AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2 iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3 iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3 Je Vaše zařízení jailbreaknutelné? Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
Datum je náhodou stylové a pokud je to pravda, pak si nemohli vybrat lepší, protože pro všechny "pětkaře" by to byla bomba a ta si zaslouží bombastické až mysteriózní datum.
treba vy JB nepotrebujete, ale tohle vlakno je pro lidi kteri ho chteji tak prosim nepiste ze JB uz neni potreba.. to ze JB neni potreba se vseho vsudy rika od iphonu 3GS, ale skutek nejak utek, ja napriklad chci mit JB do te doby dokud ho budou vydavat pac jak rikam vsude cisty iphone bez JB = pro me nepouzitelny telefon a radsi bych si misto iphonu bez JB poridil android, ano vim silna slova ale myslim je smrtelne vazne takze jeste jednou prosim, ten kdo JB nema a nechce ho at nepise do JB vlaken ze on uz JB nepotrebuje pac to je za prve OT a za druhe mi to vadi, diky.
Je to fake. Terminal a Cydiu si dám na iPhone aj bez JB, rovnako ako každý Dev. To že ani jedno nebude funkčné, je vec druhá. Takže to video nič nedokazuje. A tá vyhovorka, prečo to nezverejnia, je tiež dosť slabá. Síce neviem posúdiť, či by to mohlo byť použiteľné, ale ak idem venovať desiatky hodín do JB, hľadám exploit, čo sa dá opraviť iba updateom, ideálne vôbec, to že z toho bude senzácia je predsa jasné. Ďalšia vec je, že by to zrejme zdielaľ s nejakým aktuálne uznávaným hackerom, ktorému by to mohlo pomôcť. Ale to by to najprv musel fungovať, však...
Inak aktuálne by som svoje nádeje vkladal do @p0sixninja -u. On najprv tweetoval, že jailbreakovanie, už nie je výzva a potom na otázku, či robí na JB iPhonu 5 odpovedal, že nie priamo, ale blíži s ak nejakému HW exploitu, ako bol limera1n, čo sa dlhodobo nebude dať opraviť.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
iPhone 3G 8GB BlackError - Item not found (Sold) iPad 2 16GB Wifi WhiteError - Item not found (Christmas gift) iPhone 6S 64GB Space GreyItem 100% working iPad Air 2 16GB Wifi WhiteItem 100% working
Vše je to Fake ze zdrojů kde čerpám já vím že není možné udělat zatím Untethred (neomezený) JB měl vyjít myslím 2 dny před vánocema furt nic mám iPod Touch 4G a 6.0.1 a mám jailbreak ale jenom Semi-Untetherd) omezený sice mě to štve po každém resetu dělat Just Boot ale tak musím to něják už vydržet a downgrade na 5.1.1 se mi dělat nechce. takže si počkat na Untethred a nestresovat...