, a dam vam vediet.
Od orange som dostal aj novu 3G kartu ked som si aktivoval Mobilinternet (len edge), ale ani s nou to neslo, nejde mi ani v starom iPhone, asi nieje aktivovana alebo s nou musi operator nieco spravit, obalku od nej som stratil, ale neriesim kedze 3g nemam zaplatene
Edit: ono, robil som to s tym FW bez A v nazve, teraz som ho neaktivovany quickpwnol verziou qpwn 225-2, ale neaktivovany, bo nemam simkartu Tmobile, tak skusim potom nahrat ten A Firmware.
Edit2 : takze som to restoroval 2.2 original, bez aktivacie, jb s horeuvedenym qpwn, bez aktivacie restore na custom fw A verzia, upgrade odporucanych zakladnych aplikacii v cydii, yellowsn0w, bossprefs, vypnut 3g, vypnut PiN kod na karte, reboot cez bossprefs, zaklapnut sim, nabehlo same vsetko po chvilke necinnosti, 3g ide,edge, vsetko, sms, hovori, signal vyzera ok
Offtopic

3G mi robi taku vec ze v silikonovom puzdre reaguje "sensor ucha", ale na starom 2G v pohode zhasinal displej aj v puzdre az pri uchu