[FW 3.1.3] Oficiálne odblokovanie od operátora

Pre všetky staršie verzie iOS.
Odpovědět
ScorpionSX
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: [FW 3.1.3] Oficiálne odblokovanie od operátora

Příspěvek od ScorpionSX »

Pochopil si to správne. Skús im napísať niečo v tom zmysle, že si sa zle vyjadril prvý krát a že ten iPhone má kamarát od niekoho kúpený a on teda nie je tým pôvodným vlastníkom on. A teda že sa teraz s pôvodným vlastníkom iPhonu nemáš ako skontaktovať. Napísal by som asi toto:

Hi,
I'm sorry, I may have misinterpreted some information in my previous message.
Currently, the owner of the iPhone is my friend, who bought it as used from the original owner on the internet. So he is not the original owner and neither me or my friend are able to provide needed informations.

Can you please help me with unlocking this iPhone anyway?

Thanks in advance.
    ObrázekObrázekObrázek

Obrázek iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
    Obrázek iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."

Lord1382
Host
Host

Příspěvek od Lord1382 »

Díky za ochotu, hned jim to tam napíšu a uvidíme no...
EDIT:
Good Evening Roman

Thank you for getting in touch about unlocking your iPhone.

I understand that you and your friend are not the account holder for the
phone you have and you want it to be unlock for your use. I'll check
what best I can do for you.

Roman, I'd like to tell you that even if you don't have the security
details with you, you can still get your phone unlock by contacting
Apple team.

You can contact Apple team on 08000 724 478

They're available:
- Monday to Friday 8am to 9pm
- Saturday and Sunday 8am to 8pm.

Calls made to this number from your O2 Pay Monthly phone are charged at
20p per minute.

I hope I've resolved your concern to your satisfaction. However, if
there's anything else I can do for you, please reply to this email. I'll
be happy to help you.

Have a great weekend ahead!

Silky
O2 Customer Service

Telefónica O2 UK Limited, Registered in England No 1743099. Registered
Office: 260 Bath Road, Slough, Berkshire SL1 4DX.

Tak tomu moc nerozumím... Chcou abych kontaktoval Apple, nebo co ?
iPhone 7 Plus Black 128GB non JB.
iPhone 5 black 32GB non JB.
iPad 4 black WiFi 32GB non JB.

iNG pADRe

Příspěvek od iNG pADRe »

nakolko im nemozes dat tie informacie o osobe, ktora kupila telefon od o2, tak chcu, aby si zavolal kvoli odblokovaniu (ak to spravne chapem) na ich o2 apple linku, cez ktoru Ti je mozne odblokovat iphone. zavolaj im na to cislo, ale radsej volaj z ineho mobilu, nie iphonu-ten maj podla moznosti zapnuty (ak mas jb) a priprav si imei cislo telefonu.

ja na rozdiel od Teba som dopadol tak, ze moj telefon nebol nikdy pouzivany na o2 UK siet, i ked mam ich kartu a mal som u nich aj pausal, cize moj odblok cez o2 nie je mozny.

Lord1382
Host
Host

Příspěvek od Lord1382 »

Z iphonu bych si stejně nezavolal i dkybych chtěl.. No s mojí angličtinou jim asi jen tak nezavolám :( ....
EDIT:
Nepomůžete mi někdo napsat jim, jestli by to šlo vyřídit i jinak než po telefonu a když ne tak, jestli by byla cena stejná i z České Republiky s O2 CZ ?

rejan
Host
Host

Příspěvek od rejan »

