Ahoj, zakoupil jsem si do svého ipad 2 buzz player a mám takový problém. Když zapnu video, tak vše jede jak má.. ale jakmile dám pauzu..a pak to chci znovu rozjet, tak se video zpomalí a zvuk se rozhodí. Musím video vypnout a zapnout.. a jede to zase dobře, dokud to nepauznu.. někdy mi to udělá i když si video posunu ručně posuvníkem..má někdo stejný problém? Jinak pouštěl jsem zatím jen díly dr. House - 366MB jeden díl - rozlišení 624x352, což by neměl být žádný problém.
Moc děkuji za názory
buzz player - obcas rozhozeny zvuk
Pravidla fóra
Platí zde stejná pravidla jako jinde na fóru. Julek
Platí zde stejná pravidla jako jinde na fóru. Julek
-
- Starý pes fóra :)
Re: buzz player - obcas rozhozeny zvuk
To je znamy problem Buzz Playeru i OPlayeru. Jedina aplikace, ktera DivXy prehrava kvalitne a spolehlive, je CineXPlayer.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Mírně pokročilý
Avplayer s tim taky nema problemy
-
- iPhone expert
Můžete mi prosím pánové napsat, zda je nutné video soubor před přehráním stáhnout do iPadu nebo jej umí přehrát i přes SAMBU ze sítě ? V popisu app jsem tuto informaci nenašel. Díky.
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
Pokud bys chtěl použít buzz tak tam to umí i přes sambu. Ze začátku mi dalo trochu zabrat laborování s přístupama a heslama ale po pochopení logiky u Windows (nechápu jak sem to mohl pochopit
) vše šlape ok. Ale stejně radši používám připojení a stream pomocí air videa.

-
- iPhone expert
Buzz mam a pouzivam, ale mimo SD videii je nepouzitelny a i tak trpi vyse uvedenym problemem. Muj dotaz smeroval na aplikace Avplayer a CineX.
Air video neni spatne, ale rad bych nativni reseni (ala plynule prehravani mkv v iPhonu4).
Edit: Neilz - super, ale vubec jsi mi neodpovedel na muj dotaz
Air video neni spatne, ale rad bych nativni reseni (ala plynule prehravani mkv v iPhonu4).
Edit: Neilz - super, ale vubec jsi mi neodpovedel na muj dotaz

Naposledy upravil(a) Petrt dne stř dub 06, 2011 7:16 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
-
- Mírně pokročilý
ja pouziva AVplayer uz pul roku a nemel sem jedinej problem a ze tech filmu bylo, kdyby jeste umoznil stahnout video primo z netu byl by dokonalej