Tak musím už reagovat na přibývající otázky ohledně Tomtom car kitu pro Iphone. Mám ho skoro už měsíc. Konstrukčně je vyrobený bezvadně. Nejvíce se ptáte, zda funguje i s jinými aplikacemi. Tak se nemusíte bát. Mám navigon a s tím to šlape bezvadně. Síla signálu se tím opravdu zlepší. Zatím nikde jsem neměl problém se signálem. Dobrá je utilitka Car kit tool, kde krásně vidíte kolik satelitů jste zaměřili a jak silný máte signál. Dále síla signálu je také krásně vidět u GPS MotionX, kde dojde k zaměření na přesnost 15 m!!! Což je vynikající. Samotným GPS modulem v Iphonu jsem se dostal nejlépe na 45 m. Držák drží na okně pevně. Nabíjení při navigování (Navigonem) je dostačující. Baterka neubývá a avšak ani nepřibývá. Po hodině navigování baterka vyrostla o 1%. Když máte Iphone jen v držáku, tak se baterka nabíjí rychle. Od té doby, co mám ten držák, tak doma už nenabíjím. Jediná věc, co mě trochu na tom držáku štve je, že si napamatuje poslední nastavení hlasitosti. Vždy když dám Iphone do držáku, tak hlasitost je nastavena na hodně a vždy jí musím trochu zeslabit, protože pak při navigování to na mě řve.

A to samé při zvonění, když někdo volá. Aspoň jsem tedy nepřišel na to, jak to nastavit, aby ten zvuk byl snížený. Jinak vůbec nelituji 100 Eur, co jsem do toho dal. Vřele doporučuji.