iGO MyWay, iGo Primo

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Golf
Starý pes fóra :)

Re: iGO My way - navigácia (AppStore)

Příspěvek od Golf »

Taky by mě ty zkušenosti celkem zajímaly... Je tu ale probém, že si to podle mého nepořídilo - legálním způsobem - zase tak moc lidí (v CZ AppStore je iGO kolem 70tého místa, Navigon díky tomu že byl první se pohybuje stále do desátého místa, teď je snad druhý). Navíc počáteční nadšení je jedna věc, praxe potom druhá, takže moc poznatků zatím asi nebude :cry: (zkušenosti s GPS čipem iP by ale majitelé zveřejnit mohli, i když to asi nebude v tak masovém měřítku jako u Sygicu a Navigonu)
Naposledy upravil(a) Golf dne stř srp 05, 2009 8:24 pm, celkem upraveno 1 x.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Merlin_CZ
Host
Host

Příspěvek od Merlin_CZ »

JJ taky mě překvapilo, že graficky je iGO na iphonu (aspoň podle mého názoru) podstatně horší než navigon.

Nicméně : odpoledne jsme najeli tak 200km s tím, že na čelním skle byli vedle sebe dva iPhony - na jednom Navigon na druhém iGO - přijde mi že navigon je takový svižnější (oba 3G 8GB), ovládání taktéž lepší u navigonu, mapy +- stejné, jen zřejmě u iGO trošičku starší u navigonu kupodivu podrobnější - je zmapován i areál naší firmy :D (mám na mysli silnice v areálu).

Uvidíme, jestli bude mít iGO nějaký update, ale jinak jsem z něj docela zklamaný.

EDIT : to Golf : GPS čip je stále stejný :D ten se změnou navigačního SW nemění.
iPhone 4S 64GB 6.1.2.JB

r.a.c.e.k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od r.a.c.e.k »

2raslik: hlas si muzes dat jaky chces, staci si sehnat hlasy pro iGO AMIGO. Ja pouzivam Pavla Lisku.

House_MD

Příspěvek od House_MD »

Nebude ta svižnost tím, že na iGo je plno "sradiček" okolo zatím co Navigon je jednouchý?
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Golf

Příspěvek od Golf »

Merlin_CZ píše:.......

EDIT : to Golf : GPS čip je stále stejný :D ten se změnou navigačního SW nemění.

To vím že je čip stejný, mě jde o to, zda se to chová stejně...

Jinak právě z přehršle grafiky a množství nastavení mám obavy, že bude "línější" (praxe z WM)
Jenom s těma úpravama, třeba hlasu nebo map, zapomínáte pro ty nezkušené co to zde čtou dodat, že je potřeba JB...
A co se týče těch map, tak myslím tam mají napsáno pro záp. Evropu Navteq, pro východní nějaké vlastní podklady, toho bych se trochu bál...
Naposledy upravil(a) Golf dne stř srp 05, 2009 8:39 pm, celkem upraveno 2 x.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

raslik

Příspěvek od raslik »

to vim ze si tam muzu dat hlas jaky chci, uz hop am mam, ale chtel sem vedet jaka je ta zena... jinak navigon ma ohodne podrobnejsi mapy. jel sem na chatu a tam trebas ani ta silnice v tom igu neni a v navigonu sou i polni cesty pomalu. uvidime casem, navigon byl ze zacatku taky nic moc:) a updet to vse dohnal k lespimu... je pravda ze byl prvni a ted dalsi aplikace asi uz takej uspech mit nebudou, uvidime co TT. a prave ze je tam toho hodne a je to pomalejsi i docela:) ale je to jen muj nazor, jinak presnost je stejna jako u navigonu. a honi taky do jednosmerky nebo do silnice ktera je uzavrena asi uz 5 let.

Merlin_CZ
Host
Host

Příspěvek od Merlin_CZ »

Proč to mazat v iPhonu ? já si soubor [zakázáno] otevřu v PC ve winraru a odmažu tam co potřebuju a pak to nainstaluju. (ale to jen tak na okraj.)

