icefiresr píše:Takze mam doma cerstvy (teda viac-menej uz 6 mesiacov pouzivany) iPhone 4 z Orange vo Francuzsku. Riesil niekto od nich oficialny Unlock? Ak ano, dajte prosim vediet.
Resim stejny problem. Uz se nekomu podarilo pokrocit s odblokovanim u Orange Francie?
este jedna mala otazka ten telefon som nekupoval ja z tmobile ale som ho kupil cez inzerat ale ten tipek co ho mal predomnou ho bral z tmobileu ...odblokuju ho aj mne ked tam dojdem ja s krabicou a telefonom alebo tam potrebujem toho co to kupoval z tmobileu?
zdravim vobec ale vobec neviem co mam napisat do tej kolonky hned na zaciatku Your mobile phone number*:............. a to mam co tam dat 3G? ale ale ked napisem 3G tak to nejde
https://www.o2.co.uk/apps/help/help na tejto stranke pri odosielani informacii je aj kolonka What type of phone do you have?* je tam na vyber iphone ok potom hned podnou je kolonka ze Your mobile phone number*:........... tu mam co napisat?
proc si neprectes co pisu ve sve predchozi zprave? Your mobile phone number znamena Vaše telefonní číslo.
edit: jestli tam vsak mas uvest svoje cislo nebo cislo predchoziho majitele pristroje ktery se snazis odblokovat bohuzel nevim - nikdy sem nastesti blokovany telefon nemel, abych musel tyhle haluzky resit.
presne jak pisu v editu.. pravdepodobne to po tobe bude chtit cislo puvodniho majitele. mel by sis nejdriv asi precist cele tema nez se zacnes znovu ptat, usetris tim cas nam i sobe.
dnes som bol s mojím 3gskom v t-mobile (teda v dvoch t-mobiloch) zaujímavé že v oboch boli ochotný a pekne mi to vysvetlili a neboli ako arogantné hovedá, ide len o to že dvojročná viazanosť telefónu je ešte do 11.5.2012 ( bazárovka), nie je možné to dáko spraviť aj keĎ ešte neskončila doba viazanosti? asi nie že?
Ahoj, mám ip4 od O2 UK, blokovaný. Už sem chatoval s O2 guru, a vím že je odblokovatelný oficiálně u nich, ale poplatek je na pay and go 15 Liber, nebo je to pro člověka se smlouvou u nich zdarma. Je tu někdo kdo je v Anglii a má možnost mi buď koupit tu pay and go simku s nabitýma 15 Librama nebo dokonce někdo tak ochotný kdo by si to nechal udělat přes svůj paušál? Samozřejmě odměna přes PayPal
Skús na eBay kúpiť SIM kartu O2 a skús kontaktovať predajcu či by ti to nenabil na tých 15 libier a neposlal už aktivované s roamingom. Potom si už len dáš takú kartu do telefónu a vlastne by to malo byť dostatočné pre O2.
Na eBay pochodíš zrejme u menšieho predajcu, velký "obchod" asi nebude tak pohotový a ochotný. Skús a uvidíš.
iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2] iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Tak teď nevím jestli sem to správně pochopil, myslel sem že stačí když řeknu někomu v Anglii ať tu simku koupí, nabije na 15 Liber a pak stačí když mi dá údaje o simce, na O2 UK helpline mi to taky tak popsali, že telefon a sim nemusí být fyzicky u sebe, že je to jen kvůli platbě = odečtení 15 liber z kreditu.
cicolably: Aha, a můžeš mi poradit jak a kde? Když sem se ptal přímo na stránkách O2 UK, tak mi řekli ať to provedu přes nějakýho kamaráda v Anglii, jinak že mi prej nepomůžou a ani nemůžou.
mám telefon ze švédska (MC604KS/A) ale nevím od kterého operátora. Mátě někdo nějaké info ohledně švédských operátorů a jejich vstřícnosti odblokovat telefon?
ja som dnes rano bol v telekome so ziadostou o dblokovanie mojho iphonu. neviete za aky cas by som mohol ocakavat odblokovanie??mate niekto s tym skusenosti? momentalne mam jailbreak aj s ultrasn0w...mal by som dat restore alebo mozem cakat aj v tomto stave?
Zdravim potrebuju poradit. Ted sem tady cetl par vlaken a chci se optat. Kamarad ma iOPhona 3GS koupeneho od Orange SK a ma simkratu od T-Mobile a nesla mu do toho. BB ma 5.12.01 a FW je 3.1.3 a ptal se me ze by to chtel hodit na vyssi verzi FW treba na nejakou 5.xxx a udelat JB Utethered. Tak se chci optat jestli je jedna moznost jen zadat u Orange jestli ho odblokuji jelikoz ma spravenej Ultrasnow a JB ma na 3.1.3 aloe chtel by vyssi FW. Diky z aodpoved