Vyskytol sa mi taký problém, že pri inštalácii nových repozitárov mi zavolal kamarát, inštalačka sa nedokončila celá a niečo sa mi tam pohnojilo. Teraz keď zapnem cydiu tak mi vyhodí pri štarte 3 chybné hlásenia Malformed line 4 in source list/etc/apt/source.list.d/cydia.list (URI parse) neukazuje mi potom žiadne dáta v SEKCII, ZMENY, SPRAVOVAT a ani HLADAT, len úvodnú obrazovku. Nikde nič, ani v repozitároch. Všetko je prázdne a keď sa aj snažím ich tam doinštalovať tak mi vyhodí poznámku "Neviem nájsť balík" Nestretol sa niekto s týmto problémom? Myslím si že jediným riešením je reinstal, ale ani to mi nejde. PLS HELP Nepoužívej barevné písmo, obzvlášť červená je vyhrazená pro poznámky moderátorů. Text upraven. MG
Otevři dané umístění (list/etc/apt/source.list.d/cydia.list) třeba v iFunBoxu (pokud máš ovšem nainstalované afc2add (aspoň myslím, že se to tak jmenuje) a tam bys měl vidět kde je ta chyba (řádka 4). Předpokládám, že tam bude chybět ";" nebo nějaký podobný parser (čárka, tabulátor aj.).
Další řešení je získat daný soubor od někoho jiného a tvůj poškozený přepsat...
Zkus toto The errors will return the moment you try to add new sources.
However, I just spent the last hour looking through the way cyfix repairs Cydia source errors and have a method to do it quickly and easily without ssh... All you need to do is use iFile.
Step1) Goto and delete all files in /var/lib/apt/lists/partial
2) delete the files matching the problematic sources from /var/lib/apt/lists
3) delete /var/lib/cydia/metadata.plist
3) rename (so you can refer to it later to re-add the sources you wanted to keep) /etc/apt/sources.list.d/cydia.list
4) your done. Just start up Cydia with a clean slate. You can view your old Cydia.list and add the sources you still want.