Každopádně věřím tomu, že iGO je línější právě proto že tam má ty "fičurky" jenže jsem předpokládal, že to odladí a otestují aby to i s těma 3D budovama a podobně fungovalo, když už to nabízí na iPhone. Na WM to teda valí líp.
iPhone 4S 64GB 6.1.2.JB

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Zobrazit video na http://youtu.be/OPXcYVwvkQo
Kód do fóra: [youtube]OPXcYVwvkQo[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

a dost, rony krizikoval.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

r.a.c.e.k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od r.a.c.e.k »

S tou rychlosti. iPhone2G volna pamet 44MB, po spusteni iGO volna pamet 9MB, pri zapnuti simulace trady volna pamet 8MB. Takze si iGO spolkne 36MB.
Zajimaly by me hodnoty u iPhone 3G a hlavne u 3GS.
Mam srovnani s PNA Navon470, tam se mi zda simulace o neco trhanejsi.

Golf

Příspěvek od Golf »

Po zhlédnutí ntoho videa - Můj názor, přijde mi to dost přeplácaný, ne nadarmo tomu říkám "omalovánky" :lol: Má to být pro řidiče maximálně jednoduchý, tohle opravdu mít nemusím...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Merlin_CZ
Host
Host

Příspěvek od Merlin_CZ »

na 3G 8GB - volná paměť 42MB pustím iGO a spadne na 6 - takže 36MB si vezme úplně stejně jako u tebe.

Omalovánky to jsou, ale kdyby to aspoň jelo stejně svižně jako na mém předchozím HTC Diamondu, tak by to bylo fajn. na iPhone zatím vede Navigon :D
iPhone 4S 64GB 6.1.2.JB

r.a.c.e.k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od r.a.c.e.k »

Ty omalovanky zpusobujou 3D budovy, jinak se podle toho jezdi dobre. Pastelove barvy jsou prehledne a dobre viditelne. Pokud se clovek nepohybuje mistama, kde je tech znamych budov hodne, tak se omalovanky nekonaji. Pro ty, kteri nemaji JB moc moznosti na upravy neni. Kdo JB ma, necht sleduje
http://www.igo8navigation.com/ co nevidet se tam jiste obevi skin pro iPhone iGO. Kdo ma JB a nechce 3D budovy, staci smazat soubory z
\content\building\

Golf

Příspěvek od Golf »

Je to trochu jinak, ti co nemají JB, nemají ani žádné možnosti úprav (pouze v nastavení :? )

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Vsetky debaty o "moddingu" iGo presunte do sekcie s moddingom.

Ja som pred rokmi "hackoval" resp. robil modding WM verzie a pozeram, ze sa prilis vela nezmenilo, takze ak mate zaujem pitvat iGo, tak cosi malo o tom viem.

V tejto teme sa uz teda nebavte o pitvani ipa atd. Jasno?
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Dnes rano som mal zapnutu navigaciu musim povedat ze je podobna/rovnaka ako moje Mio s iGo 8 ovladanie v pohode rychlost tak isto nacitanie GPS za par sekund (ziadnych 7 minut) Budem sa snazit vyskusat navigaciu aj na dlhsich trasach len momentalne nikde necestujem... Mne osobne sa viac paci iGo ako Navigon aj ked musim povedat ze Navigon ma lepsie mapy aspon co som si vsimol po vcerajsej kratkej skuske... U Navigonu sa mi vsak nepacilo ze niektore/vsetky krizovatky boli ako keby posunute o par metrov... a ked som uz aj zatocil tak som bol stale na predoslej ceste...
Takze ostava len cakat na dalsiu update co opravia.

