kruspinka píše:zdravim, můj problém tkví v tom, že když podržím home+power jak píše limera, phone se vypne a místo, aby zůstal vypnutej, okamžitě se zapne.. limera tam píše ať podržím power button, ale to nepomáhá.. phone se vrátí do dfu a nespolupracuje.. limera zase píše ať podržím home+power a tak se to opakuje stále dokola.. nevíte někdo čím to je nebo spíš, co s tím?
předem díky
Po příkazu ať držíš obě tlačítka, Ti limera1n píše ať "pustíš tlačítko POWER" chce to lépe si to přeložit!!! no a po hlášce že jsi v tom DFU, tak pustíš i HOME. Já měl jinej problém. Pořád jsem nevěděl co je to ta bílá ikona o které se tady píše, no a až jsem kouknul na odkaz na video, tak mě to trklo. Prostě jsem si ji na ploše nevšiml a když pak jo, tak už jsem měl za sebou asi 5 pokusů o JB. Cydia to nezvládla a po její instalaci a urovnávání ikon mi jich polovina zmizela. Včetně spodních ikon na liště. Takže restore a všechno znova

Doufám, že teď už se to podaří.
Edit: tak druhej pokus a všechno šlape jak má JB OK. Pošlu Geohotovi nějakej ten dolar. Zaslouží si to.