a ja blbec si dam par hodin slofika a vy tu uz pijete a buchate sampanske? :)
obrazok je takmer jednoznacny :) ide o idevice :)
Skrytý text (Ctrl-A)
A: How are you? B: all right!
Preklad
A: Ako sa robis? B: vzdy pravou!
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Já už neříkám nic Když se objevil "v baru ztracený" iPhone 4 prototyp, hodně lidí (i v mém okolí) zásadně a docela důrazně nahlas tvrdili, že tohle iPhone 4 určitě nebude. Já tehdy tvrdil, že bude. Zajímavé, jak po Jobsově keynote tehdy rychle na své názory zapomněli
ta fotka, kde vidno obom zadky, nalavo je logo jablka mierne stihlejsie akoby natiahnute. netvrdim, ze nejde o obraz niecoho, co bude podobne skutocnosti ale tu tipujem trochu photoshopu
7luke, to tvrdili skor predtym.
o nových parametrech displaye víme všichni, = tenčí Ipad , lehčí netroufnu říct... záhadný port na boku ipadu, = technologie light peak, tím uteče konkurenci a nabídne něco nového jak přenést data do ipadu bez použití PC, navíc tou technologii v ipadu přispěje k jejímu rozšiření Slot na SD karty = určitě ne, když nabízí Apple redukci na 30pin konektor a SD karty... absence Home tlačítka, na řadu přijdou Gesta = 50 - 50, ačkoli před měsícem jsem psal, že by to nebylo dobré z mnoha důvodu, nyní si myslím, že Dualcore by to zvládl na jedničku případné seknuti Ipadu by řešilo sleep tlačítko jako KICK error.... taky by na tom postavily virály a user friendly reklamy....
ačkoli hodně věci se zdá nerealných, taky jsem uvedl své tipy, nejen protože si je přeju, ale protože sou tu samé Hadanky, kam se ipad 2 generace může dostat, ale sami víme, že nikdy se nepodařilo uhodnout všechny Novinky, které dané přístroje obsahovali, a víme, že vždy nás apple něčím překvapí...
Záznam bývá až druhý den dopoledne našeho času. Link na keynote s uvedením iPhone 4 mi příšel v 9 ráno. Doporučuji zaregistrovat si na MacRumors Spoiler Free Keynote Stream, přijde ti link mailem vždy po každé mediální akci Applu.
ja mam Keynotes ako podcastove video v itunes, oficialny podcast najdete v itunes...
super, konečne sme sa dočkali : ) už som myslel, že to nebude snáď nikdy jednu info poprosím, bude to 2.3 a klasicky o 19.00 nášho času? asi budem sledovať obvyklú textovku na superapple/engadget, lebo s live streamom asi nemôžeme velmi rátať, či?
iPhone 6 64GB Space Gray MacBook Air 13" Mid 2013 iPad 2 32GB WiFi Black iPhone 5 16GB Black (2013-2015) iPhone 3G 8GB Black iOS 3.1.3 (2008-2013)
Pamatuji, ze drive byvali zive prenosy keynotes jeste i na Apple.com ale myslim, ze i letos se nekde live stream objevi. Uprimne, docela se tesim, jak jsem si vzdy rikaval, ze iPad pro mne neni vyuzitelny, tak si jej mozna, jako doplnek ke svemu MBP17 koupim. Precejen bude na cestovani lepsi, nez tahat stale sebou kufr .
Kto bude podľa vás robiť keynote, keď je Jobs PN ? T. Cook to dúfam nebude, lebo prejav ma fakt nudny a necharizmaticky... Takze ja to tipujem na Schillera + Forstalla...
Taky už jsem to někde psal - to by byla pecka, kdyby se objevil aspoň na pár minut jako překvapení, hned by ten Keynote byl ještě větší pecka v médiích i v očích Apple uživatelů a zájemců.
Taky už jsem to někde psal - to by byla pecka, kdyby se objevil aspoň na pár minut jako překvapení, hned by ten Keynote byl ještě větší pecka v médiích i v očích Apple uživatelů a zájemců.
Spestřilo by to ten Keynote. Stačilo by kdyby jenom přišel, pozdravil, pochvál a zase šel. Stačilo by mi to.
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi) iPhone 2G Totality Expert