Ahoj lidi tak mám to na vlastní kůži ověřeno. Odblokování z Anglie funguje. postup je zcela jednoduchý. Je třeba koupit novou Anglickou O2-GO kartu a nechat ji v Anglii aktivovat. dobít kredit na cca 2o liber. Uskutečnit jeden hovor /odchozí/ nejlépe do Anglie. Tím se to telefonní číslo zaktivuje s Vaším Iphonem. Pak napsat mail na adresu:mycarewebform@o2mail.co.uk
Napsal jsem naprostou pravdu ,že jsem telefon koupil v Anglii ale bydlím v české republice přídal telefonní číslo té Go karty a imei telefonu a požádal je jestli by mi ho mohli odblokovat pro použití v jiné síti. Obratem přišel mail se žádostí o číslo sim karty /je na zadní straně sim/. odeslal jsem to a napsali mi že do 24 hod. to provedou. druhý den v poledne přišla sms i mail, že Iphone je odblokovaný. pak už jen připojit k PC spustit Itunes oni ho očuchají s tou tuzemskou sim a je to. je to sice sranda za cca 700 kč ale 3GS s 3.1.3 a 5.12.01 je odblokovaný pro všechny sítě a legálně takže nepřijdete o update FW atd. CHovají se velmi slušně a jsou velice ochotní naše O2 se má co učit. Podmínka úspěchu je nová aktivovaná GO karta bez ní se to nepodaří ani to nezkoušejte. Za odblokování Vám odečtou z kreditu 15 liber /také podmínka/. Ale hlavně telefon musí být koupen u O2 UK poznáte podle kódu na krabici: Part No.MC131B/A jinak se nechytáte.
Naposledy upravil(a) rejan dne úte čer 01, 2010 7:08 pm, celkem upraveno 1 x.

seven_vsfs

Příspěvek od seven_vsfs »

rejan píše:Ahoj lidi tak mám to na vlastní kůži ověřeno. Odblokování z Anglie funguje. postup je zcela jednoduchý. Je třeba koupit novou Anglickou O2-GO kartu a nechat ji v Anglii aktivovat. dobít kredit na cca 2o liber. Uskutečnit jeden hovor /odchozí/ nejlépe do Anglie. Tím se to telefonní číslo zaktivuje s Vaším Iphonem. Pak napsat mail na adresu:mycarewebform@o2mail.co.uk
Napsal jsem naprostou pravdu ,že jsem telefon koupil v Anglii ale bydlím v české republice přídal telefonní číslo té Go karty a imei telefonu a požádal je jestli by mi ho mohli odblokovat pro použití v jiné síti. Obratem přišel mail se žádostí o číslo sim karty /je na zadní straně sim/. odeslal jsem to a napsali mi že do 24 hod. to provedou. druhý den v poledne přišla sms i mail, že Iphone je odblokovaný. pak už jen připojit k PC spustit Itunes oni ho očuchají s tou tuzemskou sim a je to. je to sice sranda za cca 700 kč ale 3GS s 3.1.3 a 5.12.01 je odblokovaný pro všechny sítě a legálně takže nepřijdete o update FW atd. CHovají se velmi slušně a jsou velice ochotní naše O2 se má co učit. Podmínka úspěchu je nová aktivovaná GO karta bez ní se to nepodaří ani to nezkoušejte. Za odblokování Vám odečtou z kreditu 15 liber /také podmínka/

Ahoj, predplacenou kartu mam. A Mam dve otazky. Jak ji aktivuji a je moznost dobit 15 liber z ceske republiky? Dekuji Karel

rejan
Host
Host

Příspěvek od rejan »

aktivovat by se snad měla jen tím že ji dáš do telefonu a někam zavoláš . fakt nevím a jak dobít kredit z čr? to taky nevím myslím že by to snad šlo z jiného telefonu s paušálem a odečtou ti to z něj kontaktuj operátora a zeptej se. Moje štěstí bylo že mám přítele dlouhodobě v UK který mi to všechno zařídil a aktivovanou a nabitou kartu mi poslal poštou.

ScorpionSX
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Skús nájsť na ebay predajcu týchto kariet od O2 a skús sa dohodnúť aby ti poslali za poplatok aj za dobitý kredit poslal už kartu dobitú a zaktivovanú. Možno by to takto šlo. Alebo aspoň skúsiť kúpiť dobíjací kupón a kartu dobiť tu. Aktivovať by sa mala dať len vložením do telefónu a hovorom.
    ObrázekObrázekObrázek

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."

