aktivacia a odblovanie ?
-
- Host
aktivacia a odblovanie ?
caute mam trosku nejasno co sa tyka aktivacie..
Moj kamarat predava ip 4 za dobru cenu, je kupeny v AT&T v US a pisal mi ze nie je este aktivovany iphone co to znamena ? ze potrebujem original Sim kartu AT&T ? alebo staci to cez gevey ?
P.S. je to ios 4.3, bb 4.10.01
dakujem za odpoved
Moj kamarat predava ip 4 za dobru cenu, je kupeny v AT&T v US a pisal mi ze nie je este aktivovany iphone co to znamena ? ze potrebujem original Sim kartu AT&T ? alebo staci to cez gevey ?
P.S. je to ios 4.3, bb 4.10.01
dakujem za odpoved
-
- Starý pes fóra :)
Re: aktivacia a odblovanie ?
nekupuj ho.
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Host
dovod ? jako neni problem zohnat at&t a gevey, len chcem vediet ze co potrebujem ?obidve ?
najprv aktivovat a potom odblokovat ? ci je to zlozitejsie ako si myslim ?
najprv aktivovat a potom odblokovat ? ci je to zlozitejsie ako si myslim ?
-
- Pokročilý uživatel
House_MD ti dobre poradil, kupis si s nim problemy, nestoji to za to

"Sometimes life hits you in the head with a brick. Don't lose faith."
..Steve Jobs
-
- Host
Ja ho teda mam... OS 4.3.3, bb 4.10.01, dovezeny z USA a puvodni operator je ATT. Neprijde mi, ze bych s tim mel extra problemy.
Je teda fakt, ze k tomu aby byl telefon funkcni, musis bezet na jailbreakovanym iOS, kterym si telefon hacktivujes (simku nepotrebujes). A na odblokovani potrebujes Gevey simku, kterou si telefon budes odblokovavat po kazdym vypnuti. Pri koupi Gevey si davej bacha, aby to nebyl fake... je jich plnej internet a pry nejsou zdaleka tak funkcni jako originalni.
Ale hlavne, aby si s timhle telefonem prezil, musis byt proste aspon trochu jablickar
tim myslim, ze do toho jak to funguje musis proniknout a vedet o co go. Jakmile si totiz updatnes, treba i omylem, iOS z iTunes pomoci automaticke aktualizace, tak se ti updatne i baseband a telefon muzes vyhodit.
Prostuduj si to a rozhodni se sam, telefon muze byt funkcni bez problemu, pokud se o nej budes "starat" a budes vedet, co ti iP dokaze znehodnotit. Nevim co je dobrej peniz, ale ja ten svuj (ip4 32gb) mel treba za 7 tisic -> takze zvaz to, jestli ti stoji za to par tisic usetrit a podstoupit urcita rizika, anebo si koupit CZ distribuci.
Je teda fakt, ze k tomu aby byl telefon funkcni, musis bezet na jailbreakovanym iOS, kterym si telefon hacktivujes (simku nepotrebujes). A na odblokovani potrebujes Gevey simku, kterou si telefon budes odblokovavat po kazdym vypnuti. Pri koupi Gevey si davej bacha, aby to nebyl fake... je jich plnej internet a pry nejsou zdaleka tak funkcni jako originalni.
Ale hlavne, aby si s timhle telefonem prezil, musis byt proste aspon trochu jablickar

Prostuduj si to a rozhodni se sam, telefon muze byt funkcni bez problemu, pokud se o nej budes "starat" a budes vedet, co ti iP dokaze znehodnotit. Nevim co je dobrej peniz, ale ja ten svuj (ip4 32gb) mel treba za 7 tisic -> takze zvaz to, jestli ti stoji za to par tisic usetrit a podstoupit urcita rizika, anebo si koupit CZ distribuci.
-
- Host
no jasne to chapem
len ci ked mi pise ze ten iphone este nebol aktivovany aktivovat sa da len original sim ATT ? na nete som nasiel aj toto - http://www.mobilexpert.sk/3gs-series/824-iphone-aktivana-sim-karta.html
dalo by sa to aktivovat aj cez tuto kartu ?

dalo by sa to aktivovat aj cez tuto kartu ?
-
- Mírně pokročilý
ja mam z USA dva iPhony 4 blok na At&t, jeden jede na ultrasn0w iOS 4.3.3 a druhej na Gevey IOS 5.0. ten tvuj 4.3, bb 4.10.01 uz pujde jen na gevey a nekoupil bych ho za vic nez 200euro. Kazdopadne jestli neni aktivovany potrebujes jen At&t kartu na ty neoriginalni co prodavaji na netu neber. Mrkni na ebay a tam za 1-5 USD koupis origo micro SIM At&t.
iPhone 5S 64GB, fw 8.1
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
iPad Mini Retina 3G 32GB, fw 7.2.1 JB
MacBook Pro 13"
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
iPad Mini Retina 3G 32GB, fw 7.2.1 JB
MacBook Pro 13"
-
- Host
je to pravda ?
S novym iOS-om (iOS 5) uz nemusite aktivovat iphone 4 (ked dobre viem), lebo takto som cital... Dneska som kupil 4S-ku a nemusel som aktivovat ako pred tym s iTunesom.
S novym iOS-om (iOS 5) uz nemusite aktivovat iphone 4 (ked dobre viem), lebo takto som cital... Dneska som kupil 4S-ku a nemusel som aktivovat ako pred tym s iTunesom.