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

tudzo
Host
Host

Příspěvek od tudzo »

Please, poraďte niekto. Neviem nikde nájsť nastavenie prejazdného bodu.

raslik

Příspěvek od raslik »

dodo_mt: psal sem napoprve ze to hledalo signal, jak je znamo tak kazdej iphon hleda jinak.. a na 3G to se resilo uz hodnekrat. ja nechapu proc tady tak slovickarite.... je to nazor jednoho cloveka...., nebudu si vymyslet a pomlouvat jednu nebo druho aplikaci. navigon mi to delal taky a ted v pohode.napsal sem tady jako prvni jak to tak nejak funguje a cekal sem kdo se ozve... a ozval se opet moderator... normalni lidi co si tady ctou to berou normalne... budu si tady uz fakt jen cist.. nevim jestli moderatory stve ze si clovek neco hned nekoupi a ma to nekoupene, nebo tak neco....

Kopis
Host
Host

Příspěvek od Kopis »

S přechodem na 3GS mě naštěstí přestaly trápit problémy s velmi častými výpadky signálu GPS, takže jsem se mohl vrátit k intenzivnímu používání navigace v iPhonu. K Navigonu jsem přikoupil hned po uvolnění iGo My Way a po najetí cca 1.000 km přidávám pár (čistě subjektivních) postřehů:
- Kvalita příjmu signálu GPS je stejná jako v Navigonu, tedy pokud vám vše funguje v Navigonu, bude i v iGo (a naopak).
- Navigace iGo je vysloveně jednoduchá. Kromě základních vlastností se nedá téměř nic "fajnovějšího" nastavit, nejsou průjezdní body (ani jeden), není navigace na souřadnice, není možné uložit trasu. To na druhou stranu přináší velmi nekomplikované ovládání a používání.
- Start aplikace a odezva programu na vše, co se děje, je (na 3GS) okamžitá.
- Za celou dobu ani jedno "zatuhnutí"
- Velkou výhodou (alespoň pro mě) je možnost nastavit si měřítko přiblížení mapy a to dokonce ve třech úrovních (Navigon je minimálně ve městech příliš "daleko" a nelze to nijak ovlivnit).
- Velmi dobře a (minimálně pro mě) řádově lépe zvládá vlastní plánování trasy, navržené trasy jsou daleko logičtější než u Navigonu. Navíc je na jedné obrazovce možné provést kontrolu všech čtyřech různých typů výpočtu trasy (rychlá, ekonomická, krátká, snadná). U každého typu je uvedena vzdálenost, čas jízdy a celá trasa je zobrazena v mapě. Takže se lze během pár vteřin rozhodnout, jakou cestou se vydat. Tato funkce mně překvapivě nahradila chybějící průjezdní body, kterými jsem vždy pouze napravoval špatný výpočet trasy.
- Zmíněné "omalovánky" způsobené zobrazováním 3D budov ve velkých městech lze velmi jednoduše vypnout. Vlastní navigování je v pořádku, neobsahuje žádné chyby a nechybí nic důležitého (včetně navigace v pruzích).
- iGo umí ukázat i kvalitu příjmu GPS signálu. Sice jen na úvodní obrazovce, ale díky alespoň za to. Navíc ale obsahuje velmi důležitou drobnou funkci, která je celkem dobře "skrytá". Pokud budete mít za pomalejší jízdy čas se věnovat navigační obrazovce, uvidíte kromě aktuální polohy (standartně zobrazené jako modrá šipka) i malinkou černou tečku. Tato tečka zobrazuje okamžitou polohu tak, jak ji iGo obdrželo z GPS chipu. To je vynikající informace a mně pomohla odhalit asi největší problém GPS chipu v iPhonu, kterým je brutálně silně nastavená statická navigace. Pokud totiž popojíždíte ve větším městě pomalejší rychlostí (a dle mého hrubého odhadu je to téměř do 30 km/h od zastavení), tak černá tečka prostě stojí. Takže pokud dojedete na křižovatku, tam zastavíte (např. kvůli dání přednosti), odbočíte a pak pokračujete kvůli hustotě provozu pomalu dál, tak je konec s navigováním až do okamžiku, než se skokově změní poloha a navigace může navigovat. Je to jasně vidět díky té černé tečce a také díky podstatně většímu měřítku, než má Navigon, kde se to jaksi "ztrácí". To je podle mého názoru hlavní důvod, proč bude mít TomTom vlastní GPS chip a nehodlá spoléhat na chip v iPhonu, protože speciálně ve větších městech s velkým množstvím těsně za sebou následujících odbočeních stále koukám na "duplicitní" TT GO 930.
- Autoři iGo umístili na adrese http://www.igomyway.com/en/ velmi kvalitní informace o navigaci včetně vyčerpávajícího návodu (73 stran!). To je rozdíl proti Navigonu, kde je zcela "ticho po pěšině".
- Celkově pro mě osobně zvítězilo iGo a to především pro možnost změny měřítka mapy při navigaci, rychlé rozhodnutí mezi různými typy výpočtu trasy a zobrazení informace o tom, co se "děje s GPS chipem". A vzhledem k tomu, že TomTom bude mít vlastní a kvalitnější GPS chip, tak předpokládám, že pro ty, co navigaci fakt potřebují pro pohyb v neznámých velkých městech a nikoliv pouze na pohyb po notoricky známých cestách (plus 1x ročně dovolenka) bude TT jasná volba. Potenciál 3GS-ka je totiž brutální a pokud přijde TT i s MapSharem, aktualizací map a ev. i s nějakým způsobem příjmu dopravních informací, tak osobně nevidím důvod pro existenci další PND krabičky. ;-)
iPhone 13 Pro 256GB O2 | MacBook Pro 15"

