Sháním: Offline data - průvodce pro iPad

Pravidla fóra
Platí zde stejná pravidla jako jinde na fóru. Julek
Odpovědět
vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Sháním: Offline data - průvodce pro iPad

Příspěvek od vbruno »

Sháním aplikaci, která by umožnila šikovně stáhnout průvodce např. Londýna do iPadu. Buď přímo průvodce nebo třeba jen stažená data k určitému klíčovému slovu ve wiki (iCab třebaumožňuje uložit stránku, ale s tím se mi nechce dělat). Vím, že Offline Maps pro iPhone uměly stáhnout Wiki-odkazy k jednotlivým památkám do offline k pozdějšímu načtení v zahraničí, dokonce tam snad existovaly balíky průvodců jednotlivých měst. Mapu ale nepotřebuji, mám Europe offline map a potřebuju k ní nějaké offline data o určitém místě, měste atp. Nemá někdo nějaký tip? Děkuji.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Sháním: Offline data - průvodce pro iPad

Příspěvek od rony »

ved nemusis hladat na iPade. Najdi si taku aplikaciu pre svoj pocitac, ked ti to dokaze ulozit cojaviem ako html ci PDF, tak si to len das do iPadu.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Re: Sháním: Offline data - průvodce pro iPad

Příspěvek od vbruno »

Jasne, bohuzel jsem si zvykl ze mnohem sikovneji se hledaji aplikace pro iOS. Ale dik, samozrejme to jde i tak :-)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Odpovědět