Punkitka

Příspěvek od Punkitka »

zdravím...bohužel jsem dopadla hůř můj telefon je podle čísla modelu vyrobený v norsku...zkoušela jsem to odblokovat přes tamního operátora ale to neprošlo:) myslíte si že ikdyž byl telefon vyrobený v norsku tak by mi ho O2 v anglii odblokovali, kdybych použila fígl s jejich simkou? už prostě zkouším kde co...ono co kdyby:)))

Lord1382
Host
Host

Příspěvek od Lord1382 »

Pochybuju, že O2 UK odblokuje telefon, který u nich není kupovaný, můj je u nich kupovaný a do unlocku se moc nehrnou.... Záleží na koho tam narazíte, ale jak sem jim psal já tak mi napsali, že ho odblokují a chtěli po mně detaily o původním majteli, tak jsem jin napsal, že je prostě nemám jak získat, a tak mi dali telofonní číslo na jejich apple team a uvidimé no... už aby vydali ten unlock...

endo

Příspěvek od endo »

a oni odblokujú ten iphone len vtedy ak je už po 2 ročnej záruke?

ScorpionSX
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Punkitka: no O2 UK asi isto ten telefón neodblokuje, ono sa to deje na základe nejakých pravidiel toho operátora o viazanosti a pod. tzn. že O2 UK aj keby chceli, tak si nemôžu overiť či už tieto podmienky boli splnené alebo nie u pôvodného operátora. Bohužial. :(

endo: to platí len u nás v T-Mobile.
    ObrázekObrázekObrázek

endo

Příspěvek od endo »

hej ja som bol v t mobile a povedali že až po tom jak zíde záruka takže keď ho mám teraz zablokovaný (fw3.1.3) tak jakú mám možnosť? dá sa to vlastne neako aj keď neakom mobil shope ,alebo niekde? samozrejme nie zadarmo ,hmm?

masklin
Starý pes fóra :)

Příspěvek od masklin »

Nedá
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

endo

Příspěvek od endo »

a nemáte ani šajnu kedy približné víde unblock na 3.1.3 ?

dwick

[FW 3.1.3] Oficiálne odblokovanie od operátora

Příspěvek od dwick »

Pravdepodobne s nejakym rozumnym zpozdenim po zacatku prodeje noveho iPhone
Life sucks. And then you die.

mic-hal

Příspěvek od mic-hal »

Tak mi dorazil iPhone 3GS 32 GB original zabaleny s potvrzenym zarucakem 16.5.2010 v Bratislave. Samozrejme zablokovany pro slovensky T-Mobile. Psal jsem tedy na T-Mobile SK, T-Mobile CZ a volal zname do O2 CZ.

slecna z O2 povidala:

Kód: Vybrat vše

Prines ho do prodejny a oni ti ho nechaj odblokovat a kdyz to nepujde tak ze ho nekam poslou.
- tohle se mi moc nezda a hlavne rikala ze nevi kolik by to stalo

T-Mobile SK:

reagujeme na Vas e-mail.

Dovolujeme si Vas informovat, ze v pripade, ak je mobilny telefon zakupeny pocas akcie, odblokovat telefon mozete az po ukonceni doby viazanosti (zväcsa 24 mesaicov). Odblokovanie je spoplatnene sumou podla platneho cennika 3, 95 EUR s DPH.

O odblokovanie mobilneho telefonu mozete poziadat osobne v ktorejkolvek firemnej predajni nasej spolocnosti. Zoznam firemnych predajni najdete na nasej stranke www.t-mobile.sk <http://www.t-mobile.sk> v zalozke Pomoc a Podpora - Predajne T-Mobile.

Hned mozete odblokovat mobilny telefon len v pripade, ak bol na nasom predajnom mieste zakupovany bez akcie, teda v plnej sume.

Pre preverenie, ci je dany telefon viazany na nejaku akciu, je potrebne navstivit niektore z predajnych miest spolu s mobilnym telefonom.

Verime, ze nasa odpoved je pre Vas postacujuca a zelame Vam prijemny den.

