OT: mefistos:
Ty cisla okolo 48% hlasili VF a TMobile vloni (2010), v tv poradu na Z1, u O2 budou o neco malo horsi (protoze O2 se zameruje na firmy, na rozdil od jmenovanych 2), kdyz je to "blbost", tak uved spravnou informaci ty chytrej... !!!
V prumeru si myslim, ze to pri zapocteni O2 nebude mensi cislo predplacenek, jak 40% ze vsech "aktivnich" simek...
Ohledem spojovani - v sekunde atp. ono to zalezi, jak rychle se hovor spoji po trase... Vzhledem k tomu, ze 112 by mela byt odbavena nejako prioritneji si netroufam soudit, ale pri beznem spojeni na jiny mobil v jine siti do doby, nez zacne vyzvanet, muze uplynout klidne 5 i vice sekund (pokud cilova mobilnbi sit musi mobil vyhledavat, napr. posledni registrace neprobehla atp)
Na pevnou VoIP linku mam zkusenost tak 2-3 vteriny, jak kdy...
Nepochybuji, ze vyzvonit to muze na tisnove lince uz za 1 sekundu, za urcitych okolnosti, nicmene pokud to dela pri bootovani telefonu, je urcita sance, ze telefon jeste neni ready pro sitove spojeni a ze se ani nic neodesle, tezko rici, bez radioveho monitoru a toho zarizeni v ruce to vsechno jsou jen spekulace
"Jammer blokuje veskerou komunikaci mobilu takze ti tezko pomuze kdyz ti neumozni hovor ze... "
no pokud jde o to odeslat hovor, tak kdyz ve spravnou chvili aktivujes jammer, tak ten hovor v podstate neodesles, jen telefon si bude myslet, ze ano a ja nevim presne (a asi ani ty), jak ten crack funguje, ale myslel jsem, ze jen odeslanim tisnoveho hovoru, ktery ma nejvyssi prioritu a nulove overeni v siti...
mezi nami, kdyby to bylo ostry jak ty rikas, neni nic snazsiho jak si nasimulovat imei tveho kamarada a prozvanet s nim (bez sim) tuhle linku, zarizeni s promenlivym Imei jde snadno sehnat...
ze by k nemu prijela zasahovka pochybuju a ja osobne bych v pripade krize 112 nevolal, protoze rychlejsi je UDAJNE volat primo [150,5,8]
:K te IMEI proc myslis ze zlodeji vzdy vyndaji hned simku z mobilu?... :
coze? pokud vim tak musi mobil mit novy mobil a simku a pak jej znicit a simku taky, jinak ... pokud nemaji na chytry mobil, co po vymene SIMky si vygeneruje nove imei s validnim souctem a pri zalozeni te stare simky pouzije Imei, ktere bylo generovano s touto simkou.
Takovou chytrou vec jsem nevidel, jeste by to mohlo mast s pripojovanim na NE nejblizsi BTS (ale az patou v poradi) a se zabudovanym tlacitkem PANIC/DESTRUCT a samozrejme zabudovany PhoneCrypt