Golf

Příspěvek od Golf »

Kopis > konečně pár inteligentních postřehů... Díky :D To co tu doposud bylo, vlastně nic pořádně neříkalo...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Kopis
Host
Host

Příspěvek od Kopis »

2 Juramac: vynechání konkrétního úseku trasy nelze nastavit (pouze klasicky vynechání dálnic, placených úseků,...). Pokud je čas a chuť, tak doporučuji stáhnout si zmíněný PDF návod, po jeho přečtení získáte naprosto dokonalou představu o celém iGo stejně, jako byste ho používali. ;-)
iPhone 13 Pro 256GB O2 | MacBook Pro 15"

juzi

Příspěvek od juzi »

Tak dnes som si nahodil aj ja iGo prekvapilo ma to nastavovanie auticok a lietajuceho koberca ;)) dobre som sa zasmial ...
Dal som vyhladavat adresu a nenaslo mi to budovu podla popisneho cisla ... co ma trosku sklamalo v navigone som s tym zatial nemal ani raz problem.

Signal mi hladalo dost dlho, ked ho naslo tak sa to v meste nevedelo zorientovat a akosi pravidelne mi signal vypadaval dokonca aj na dialnici ... (navigon zase tento problem nemal)

Co sa mi tu rata ze je vela poi bodov a hlasov s ktorymi sa moze clovek pohrat a upravit si navigaciu pre seba .... este skusim reset iphone a uvidime ci bude signal vypadavat.

Neviem ci som zle hladal ale pri jazde mi to neukazuje aktualnu rychlo .... ked prekrocim povolenu kvaka ...

Golf

Příspěvek od Golf »

:lol: Žabí navigace :lol:
Jinak shrnuto, má iGo i Navigon pár plusů i mínusů vůči sobě, co se funkcí týče. Takže čekám na toho "trojského koně"...
Ten manuál je opravdu fajn, Navigon má v tomto směru co dohánět (plus ten zoom).
A jak je to doopravdy s tím zpožděním (to byl zásadní problém, proč jsem iGO na WM zavrhnul, pár sekund v Praze je opravdu problém)???

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Golf

Příspěvek od Golf »

Co máš furt s těma souřadnicema (je to na mě moc čísel...)??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mě to třebas nikdy nechybělo (a pokud to tím zavánělo, tak jsem nějaké řešení vždy našel, při nejhorším třeba zpomalit a koukat se víc kolem sebe :lol: )
Ne, opravdu, kolik lidí to dnes využívá?

