kubisna píše:Ahoj lidi mam iPad 64GB s firmwerem 3.2.2 a nejde mi JBknout, nevite proc nejde JBknout? Vsude je napsano ze jde JB i iPad takze pocitam ze by tento firmwer mel jit ne? Novejsi firm. neni, jen beta, pokud se nepletu? Mam iPhone 4 a ten sel JB bez problemu! Predem diky za odpoved!
Delal jsem to na ipadu 32GB 3.2.1 JB... ten jsem normalne upgradoval na 3.2.2 a spustil limera1n, vse slo na 1 pokus a bez problemu. Pokud ti to nepujde tak asi jedine restore na 3.2.2 a zkus to znova jit to musi.
Potvrzuji, na iPadu 3.2.2 to jede v pohodě, jen bylo nutno ještě použít umbrella-4.1.5.exe a kick device out of recovery, ale to bylo proto, že tam byl Beta 4.2. Jinak jen spuštění limera1n a po restartu je jailbreak...
iPhone 6s gold and iPad AIR2 gold and MacBook Pro 13" early 2015
Mohu také potvrdit JB u 2xiPad 64Gb+3G jediné co jsem udělal připojil naběhlo Win Vista a dal jsem Limera1n spustit jako správce a pak už to jelo samo...
iPhone 5s 64Gb Silver/Gold fw iOS 7.0.4 iPhone 5 32Gb White fw iOS 7.0.4 iPad Air 128Gb3G Black fw iOS 7.0.4 MacBook black 2,4 Mhz 4 GB RAM 500GB HDD OSX Lion 10.7. Pokud něco nevíš zkus nejdřív hledat tady[/size]
pánové, smazal se posledních X příspěvků, které neměly s tématem limera1n nic společného. Pokud někomu něco nefunguje, nechť o tom informuje někde jinde. Toto téma je o Jailbreaku pomocí limera1n a o případných komplikacích při jeho provádění. Máte všichni "černý puntík", příště BAN na den, protože tu děláte bordel!
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
muzu rict, ze za dnesek se mi vybil telefon o 50% a to sem ho pouzival pouze cca 1,5hodiny pro prehravani hudby a provedl 4 kratke hovory..nainstalovan mam Winterboard, SBSettings a WeatherIcon..
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009
Ano,Limera1n zere baterky ,pockejme na Greenpois0n,ktery to ma vylepsit(doufejme) .Chystaji vylepsit GP jeste lepsi nez to co meli puvodne v nedeli vypustit.
Možná se zeptám trochu hloupě, ale i přesto, že jsem celé vlákno pročetl, se chci raději předem ujistit, že neudělám něco zbrkle - špatně.
Mam iphone 4 od O2 z ČR, fw 4.1. 1) když udělám Limera1n JB, bude mi fungovat síť? 2) nevim jaký je tam baseband, když se mě Limera1n bude ptát, jestli updatovat baseband, mohu dát ano? (stále mi jde především o to, aby po JB rovnou fungovala síť, nemohu čekat na Unlock, protože je to služební telefon).
Jestli to dobře chápu, tak tím, že mam iphone4 z českého O2, bych s nějakým unlockem po JB neměl mít problém, nebo se pletu?
Díky!
EDIT: Opravdu žere samotný JB Limera1n více baterku, nebo jste to zaznamenali až po nainstalování Winterboardu, InteliScreen apod.? Já JB dělám v podstatě pouze kvůli iBlackList a MyWii...
Naposledy upravil(a) Fillbiker dne pon říj 11, 2010 2:13 pm, celkem upraveno 1 x.
Limera1n sam baterku zrat ani nemuze, to je proste exploit, kterej jen umozni do systemu naistalovat Cydii. Nebezi tam zadna aplikace na pozadi, nic co by mohlo nejak baterku zrat. Muze to delat cokoliv dalsiho co nainstalujes ze Cydie - jako napriklad WinterBoard a podobne appz, ktere nemusi byt 100% kompatibilni s iOS4.1 (muzou treba fungovat ale prave se projevovat zvysenou konzumaci baterky).
