Spirit jailbreak (diskuze)
Re: Spirit jailbreak (diskuze)
Mě třeba bez sync iphonu s itunes ten jailbreak nešel udělat
takže kdo má nějaké problémy zkuste si předem synchronizovat.

-
- Host
sb setings v 3.1.3. jede v pohodě, odskoušeno,
Jak je to se smazanyma fotkama po Spirit JB? Jsou soucasti BackUpu nebo ne?
Ja mel totiz problem s iPhoto, ze nevidelo muj iP i kdyz iTunes ano, a tak jsem si rikal, ze ty fotky stahnu pozdeji.. no a ted jsem delal JB a jsou fuc
Nejake rady? Nebo jsou nadobro pryc?
diky
Ja mel totiz problem s iPhoto, ze nevidelo muj iP i kdyz iTunes ano, a tak jsem si rikal, ze ty fotky stahnu pozdeji.. no a ted jsem delal JB a jsou fuc

Nejake rady? Nebo jsou nadobro pryc?
diky
Myslim, ze by si sa s nimi mal rozlucit, ja som svoje nenasiel nikde takze asi ani ty nenajdes...
-
- Host
A já tedy taky přihodím, restore na 3.1.3 se povedl a tak můžu použít spirit , když je telefon koupený u českého O2 a je tam karta od O2? Půjde potom volat?
-
- Starý pes fóra :)
hej pojde iPhony predavane v CZ su vsetky neblokovane, cize sa bat nemusis, ale nabuduce by si si mohol trosku precitat o tom ...
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Spirit jailbreak (diskuze)
Tak mi aspoň povedzte kde ste sb settings stiahli. 
V cydii ho nevidím a ten sb toogles nejde inštalovať.
Ďakujem
Takze po nainstalovani rocku sa objavil aj sb settings.
Možno to niekomu pomôže.dik

V cydii ho nevidím a ten sb toogles nejde inštalovať.
Ďakujem
Takze po nainstalovani rocku sa objavil aj sb settings.
Možno to niekomu pomôže.dik
mam podobny problem ako tu uz bol zmieneny, mam Win7 x64, a 3GS 32GB neblokovany z orange, s tym ze sa mi po JB tiez nezobrazi Cydia,vie niekto co s tym?:)
---
vyborne, takze ten novy update pomohol aj v tomto
---
vyborne, takze ten novy update pomohol aj v tomto

Naposledy upravil(a) eNanuk dne úte kvě 04, 2010 7:19 pm, celkem upraveno 1 x.
Je novej update..
spirit by uz nemel mazat fotky
nemel by byt problem s kompatibilitou, pokud bude stale problem tak spuste program s kompatibilitou pro win 95

jednu otazku ked mam iPod touch 2G 8GB
mam firmware 3.1.1 a chcem ist na 3.1.2 aby som si mohol spravit JB cez Spirita.. ako sa to robi? stiahnem si konkretny FW z tadeto:
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
a potom uz len cez iTunes 9.1.1 ho tam nahodim? co tam mam dat? respring ci co ? tak sa to robi? moc sa tomu nerozumiem
mam firmware 3.1.1 a chcem ist na 3.1.2 aby som si mohol spravit JB cez Spirita.. ako sa to robi? stiahnem si konkretny FW z tadeto:
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
a potom uz len cez iTunes 9.1.1 ho tam nahodim? co tam mam dat? respring ci co ? tak sa to robi? moc sa tomu nerozumiem

Naposledy upravil(a) brano03 dne sob lis 19, 2011 5:08 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Host
Tak jsem nyní zkoušel sbsettings a winterboard na iPadu a nefukční dotyk ve spodní části, nefunkční otáčení springboardu, a černé pozadí. Nebo někomu na iPadu jede sbsetting a winterboard v pohodě? Díky.
-
- Host
zdravim,
mám problém když chci zapnout spirita tak mi to napise hlasku "Spirit requires itunes 9 to function. Please install a correct version of itunes then run Spirit again...
Zkoušel jsem to na itunes 9.0.3 a na 9.1.1 a pořát to nejde co s tím??
jo a mám už IP s 3.1.3
mám problém když chci zapnout spirita tak mi to napise hlasku "Spirit requires itunes 9 to function. Please install a correct version of itunes then run Spirit again...
Zkoušel jsem to na itunes 9.0.3 a na 9.1.1 a pořát to nejde co s tím??
jo a mám už IP s 3.1.3
-
restartoval si PC? myslim po instalacii
v navodu je jasne napsano ze na iPad je to beta verze ze nektere balicky z cydie nejsou kopmatibilni s iPadem tak nechapu proc to zkousisJamall píše:Tak jsem nyní zkoušel sbsettings a winterboard na iPadu a nefukční dotyk ve spodní části, nefunkční otáčení springboardu, a černé pozadí. Nebo někomu na iPadu jede sbsetting a winterboard v pohodě? Díky.

