Bude sa dať odblokovať blokovaný iPhone 4S?
Bude sa dať odblokovať blokovaný iPhone 4S?
Dobrý den,
Chtel jsem se zeptat, kdyz budu mit Iphone 4S, neznameho puvodu,
tzn. ze bude 100% funkcni, jen ale blokovany, dá se odblokovat kdyz si koupim tu super kartičku co prodavaji na ebayi? ?
a je rozdíl jestli je iphone z USA, z Korei, Německa, ??
[edit=Marek]Zmenený názov tématu[/edit]
Chtel jsem se zeptat, kdyz budu mit Iphone 4S, neznameho puvodu,
tzn. ze bude 100% funkcni, jen ale blokovany, dá se odblokovat kdyz si koupim tu super kartičku co prodavaji na ebayi? ?
a je rozdíl jestli je iphone z USA, z Korei, Německa, ??
[edit=Marek]Zmenený názov tématu[/edit]
-
- Moderator fóra
Re: Rada pro amateura
Neda sa odlokovat, iba ak ti ho odblokuje operator
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Klub čistého iOS
Dá se odblokovat pomocí nové R-SIM. Ale je potřeba zjistit jaký operátor ho blokuje a sehnat si sim pro aktivaci, jinak je R-SIM k ničemu. Sám jsem si koupil blokovany iPhone 4S. Zjistil jsem, že je blokovaný na japonského operátora KDDI, koupil na ebayi sim pro aktivaci a R-SIM pro odblokovaní. Doporučuju nekupovat ty japonský, sim se shání opravdu těžko, měl jsem štěstí. Když už blokovaný, tak na americké AT&T nebo jiné, kde se dá lehce a levně sehnat ta sim.
Naposledy upravil(a) Sweety dne pát čer 08, 2012 8:31 pm, celkem upraveno 1 x.
takhle, může se stát, že koupím něco, co se odblokovat nedá ? třeba iPhone z nějaký super exotické země
))

-
- Klub čistého iOS
Nová verze R-SIM 5 prý odblokuje 232 operátorů
Zkoukni http://gevey3.com/
http://www.ebay.com/itm/RSIM5-R-SIM5-5-Unlock-Card-for-iPhone4S-IOS-5-1-5-1-1-GPP-fit-for-232-carriers-/170855054152?pt=SIM_Cards&hash=item27c7c13b48#ht_21635wt_968

http://www.ebay.com/itm/RSIM5-R-SIM5-5-Unlock-Card-for-iPhone4S-IOS-5-1-5-1-1-GPP-fit-for-232-carriers-/170855054152?pt=SIM_Cards&hash=item27c7c13b48#ht_21635wt_968
- rony
- Klub čistého iOS
kup telefon zo znameho zdroja. odskusaj si ho pred kupou.
vseobecne je neprijemne kupovat telefon zo zahranicia alebo z ruk neznamych ludi so stiahnutym jasom.
vseobecne je neprijemne kupovat telefon zo zahranicia alebo z ruk neznamych ludi so stiahnutym jasom.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Moderator fóra
Muze se stat ze udelas update a budes cekat na dalsi nejakou "super sim" na odblok.
Jestli vam ty problemy za to stoji vase vec, ale nechodte pak zde resit vase problemy ze vam nejde odblokovani.
Resi se to tady x-krat tydne.
Jestli vam ty problemy za to stoji vase vec, ale nechodte pak zde resit vase problemy ze vam nejde odblokovani.
Resi se to tady x-krat tydne.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Host
Re: Bude sa dať odblokovať blokovaný iPhone 4S?
OT: Z vlastní zkušenosti. Blokovany nekupovat, nekupovat a ještě jednou nekupovat. Ušetříš teď, ale peníze co ušetřís vrazíš do unlocku-Rebel,gevey... ( pokud vůbec budeš úspěšný)....A i když ušetris, tak ty nervy ti nikdo nezaplatí. Dej na mou radu a připlať si za CZ mobil se zárukou a nebud hloupej.
zdaros
zdaros