S pozdravom

Olga Zavisova
Sluzby zakaznikom

Po pravde nevim jak byl kupovany a na slovensko se mi kvuli tomu aby mi rekli ze mam smulu nechce :-)

T-mobile CZ:

Zatim bez reakce
- doplnim az odpovi

cicolably

Příspěvek od cicolably »

no ked maš v zaručaku 16.5.2010
tak 16.5.2012 možeš skočiť na Slovensko niekde do T-mobile zo zaručním listom + 4? a odblokuju ti ho
HOUGH
v čechach ti ho nikto neodblokuje žiadny operator
len ty sam ak bude UNLOCK
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

masklin

Příspěvek od masklin »

@Cico: ale pokud byl koupený za plnou cenu tak by mu ho odblokovali už teď

cicolably

Příspěvek od cicolably »

no to hej
ale už by dorazil odblokovaný - pretože bez zmluvy musia odblokovať
(a to by nebol kšeft pre predavajuceho)
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

zavolejte někdo do AT&T(třeba přes Skype - je to zadarmo)
Nejdřív jsem jim psal, a napsali mi ať to řeším přímo přes některé z oddělení. zkoušel jsem to (přes Skype), ale ještě nejsem tak komunikačně schopný, takže jsem jim nerozumněl :-)

- How to use your iPhone - (800) 694-7466
- Rate plans and features (voice mail, video, etc.) - (866) 246-4852
- Activating your iPhone - (877) 419-4500
- If you received an error message or an e-mail indicating there is an issue - (877) 800-3701

O2-cz

Neprovádí
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

masklin

Příspěvek od masklin »

Promazáno od blbostí.

DJDoom
Host
Host

Příspěvek od DJDoom »

Zdravím, pánové.

Předem chci říct, že jsem si téma prošel myslím celkem pečlivě, nicméně narazil jsem na nějaké nejasnosti. Měl bych zájem si koupit iPhone z USA a nechat si ho dovézt. Chtěl jsem se tedy zeptat, jestli bude telefon blokovaný, i když koupím pouze zařízení bez 2 letého kontraktu s AT&T. Jednalo by se o iPhone 4, snad není moc brzo se na to ptát. Díky.

ScorpionSX
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Na 99,9% bude blokovaný. Navyše neviem či sa dá kúpiť aj bez zmluvy v USA.
    ObrázekObrázekObrázek

DJDoom
Host
Host

Příspěvek od DJDoom »

No, přímo na stránkách Applu je, tím malým textem k hvězdíčkám u cen iPhonu napsáno, že se dá koupit jako dárek. Zde:
For those who are not eligible for an early upgrade or who wish to buy iPhone as a gift, the prices are $499 (8GB), $599 (16GB), or $699 (32GB).

Takže opravdu jediný způsob, jak získat iPhone v ČR je koupit si ho až tady, za 18 000 u operátora? :/

ScorpionSX
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

No môžeš si ho samozrejme kúpiť aj tam, nevedel som že to ponúkajú aj takto priamo, ale aj v tomto prípade bude blokovaný...takže ak nevyjde hneď aj unlock, tak asi naozaj jediná možnosť je kúpiť si ho v ČR za tie nekresťanské sumy čo si operátori vypýtajú... :(
    ObrázekObrázekObrázek

DJDoom
Host
Host

Příspěvek od DJDoom »

Chápu-li tvůj popis správně, tak 3.1.3 už odblokovat jde?

ScorpionSX
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

No, 3.1.3 šlo odblokovať prakticky vždy, ale len ak si narazil na telefón od "kompatibilného" operátora. Napríklad ako som ja spomínal v prvom poste, tak O2-UK s tým problém nemá (hoci niekomu sa to ani tam nepodarilo), no hneď pár postov na to niekto písal skúsenosť s AT&T a tam to neodblokujú vôbec. Ani po skončení zmluvy. Na SVK napríklad T-Mobile blokuje iPhony a odblokuje ich v pohode buď po skončení zmluvy alebo (asi) aj hneď pokial je telefón kúpený bez viazanosti.
    ObrázekObrázekObrázek

drbo18

Příspěvek od drbo18 »

mam iphone z t-mobile sk, bol som tam opisovala si tam to IMEI čislo , ale nemohla ho v tej databazi najsť čo mam robiť ? dik

baloo

Příspěvek od baloo »

Tak jsem se taky pokusil o oficiální unlock, tentokráte u T-Mobile v Rakousku. Prý ho udělaji, ale chtěji 150?. Tak na to asi kašlu a budu bohužel zase čekat a tahat 2 telefony... :-(
Je až neuvěřitelný, jak se ceny odblokování liší.