-
@Jamall: ano po instalaci SBSetting by sa mal dat respring, ale taky winterboard isto nebude kompatibilnym kym ho neprerobia, teda aspon si myslim
-
- Host
Tak myslel jsem že už vyšla aktualizace
a zkusit se musí všechno! Tak budu čekat no...

-
- Host
dodulo píše:restartoval si PC? myslim po instalacii
jj zkoušel jsem...
tady http://www.iphonedownloadblog.com/2010/ ... -itunes-9/ jsem našel řešení problému, ale mě to pořád nejde

edit: tak až asi na po 20 se to rozjelo... JB proveden

-
- iPhone expert
Mna by ešte zaujimalo, ak mal za ten krátky čas niekto vyskúšany nový JB so spiritom v zahraničí. Mám IP 3G kupovany u nás na SR v Orange. Takze by nemal byt myslím blokovany pre operátorov a tým pádom aj tento JB by mal fungovať aj v zahraničí, však? Bude mi chytat všetky sietie - teda bude funkčný roaming normálne? Dikes za info.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
jen k tomu problemu se spatnou verzi iTunes ... tak me to take hlasilo, ze nemam 9, pricemz jsem udelal update na 9.11 a stale to nefungovalo, zkusil jsem i ten fix, kopirovat dll, restart ... a nic. Pak jsem na nejakym foru nasel to, ze nekomu pomohlo prehrat spirit.exe do Program Files/iTunes a tam pustit. A to mi take zabralo, ani jsem nenastavoval tu zpetnou kompatibilitu. (win xp sp2)
-
@2l8: proč by ti neměl fungovat roaming?
@sanji: jojo už je to tady zmiňované (teď nevím kdo to psal) musí se vyzkoušet instalace do různých složek

@sanji: jojo už je to tady zmiňované (teď nevím kdo to psal) musí se vyzkoušet instalace do různých složek
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Spirit - pojede na Win XP?
Dobrého dne, přeju, pánové.
Mám jenom drobný dotaz. Jelikož restory a updaty iphone fw mi pod XPčkama nejedou, ale Blackra1n mi šel, chci se zeptat, jestli na Spirit budu potřebovat zase shánět kamoša s novějším systémem.
Díky za odpověď...
Mám jenom drobný dotaz. Jelikož restory a updaty iphone fw mi pod XPčkama nejedou, ale Blackra1n mi šel, chci se zeptat, jestli na Spirit budu potřebovat zase shánět kamoša s novějším systémem.
Díky za odpověď...
-
- Senior uživatel
Re: Spirit - pojede na Win XP?
Ok, dík za rychlou odpověď. Tak já to na tvoje doporučení připojím a spustím
Ačkoli ze zkušenosti, když někomu blbne iPhone s XPčkama, ty moje to velice rychle a účinně odkoukávají 

-
- Senior uživatel
drzim palce, potom napis jak jsi dopadl
...

Cydia je tam
konečně zase svoboda. Dík moc, zase někdy, mám toho dost co instalovat...
Jo, šel by lock, bo cokoli?

Jo, šel by lock, bo cokoli?
-
- Senior uživatel
a vsechno bez problemu, j?
...

