Uložené hry z iPhone do iPad
Pravidla fóra
Platí zde stejná pravidla jako jinde na fóru. Julek
Platí zde stejná pravidla jako jinde na fóru. Julek
Uložené hry z iPhone do iPad
Chtěl bych se zeptat zda je nějak možné dostat uložený postup her z iPhone do iPad. Jde hlavně o Angry birds kde mám pocstivě všechny 3 hvězdičky a naleznuto 20 zlatých vajíček.
Re: Uložené hry z iPhone do iPad
Ahoj, beru to jako výzvu a udělám návod s popisem. Dej mi pár hodin a pak ti sem hodim link ...
Vyzkouším a pak sem napíši,jaký byl úspěch
(z iphone do ipadu)
Možná trochu škoda,že je potřeba JB.

Možná trochu škoda,že je potřeba JB.

No ono bez JB si myslím že není možnost dostat se k souborům v i-device. Tudíž nevím jak to udělat bez toho :/
!hlasitá úvaha!
Jediný software který má plnohodnotný přístup do i-device je i-tunes.
Proto je mi dost divné že ještě někdo nezjistil jak k těmto a podobným účelům i-tunes upravit. Samzřejmě je to v rozporu s podmínkami atd.. ale myslím že pokud má do zařízení vstup itunes a to dá se říci neomezeně. Tak by šlo použít jeho součást s dostat se i do zařízení které nemá JailBrake.
Byla to jen hlasitá úvaha, je mi jasné že to není tak lehké ale... cesta to taky je ..
!hlasitá úvaha!
Jediný software který má plnohodnotný přístup do i-device je i-tunes.
Proto je mi dost divné že ještě někdo nezjistil jak k těmto a podobným účelům i-tunes upravit. Samzřejmě je to v rozporu s podmínkami atd.. ale myslím že pokud má do zařízení vstup itunes a to dá se říci neomezeně. Tak by šlo použít jeho součást s dostat se i do zařízení které nemá JailBrake.
Byla to jen hlasitá úvaha, je mi jasné že to není tak lehké ale... cesta to taky je ..