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

spinmaster

Příspěvek od spinmaster »

mna celkom sklamalo ze ked chcem ist do prace tak mi pise ze sa nachadza v nedostupnom mieste, skoda ze tam, uz rok chodim do prace normalne bez obmedzeni... inak oproti navigonu sa mi zda lepsi hlavne v nastaveni trasy, ked si mozem lahko zvolit ekonomicku, kratku atd, a hned to vidim aj graficky
co mi chyba su POI ako boli v navigone.. u nas v meste boal kazda lekaren, pumpa a podobne, zatial co v iGo su len nejake otazniky ci co to je, musim to pozriet

pali777

Příspěvek od pali777 »

Priatelia.... Ako sa da najlepsie a najpresnejsie pridat AKTUALNA pozicia do Favorites? Nejak neviem najst ziadny sposob ktory by mi v iGo vyhovoval;))

Golf

Příspěvek od Golf »

Nevím, ale mě osobně navigace na souřadnice nikdy nechyběla (ani jednou v životě jsem to nepoužil... pokud jsem se zorientoval v mapách na netu, tak navigace byla jenom jako doplněk toho...). Je to individuální, stejně jako třebas o kousek výše povzdechnutí spinmastera nad POI, někdo vyzdvihuje ty v Navigonu, jiný zase ty v iGO. A kolikrát je to třeba způsobeno jenom určitou neznalostí...

rony > včera jsi nás odkázal do jiné sekce ohledně moddingu iGo (u Navigonu to nikomu nevadilo), ráno jsem koukal na první reakce a teď tam vůbec toto vlákno není (pokud tedy netrpím šeroslepostí). Proč? Je to jeden z důvodů JB u mě, tak by mě to zajímalo...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

dkaci
Host
Host

Příspěvek od dkaci »

Ahoj, nevite nekdo prosim co znamena ta znacka v cervenem kolecku ??

Obrázek

Cyclope
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cyclope »

Neoznačují se takhle v Praze pražské okruhy?

slososk

Příspěvek od slososk »

Takze už to mám kompletne odskusane,
na symbiane som mal od copilota, cez nokia maps
, tomtoma, garmina až po sygic a teraz v iPhone
igo a podľa mna kto skusil tomtom ten vie
čo je navi..
aby ma navi posielam po cyklotrase, respektíve
po cestách ktoré sú 15 rokov uzavreté,alebo
do jednosmeriek v protismere..
To je hanba...
Sa nečudujem už teraz ako to nemca mohlo
zaviesť autom na zjazdovku..
a to nie je o tom, že človek verí na100% navigacnemu,
ale vo veľkých mestách (napr. Munchen,Frankfurt)
musím navigacnemu veriť na 99,9%..
a igo nie je ten prípad..
Tomtom forever

dkaci
Host
Host

Příspěvek od dkaci »

Kód: Vybrat vše

Neoznačují se takhle v Praze pražské okruhy?

Oznacuji. Dekuji.

Harrison
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Harrison »

slososk píše::
a igo nie je ten prípad..
Tomtom forever

Diky za hodnotny prispevok :mrgreen: BTW, ty uz si videl, ako bude vyzerat a fungovat TomTom pre iPhone, ze sa tak odvazne vyjadrujes? Je rozdiel porovnavat verzie toho isteho produktu pre rozne platformy. Ja som iGo pouzival este ked som mal PDA s WM a bola to v tom case pre mna jednoznacne najlepsia volba. Teraz, ked vidim iGo portovane na iPhone, tak si tym prvenstvom uz nie som taky isty. Uvidime, cim nas prekvapi TomTom na iPhone, isty cas som pouzival jeho symbianovsku verziu a nebol som tym prilis nadseny...
    iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
    Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
    Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme

spinmaster

Příspěvek od spinmaster »

daju sa nejako nastavit POI nech sa stale zobrazuju? teraz mi to zobrazuje len P ako parkoviska a pumpy tusim.. ale nic ine ani som v nastaveniach nevidel moznost zapnutia... Navigon mal toto vychytane
dakujem

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

kopis diky, excelentny popis :)

Navigacia na suradnice: neviem, ci iGo vie navigovat na kontakty, asi nie, ale navigon to dokaze. Staci teda v google maps zadat suradnice, pridat do kontaktu a v navigone navigovat na kontakt. to je cela ta finta :)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

vsak mame radi chytrolinov, co sem chodia robit mudrych ale neprezradia v com.

