Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Takže nejdřív bych vám chtěl popřát pěkný den a doufám že společnými silami vyřešíme můj problém Koupil sem si Igo - my way nainstaloval všechno jako obvikle ale když ji spustím v iphonu tak se načítá úvodní obrazovka
Screen:
Ale hned poté se navigace vypne a jsem zase na Springboardu kdyby měl někdo stejný problém tak se ozvěte díky
Zmazal som tvoje dva posty co boli dalej! Nauc sa Editovat svoj posty a necitovat posty ktore su hned nad tvojimi! Dalej ti doporucam prestudovat pravidla fora. dodo
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Tak problém sem vyřešil odinstalování aplikace bitesms navigace iGo mě nadchla skvělým vzhledem a rychlostí bohužel mám trochu problém se signálem GPS stojím venku na obloze ani mráček v blízkosti 200m není strom a on se nechce najít GPS signál. Aplikaci bitesms sem měl rád ale nenašel sem na internetu ten patch jak psal scorpi každopádně všem děkuji za pomoc a za účast
I já tu na diskuzi hledal odpověď a i mně to pomohlo. Přiznávám, že (anglicky v podstatě neumím) jsem to jen tupě nainstaloval, zapnul a je to od té doby v pohodě. Děkuji !!!
zmastenec píše:nainstaloval jsem a musím pochválit jde to.. děkuji mnohokrát