Zatím nevim jak se bude iP chovat, ale zatím všechno proběhlo lehce a hladce. Ani PC se neresetlo v půlce, jak je u něj zvykem. Cydia se na mě směje...
zdravim este som jb nerobil som v tom novy. mam 32g 3gs 3.1.3 05.12.01 je z t-mobile sk .cize je blokovany . mne nejde o unlock ale iba jb .je spirit pre mna ?? a eate jedna hodte mi sem link pre zalohu shsh . diky za kazdu radu.
-
Je pro tebe a link si najdi.
tak som to updatol na 3.1.3 a jailbreakol Spiritom. Vsetko je ok az na detail ze restarty trvaju strasne dlho plus po restarte mam phon v safe mode s hlaskou ze mobile substrate sa mi snazil ochranit phon a nedari sa mi koli tomu nainstalovat phone daemona na fungovanie PC SUITE-u.....
nejake rady alebo to mam reinstalnut opet?
//po troske googlovania som nasiel ze pravdepodobne to sposobuju SBSettings....
dufam ze sa to nejak da riesit alebo sa to fixne updatom pretoze SBS su pravdepodobne 90% dovodu na jailbreak (u mna)
///tak opetovny restore a jailbreak. Kedze este som na to nic neinstaloval, uz (zatial) sa po reinstale nedava do safe modu no phonedeamon stale neide nainstalovat... dpccccccccc ( <--- moje upset feelings)
////SBSettings pricinou safe modu nebudu, prave som to testol a uz ma s sa s iphonom nebavi babrat dnes
(este ze som v praci a sa nudim) 
dufam ze sa to nejak da riesit alebo sa to fixne updatom pretoze SBS su pravdepodobne 90% dovodu na jailbreak (u mna)

///tak opetovny restore a jailbreak. Kedze este som na to nic neinstaloval, uz (zatial) sa po reinstale nedava do safe modu no phonedeamon stale neide nainstalovat... dpccccccccc ( <--- moje upset feelings)

////SBSettings pricinou safe modu nebudu, prave som to testol a uz ma s sa s iphonom nebavi babrat dnes

Program na zálohu SHSH je na začátku diskuze a nebo v navodech se spiritem a chtěl sem se jenom zeptat T-mobile SK dělá blokovaný iphony jo ?
-
- Host
To je spíš novou verzí cydie (mám 3gs) 3.1.2 JB Black1rain a po té nové aktualizaci cydie trvají restarty dlouho. a dvakrat se mi stalo, že byl po restartu v safe modu..
dair píše:tak som to updatol na 3.1.3 a jailbreakol Spiritom. Vsetko je ok az na detail ze restarty trvaju strasne dlho plus po restarte mam phon v safe mode s hlaskou ze mobile substrate sa mi snazil ochranit phon a nedari sa mi koli tomu nainstalovat phone daemona na fungovanie PC SUITE-u.....
////SBSettings pricinou safe modu nebudu, prave som to testol a uz ma s sa s iphonom nebavi babrat dnes(este ze som v praci a sa nudim)
Zdravim, chcem sa spytat mam iPhone 3GS blokovany operatorom T-mobile Sk pojde mi tam ten JB Spirit ? nezablokujem si telefon ?
Dakujem za odpoved
Dakujem za odpoved
-
Nezablokuješ si nic.
to odin27 ja mam tiez t-mobile sk a jb som urobil v pohode vsetko fakci .
Len mam otazočku pre skusenejšich . nezalohoval sam shsh . musim urobit restorn a nasledne znovu jb ?? alebo sa to sa aj teraz zalohovat ??
Len mam otazočku pre skusenejšich . nezalohoval sam shsh . musim urobit restorn a nasledne znovu jb ?? alebo sa to sa aj teraz zalohovat ??
TO WILILI: cela podstata backupu SHSH je v moznosti downgradu v pripade ze neskor sa iphone os nebude dat JB. To trebalo spravit pred updatovanim a predtym nez si si phone JB....
Kazdopadne je ten safe mod dost otravny a hlavne to znaci ze nieco prebieha ako nema.
Skoda ze Spirit nedava na vyber medzi instalermi, ako to bolo v blackra1ne.... (cydia, rock, instaler)
tak cydiu som nikdy nejak nevyuzival, rock sa mi zda ovela lepsi co sa tyka pohybu medzi aplikaciami atd....jirik6 píše:To je spíš novou verzí cydie (mám 3gs) 3.1.2 JB Black1rain a po té nové aktualizaci cydie trvají restarty dlouho. a dvakrat se mi stalo, že byl po restartu v safe modu..
Kazdopadne je ten safe mod dost otravny a hlavne to znaci ze nieco prebieha ako nema.
Skoda ze Spirit nedava na vyber medzi instalermi, ako to bolo v blackra1ne.... (cydia, rock, instaler)
TO DAIR . lenze ja dom neupdatol ja som uz 3.1.3.mal .čiže pomohlo by mi urobit restorn zalohovat shsh a znova jb ?? a ešte ked urobim restorm nezmeni sa mi bootrom na este novsi ??
-
- Host
Zdravím pánové, co se mi smaže po použití spiritu, tedy jailbraeku v iPhonu? Kontakty, fotky.........?