Mam nainstalovaný poslední Whited00r 4.3.1 Unlocked Lite pro 2G bez dalších doplňků (Winterboard apod.), ale rapidně rychle se mi vyšťavuje baterie což mi docela vadí...
Tak predtim byl vyber s MMS nebo bez, proto jsem se ptala.
Jedine provest znovu restore bez obnoveni ze zalohy a jestli baterie i tak se bude hodne vybijet, tak je to tim jejich FW, asi pak by to chtelo zkusit ofiko FW 3.1.3 nahrat, udelat JB a unlock.
jj, u předchozích verzí bylo na výběr mezi verzí s/bez MMS.
Poslední Custom od WD (obzvláště ten Lite) mi opradvu nepřinesl nic moc nového - naopak mne dost zklamal. Zkusím ještě verzi Full, jinak jdu z5 k original 3.1.3.+JB.
PS: obnovu ze zálohy u WD nikdy nedělám - sami tvůrci to nedoporučují
Čafte all, potrebujem pomoc. Dnes som si kúpil iP2G 8GB. Má iOS 3.1.3 a bol robený unlock a JB. Tak som tam chcel šupnúť whited00r, ten pre odblokované iPhony, lenže po restore to chce odomňa AT&T SIMku. Tak čo mám urobiť, aby som tam dostal whited00r aj s unlockom?
Paráda, len som to pred tým zle prečítal.. Ale teraz ďalší problém: Dal som tam Full version ale zložky ani wallpaper mi tam nejde dať. Dal som "Set up as a new phone", keby ste sa pýtali. EDIT: LOL, stačil restart telefónu, skapem,.. Už to fičí.
ahoj, mám asi blbou otázku ale nejsem žádnej počítačovej génius tak se omlouvám jestli s tímto dotazem otravuji.... mám iphone 2g ted na firmware 3.1.3(7E18) jailbrake a unlock podle videa na youtube a chci se zeptat, jestli existuje novější verze která by na toto jablíčko šlo. chtěl jsem si stáhnout nové aplikace, ale spousta jich už požaduje firmware 4.0 a vyšší.... koukal jsem i na youtube ale jsem z toho jelen.... .... diky moc...
4.4.1 verzia wd pre 2G na stiahnutie na whited00r homepage - wallpaper selection fake menu image updated (looks better) - last optimized PNGs for folders and multitasking dock - hosts file not included by default (some users experienced speed problems) - to enable hosts file just run ./HostsON script - UNIFIED firmware (WITH and WITHOUT MMS firmwares merged). - You can Enable and Disable the Patch to the CommCenter directly via the ./Configurator script
Ešte som nenahodil, ale plánujem, hlavne kvôli Configuratoru. No niektorí majú problém s WiFi a MMS.. Skúšali ste to už niekto?
EDIT: Už nahodené. Problémy s WiFi alebo volaním nepozorujem.
potreboval by som poradiť, má niekto skúsenosti s tým, že mu po pár dňoch padol Home Screen ? mne to vždy urobilo, preto sa mi do toho opäť nechce púštať. Tak mi prosím vás poradte, či je to všeobecné, alebo iba u mňa, a ak iba u mňa, ako to odstrániť. Vďaka P.S. postupoval som vždy podľa návodu a potrebujem znova prehať iOS
iPhone 5 16GB iOS7 --> iPhone 2G 8GB iOS 3.1.3WhiteD00R 6.1 --> iPad Wi-Fi+3G 64GB iOS 5.1.1 --> MacBook Pro 2.26GHz, 8GB RAM, 500GB HDD+120GB SSD, nVidia 9400M, Mac OS X MAVERIKS
Zdravím . CHtěl bych se zeptat zda-li někdo neví kde se dá (nebo jestli se dá) stáhnout full verze iOS4 na 2G ?Koukal jsem že se zde řešilo že je jaká si light verze a full nebo co si . A ještě jestli je nějaký rozdíl ve svižnosti iOS 4 a 3.1.3 firmwaru na 2G. Zde jsem se tomu nedočetl jak to nakonec dopadlo. Děkuji za odpověď
jj. A kde se dá stáhnout ? odkazy co jsou zde mi nefungují . A oproti 3.1.3 neupravené je upravená verze stejné rychlá ? a vycucává to o dost více baterie ? jinak na W7 bych potřeboval Děkuji za odpověĎ
mám problem zkousel jsem tu betu preview3 i tu 4.4.1 a ani v jedné se mi nedaří rozchodit mms ani přes cydii prostě nijak poradíte někdo připadně jaký fw nainstalovat aby tam mms fungovaly díky.
No takze WD 5 beta prew3 nahodena uz par dni a celkom super.Napr baterka na 3 rocnom iPhone 3G mi vydrzi zrazu 2 dni...predtym 1 den.Telefon sa zda byt sviznejsi ako na cistom iOS 3.1.3 s JB. Folders,MultiTasking,Utilities,Percenta baterky,Video,wallpaper....funguje super whited00r 5,Reminders nefunguje