Lidé a Země je zeměpisný a cestopisný magazín, něco jako National Geographic nebo Koktejl. Vychází už 60 let, dřív to vydávalo nakladatelství Academia, teď to patří pod Mladou frontu. Archiv starších čísel viz http://www.lideazeme.cz/archiv.
Dotaz na záměr vydávat elektronickou verzi pro iPad jsem posílal i do Koktejlu a české redakce NG, od nich jsem zatím odpověď nedostal.
OT: lidé a země je zcela zaměřen na cestopisný deník, kup si v trafice číslo a uvidíš jestli je na co se těšit. Mě by se líbila Epocha, nenáročné čtení na cesty
/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule
nema nekdo info o datu vydani ? chtel jsem national geographic ale english neni muj konicek tak bych bral toto jako nahradu , v papirove podobe me take bavil:)
iPhone XS 64GB iPad Mini 5 Macbook Pro Retina 13 Late2017 Apple TV 4 Synology NAS
Noooooooooooooooooooooooooo.... ajtacke casaky ma nezaujimaju ale ak ls8 ma tento casopis rad, tak zrejmeeeeee....
Zacina to byt extremne zaujimave v tejto oblasti. Musim si prelistovat to cislo zadarmo a snad po 10 rokoch zacnem znova s casopismi?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Tak toto je asi najsilnejsi kandidat na kupovanie - nevravim, ze hned o mesiac budem rovnako rozhodnuty :) Teraz som to len narychlo prelistoval. Obdivujem snahu ceskych vydavatelstiev ist do toho.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Pokial ja viem je to nieco ako ukazkove cislo, takze predpokladam, ze je to tak schvalne, tusim kazde "ukazkove" cisla od MF boli osekane.
ot: Asi by to bolo skor lepsie adresovat pramo panovi Politzerovi, ale neviem ci by pre Mladu Frontu nebolo vhodne pomalicky zacat uvazovat o jednotnej citacke pre casopisy z ich portfolia. Predsa len vsetky su na rovnakej technologii (Adobe) a maju skoro monopol pre cze/sk trh:)
Nalar: po oficialnim spusteni iOS5 by se mohli vydavatele zacit orientovat na jednotny prodej portfolia pres integrovanou aplikaci od Apple. Melo by byt vse sjednocene a konecne nejakou hlavu a patu.
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750" Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express
Ano nieco take v iOS5 sice je, otazka je, aky format to bude vyzuivat, ci to dovoli uploadnut mag vytvoreny v comkolvek alebo v nejakom formate co si povie apple. Kedze vydavatelai asi nebudu chciet prechadzat na nieco nove, ked uz maju ake take knowhow napriklad o adobackom produkte. A mozno som len vyzuziete Newsstandu zle pochopil kedze mi pride ze to je skor pre kazdodenny predaj novin.
Prave jsem stahl aplikaci do iPada, moc krasny... Jen jsem se chtel zeptat jestli je na stahnuti zatim pouze ta ukazkova verze, normalni cislo na koupeni jsem jaksi nenasel... Jestli tam opravdu nikde neni, nevi nekde kdy by melo vyjit? Na zacatku noveho mesice? Dekuji
V aplikaci lze zdarma stáhnout aktualizovanou verzi ukázkového čísla, která přidává chybějící články proti papírovému vydání.
http://www.facebook.com/lideazeme píše:Od srpna se můžete těšit na Laz (Lidé a země - pozn. ls8) v iPadové verzi pravidelně. Ke stažení bude za 1,59 €.
škoda, že mi to nejde koupit, vždycky vyskočí hláška o testovacím účtu a sendboxu... a při spuštění aplikace dotaz na obnovení předchozích nákupů, i když mám v knihovně jen to nultý číslo zdarma