názor čistě na design..
a co se kýče týče.. vlastnosti si můžete prohlédnout zde http://images.encyclopediadramatica.com ... sStone.png , hezkej pokus ale přijde mi to jako beta verze opravdovýho "iPadu"
engel píše:Každý tu říkáte, že flash nepotřebujete a že na weby z flashe nechodíte a že je to umírající technologie, to vám neberu, ale kde mi nejvíc chybí na iPhone je na stránkách, kde jsou videa, nemůžu si pustit většinu videí, neb ty jejich přehrávače jsou dělaný v čem? Ve flashi a to je pro mě největší nedostatek..
rony píše:Dalsia dolezita vlastnost: Terminal Services resp. Vzdialena plocha. Absolutne neobmedzene moznosti. Atjaci/geekovia musia "prominout" tam uz to nie je o tom, ze sa tym pripajam k servru. Ale o tom, ze je to vyuzitelne trebars ako periferne zariadenie, dialkove ovladanie (skor v tom zmysle ako je DO k TV) a pod.
Predstavte si XMBC - multimedialne centrum. Jeho rozhranie bude na iPade. Zariadenie s beziacim XMBC bude pod telkou a video sa bude prehravat na telke a teraz cira fantazia - na iPade si budem pozerat nahlady filmov, aby som si vybral nejaky dalsi, kym na TV bezi prave pusteny film. Absolutna fantazia.
toncek píše:Vesměs už tady vše padlo. Libí se mi názor Petra Máry, a to že toto je zařízení je o OBSAHU, nikoliv geekovská hračka!http://petrmara.posterous.com/vite-proc-ipad-bude-uspesny:)
shauriq píše:k cemu: .. pozriem si majly.. precitam noviny. .sem tam nejaku knihu.. kuknem na pocasie, zahram hru,... ukazem fotky priatelom.. pozriem co kto robi na fejsbuku.. .ano na toto som chcel netbook.. ale..
Micro-sim karta, právě tato slova vyvolávají spekulace o tom, zda bude Apple iPad podporován i v zemích v našich končinách. Apple iPad pracuje pouze s novinkou, kterou představují takzavané Micro-sim karty. Jak můžete vidět na obrázku, samotná plocha Sim karty, která se dotýká čtečky karet, se nijak u Sim karty nezmenšuje, zmenšuje se pouze plastový okraj okolo plochy pro styk se čtečkou. Samozřejmě si můžete z normální Sim karty vyrobit Micro-sim kartu. Samozřejmě pro lidi, kteří toto netuší, se tak může zdát, že Apple v podstatě nutí své zákazníky používat iPad s AT§T. Naštěstí tomu tak není! Micro-sim mají velikost 12×15mm, zatímco normální SIM karty 15×25mm. Ovšem plastový rámeček není potřeba a neobsahuje žádnou část karty, kterou používá mobilní zařízení ke čtení! Evropský ústav pro telekomunikační normy (ETSI), který mimo jiné stanovuje také normy pro Sim karty nám řekl:?Kromě velikosti neobsahuje Micro-sim karta nic nového a technicky je naprosto stejná jako Sim karta, která se standardně používá v současných telefonech?! Kartu můžete upravit !!!!
odpovim za mne: ale ano, pozivam prave kvuli prijemnemu rychlemu multitouch ovladani. A prave proto to chci radeji delat na iPadu, ktery mi to same nabidne na vetsi plose.Jirkus píše: ... Ty na tohle nepoužíváš iPhone?