juramac: musis to odskusat, ja nemam ako :)

burr0head

Příspěvek od burr0head »

no ja vyzkousel asi vsecky navigace...(pro Juramace: "ano, jsem bohaty, nestydim se za to, cela rodina ma iPhone, vse, vcetbe HW a softu, si poctive kupujeme), ale zatim se mi nejvic libil Navigon, i kdyz jeho kvalita zvuku je mizernejsi, nez iGO.. mapove podklady ma iGO starsi, Navigon "zna" uzavirky a zmeny ,ktere jsou vcelku cerstve(zacatek letosniho roku, iGO nezna dopravni zmeny , ktere jsou i 2 roky stare..nemluvim o velkych mestech, ale o okreskach, tam je evidentne Navigon v mapovych podkladech lepsi...kdyby mel navigon hlasovy vystup jako iGo, je asi nejlepsi, no to jeho "nyní odbocte doprava", kde nyni zni jako "nooooů", to je docela des...O Sygic nemluvim, ten mi nevyhovoval vubec, jeho couvani map me docela rozhodilo...Jo jeste Navigon dela, jako kdyz je v i tunelu signal GPS,umi si to dopocitat, iGo ohlasi, ze signal byl ztracen, navic jse u nej nenasel volbu zobrazeni aktualni rychlosti, jen hlasi, ze jste prokrocili povolenou rychlost..Prijem signalu GPS maji podle me vsechny stejnej, a u iGA je pekna ta realna poloha auta, znazornena drobnou teckou, nekdy jsem i mimo silnici..konkretne vcera na dalnici z Rozvadova.. TomTom neresim,mel jsem jich nekolik, nejak ho nemusim, a stejne verze pro iP bude orezana..takze asi zustanu u Navigonu, ten mi vyhovuje nejvic, a manzelce je jedno jakou tam ma navigaci, stejne si ji neumi pustit...a ikdyz mam v kazdem aute nevigaci original od vyrobce , tak si myslim, ze iP je hodne dobra hracka a zkousim to s nim...asi tak..:))
iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun

tudzo
Host
Host

Příspěvek od tudzo »

Mám jednu otázku. Ako je známe tak iGo do svojich navigácii používa mapy od Navtequ aj TeleAtlasu. Keďže pri spúšťaní navigácie v ľavom dolnom rohu vypisuje Navteq on board, tak v iPhone asi používajú práve ich mapy. No všeobecne tie od TeleAtlas sú vraj (nemám potvrdené) lepšie. Takže je možné nahrať mapy od nich do iPhone? :?:

mathas
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od mathas »

juzi píše:Neviem ci som zle hladal ale pri jazde mi to neukazuje aktualnu rychlo ....

Tapni na "cas prijezdu". Vyskoci ti tam aktualni rychlost a zbyvajici vzdalenost.

zizkoun

Příspěvek od zizkoun »

Velke zklamaní. Pro Českou republiku ja použita mapa od CEDA to je regionálni výrobce map a taky jeden z nejhorších! :cry:

luigi.AZ
Host
Host

Příspěvek od luigi.AZ »

r.a.c.e.k píše:2raslik: hlas si muzes dat jaky chces, staci si sehnat hlasy pro iGO AMIGO. Ja pouzivam Pavla Lisku.

kde ty hlasy mám najít? dik

Co treba Google? :wink: juramac
iPhone 3GS 5.0.1 JB
Ping! ID luigi.az

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Tak včera jsem poprvé v praxi vyzkoušel iGo na delší trase a feedback je jednoznačný - obrovské zklamání.
Ovládání navigace, rychlost načtení satelitů, grafika, to vše beru a je v pořádku.
Co je ovšem katastrofa, že odbočím ve Zlíně na Hradiště a po ukončení odbočení mi hlásí iGo slovně i graficky za 25 m odbočte doleva! Náš mladej seděl vedle mě a měl zapnutej Navigon, kde vše probíhalo naprosto korektně.
Pomalu začínám těch 90 ojro litovat...

Odpovědět