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
Ja nemám žiaden winterboard a ani sbssetings a baterka v pohode. Ja uz na 3.1.3 som mal SBSettings a uz tam zrak baterku čiže chybu hľadajte asi tam a nie v limera1nu. To je môj názor.
Po JB a instalaci Open SSH, SBSettings, iFile a TetherMe jsem začal mít problém s WiFi - hlásila se jako připojená v settings, ale v top baru se neobjevila ikona wifi a neběžela. Postupně jsem odinstalovával jednotlivé app a vždy za každou resetoval - pomohlo odinstalovat Open SSH.
Máte někdo stejný problém? P.S. Cydia pomalá u všech a baterie má také větší spotřebu (možná taky vina Open SSH)
No jo koukal jsem vsude na fora a tak a vice mene nikdo nema problem s baterkou pokud neinstaluje zadne apps. Takze asi tu mame v cechach par jedincu kteri jsou vyjimky. To se obcas stava - rika se tomu vyjimka potvrzujici pravidlo.
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
To je vážně divné, já mám s JB menší spotřebu baterie než bez JB. Zkoušel jsem nechat celý den (tzn od 00:00 do 00:00) iP zapnutý a nic na něm nedělat, byl čistý (po restore bez aplikací) a iP s JB měl více % baterie
DD_ píše:No jo koukal jsem vsude na fora a tak a vice mene nikdo nema problem s baterkou pokud neinstaluje zadne apps. Takze asi tu mame v cechach par jedincu kteri jsou vyjimky. To se obcas stava - rika se tomu vyjimka potvrzujici pravidlo.
Ja jsem nekolikrat preinstalovaval iOS a udelal JB, a problem s baterkou mam.
Dokazal by mi prosim nekdo poradit se zalohou SHSH ? Dela se pred nebo po jailbreaku ? Snazil jsem se ji totiz udelat pre jb a vypsalo mi to chybu HTTP STATUS 504 a zaloha neprobehla
Macbook Air 2011 i5 1,7GHz, 4GB, 128GB SSD, OS X Mavericks iPhone 5 32GB CZ 7.1.2 JB
No taky mám pocit, že JB od GeoHotze žere baterku, jak Limera1n, tak i Bleckra1n... Ale posledních pár dní co jsem měl JB přes JBME, tak mi taky baterie klesala rychleji. Možná je to SBSettingem a nebo něčim z cydie, co mělo poslední dobou update. Např Libhide to ale vůbec nevim k čemu slouží?! Mám z cydie tyto app: TetherME, Call Counter 3, SnapTap, SBSetting s tethering, push mail, push notification, Autolock a RemoveBG (nefunkční), afc2add, Five Icon Dock. Je něco z toho známé, že žere baterii? Zkoušet jednu app po druhé každý den na to fakt nervy nemám... Open SSH nemám!!
Edit: Ještě dodám, že mi baterie neklesá, když ho nepoužívám, ale mnohem víc mi baterie klesá při používání iPhone. Dobu použití jsem měl pravidelně kolem 7 hodin a teď je ta doba kolem 5 hodin. Prostě mi baterie padá rychleji když hraju s JB než dřív. Nevim jak je to možný, je to dost nelogický...
Naposledy upravil(a) mikis.m.s dne pon říj 11, 2010 4:57 pm, celkem upraveno 3 x.
iPhone 7 128GB Black, iOS 10.4 nonJB O2 iPad Pro 10,5 64GB LTE Silver iOS 11.3.1 nonJB T-Mobile 10GB Apple TV 4K 64GB, tvOS 11 with Kodi PC8700K 5,2GHz, SSD 960 Pro 1TB + HDD 2TB, DDR4 32GB, GTX 1080Ti EVGA Hybrid
Zálohu si můžeš provést i na počítači přes program TinyUmbrella. V sekci nejčastější návody, slovníček pojmů je celá sekce ohledně SHSH nebo klikni na odkaz v mém podpisu.