Multiuser použitie iPad-u
Pravidla fóra
Platí zde stejná pravidla jako jinde na fóru. Julek
Platí zde stejná pravidla jako jinde na fóru. Julek
-
- Mírně pokročilý
Včera som mal možnosť si na chvíľu osahať iPad. Veľmi sa mi páčil a môj iP4 sa mi teraz zdá byť príšerne malý.
Doma máme na barovom pulte položený notebook, ktorý si s manželkou požičiavame - na gauč, do postele, za stôl v jedálni, alebo pri tom bare. Práve na toto by sa geniálne hodil iPad. No je tam jeden háčik. Každý potrebujeme mať iné obľúbené položky v Safari, iné e-mailové účty a pod. Je toto poriešené už v samotnom OS, prípadne je na to aplikácia, alebo je iPad čiste single user device?
Doma máme na barovom pulte položený notebook, ktorý si s manželkou požičiavame - na gauč, do postele, za stôl v jedálni, alebo pri tom bare. Práve na toto by sa geniálne hodil iPad. No je tam jeden háčik. Každý potrebujeme mať iné obľúbené položky v Safari, iné e-mailové účty a pod. Je toto poriešené už v samotnom OS, prípadne je na to aplikácia, alebo je iPad čiste single user device?
iPhone 4S 64GB 6.1.3
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
Macbook Air 2011, i5 1.7GHz, 4GB, 128GB, Mac OS X Mountain Lion
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
-
- Starý pes fóra :)
Re: Multiuser použitie iPad-u
iPad je single user device, stejně jako iPod nebo iPhone.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Mírně pokročilý
Tak to ma mrzí. Asi sa teda poohliadneme po nejakom netbooku.
iPhone 4S 64GB 6.1.3
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
-
- Pokročilý uživatel
samozrejme by sa to dalo nejak spravit. napr maily mozes mat zadene viac ako jeden(to vies ale viez kedze mas iP 4). a k prehliadacu ma napada ze jeden by pouzival safari a druhy napr operu alebo iny prehliadac pre ipad.
nie je to bohvie co ale podla mna by sa to dalo.
nie je to bohvie co ale podla mna by sa to dalo.
-
- Mírně pokročilý
Multiuzivatelsky prohlizec se jmenuje SWITCH...
- rony
- Klub čistého iOS
co zmatkujes. uz mas laptop, tak manzelke kup ipad a mas laptop pre seba.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Senior uživatel
Radši naopak 

Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi)
iPhone 2G Totality Expert
iPhone 2G Totality Expert
-
- Mírně pokročilý
rony píše:co zmatkujes. uz mas laptop, tak manzelke kup ipad a mas laptop pre seba.
Zmätkovanie je niečo iné. Ja píšem o náhrade toho notebooku - niečím viac prenosným.
iPhone 4S 64GB 6.1.3
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
- rony
- Klub čistého iOS
No a ja hovorim, kup iPad, laptop si nechaj a uvidis. (prinajhorsom ho niekomu strelis a kupis si netbook).
Preco radim iPad: netbook nemusis kupovat aby si zistil, ci bude ok. Bude v nom windows alebo nieco take, co dobre poznas. Netusim nakolko poznas iPhone ale iPad je ked to velmi zhruba poviem, iphone s obrovskou obrazovkou. :-) aj ked samozrejme rozdiely tam su aj inde.
Volakedy pred rokom som tiez spekuloval: nech tam daju uzivatelske konta. Nedali ich tam, lebo iOS je singleuser a asi tuto cast iOS nijako zvlast nerozvijali. Takze nema zmysel okolo toho spekulovat, ci by to bolo take onake. Nie je to a nevyzera, ze to bude. Ale nie je to zasadna chyba.
Preco radim iPad: netbook nemusis kupovat aby si zistil, ci bude ok. Bude v nom windows alebo nieco take, co dobre poznas. Netusim nakolko poznas iPhone ale iPad je ked to velmi zhruba poviem, iphone s obrovskou obrazovkou. :-) aj ked samozrejme rozdiely tam su aj inde.
Volakedy pred rokom som tiez spekuloval: nech tam daju uzivatelske konta. Nedali ich tam, lebo iOS je singleuser a asi tuto cast iOS nijako zvlast nerozvijali. Takze nema zmysel okolo toho spekulovat, ci by to bolo take onake. Nie je to a nevyzera, ze to bude. Ale nie je to zasadna chyba.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
peter.nr píše:Zmätkovanie je niečo iné. Ja píšem o náhrade toho notebooku - niečím viac prenosným.
Nevim, mozna se mylim, iPad jeste nemam, ale co o nem vim, tak jim notebook nenahradis. Je to myslim jen prijemny doplnek, ale bez pocitace , at uz notebooku a nebo stolniho pocitace se neobejdes. Alespon tak je presentovan a tak jej i ja osobne vnimam.Je to vlastne takovy vetsi iPod.