iNG pADRe

Příspěvek od iNG pADRe »

drbo18 píše:mam iphone z t-mobile sk, bol som tam opisovala si tam to IMEI čislo , ale nemohla ho v tej databazi najsť čo mam robiť ? dik

mal som podobny problem, ten iphone bol pravdepodobne v servise a vymienali na nom zakladnu dosku, preto ho nenasla v systeme.. musis najst zarucny list alebo na krabici pozri, ci nie je prilepena dalsia nalepka s imeikom, kedze pri vymene dosky sa Ti meni aj IMEI. inak povodny nezistis, iba ak by si este vedel tel. cislo, na ktory bol ten iphone vybraty....

iwoo

Příspěvek od iwoo »

Zdravím, tak som tiež skúsil napísať mail do O2 UK a odpisali mi toto:

Hello Ivan

Thanks for getting in touch to unlock your iPhone.

I really appreciate that you've provided us with the information.
However, we need these details directly from the account holder.

I'm sorry I'm unable to help you, as the account for the mobile number
07740722324
is registered in Neil Watson's name.

Account security is very important to us and combined with the Data
Protection Act. This means that we're unable to discuss the details of
the account with anyone other than the registered account holder.

Ivan, please ask the account holder to reply to this email making sure
that the following information is included:

1) full name (this must be the name that the account was registered with
initially)
2) date of birth
3) postcode
4) mobile number and
5) IMEI number.

Once we received and verified the above information, we'll be able to
help you.

Kind regards

Prerna
O2 Customer Service

Telefonica O2 UK Limited, Registered in England No 1743099. Registered
Office: 260 Bath Road, Slough, Berkshire SL1 4DX.

Neviete poradiť, ako mám teraz pokračovať?

pablo666
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od pablo666 »

tak to si mal stastie lebo Orange to nerobi...ako je to mozne???to nevie nik asi len O2 :-)
iPhone 11 pro 256gb space grey
iMac 21,5 (Late 2012) osx Mojave
iPhone 7 Black 256gb. O2 sk
iPhone SE Gold 128gb O2
Macbook late 2007,13'3 White,3gb ram ,HDD 250gb,OS X LION
iPhone 4S White 32gb iOS 7.1.2 JB-Pangu 1.0.0
iPhone 3GS 16gb iOS 5.1.1 JB Jailbreakme.com

jlp

Příspěvek od jlp »

Orange v prvom rade NEBLOKUJE telefony. :) Takze on nemusi. :)

pablo666
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od pablo666 »

a nato si ako prisiel mudrc???mozno nie na SK ale tu v UK blokuje si predstav.....ako je to mozne???citaj poriadne aj ten co zalozil toto vlakno mal UK iphone!!!!!!!
iPhone SE Gold 128gb O2

ScorpionSX
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

No ukludnite sa obaja...

Anglickí operátori iPhone blokujú (zatial) a až s iPhone 4 by mali prestať. Bohužial je možné, že sa u iného operátora ako je O2-UK momentálne dá odblokovať iPhone len velmi ťažko, alebo aj vôbec.

iwoo: no odporúčam ti keď tak im skúsiť napísať že nemôžeš tie požadované informácie zohnať, alebo ak môžeš, tak im ich pošli.

Možnosť odblokovania závisí aj na tom, aký paušál/kartu mal pôvodný majitel iPhonu, ak to majú tak, že počas viazanosti sa to odblokovať nedá, tak s tým asi nepohneš.

No alebo ďalšia možnosť je tá, že počkáš na unlock, ktorý by mal výjsť v najbližších dňoch.
    ObrázekObrázekObrázek

pablo666
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od pablo666 »

no tak asi mi zostava len cakat lebo som sa pytal v Orange a povedali mi ze to vobec nerobia!!!a to ze ma vyjst unlock je oficialne alebo len tajne dufanie...
iPhone SE Gold 128gb O2

ScorpionSX
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

To že má vyjsť unlock je oficiálne.
    ObrázekObrázekObrázek

pablo666
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od pablo666 »

no to hej :D to viem aj ja len ci je uz aj nejaky konkretny datum :
iPhone SE Gold 128gb O2

ScorpionSX
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

No konkrétne po vydaní iOS4, resp. iPhone 4 ;)
Čiže možno dnes v noci, zajtra ráno, koncom týždňa...asi tak.
    ObrázekObrázekObrázek

Odpovědět