TomTom [AppStore] - diskuze o aplikaci
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
Re: TomTom [AppStore]
Tady nejde o skákání šipky, na to jsem se naptal... A kruhový objezd opravdu není myšlno jako úplné odbočení o 90 stupňů.
Jinak o naprosté plynulosti pohybu šipky si můžeš v originál navigaci od TT na PNA (TT Traffic XL) taky jenom nechat zdát. No nic, zkusím si to sám...
Jinak o naprosté plynulosti pohybu šipky si můžeš v originál navigaci od TT na PNA (TT Traffic XL) taky jenom nechat zdát. No nic, zkusím si to sám...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
Kudli3, přesně jak píšeš. TO se mi stalo včera v uličce, kde hned po odbočení následovalo další a TomTom ještě "přemýšlel". Naštěstí jsem věděl, ale v cizím městě bych asi přejel.
Golf, nevím jak originální navigace. Já pořád srovnávám s Tomtomem na Windows Mobile (viz moje dřívější video), který naviguje naprosto plynule.
Golf, nevím jak originální navigace. Já pořád srovnávám s Tomtomem na Windows Mobile (viz moje dřívější video), který naviguje naprosto plynule.
-
Takže zatím se dá opravdu říct, že proklamované zlepšení se koná... Šipka je bez viditelného zpoždění, subjektivně plynulejší (to znamená že poskakuje o něco méně). Při nastavení navigace na kontakty aplikace nepadá
Pro "vyznavače" TomToma tudíž není co řešit, cenu si musí každý zdůvodnit sám. Pokud jste jinde (např. na navigovat.cz a podobně) četli, že neumí česky, tak jim můžete s klidným svědomím oznámit, že jsou debi***é... Protože od vydání v polovině srpna i v ostatních modifikacích česky mluvit umí (pokud se, nejen, specializovaný web spoléhá po dvou měsících existence TT na iP, pouze na vyjádření AppStore, je to hodně smutné
).
Jediný problém (u pár procent lidí, kromě signálu) můžou být radary, používají se pouze originální od TomToma, takže jsme závislí na jeho aktualizaci (a to pouze fixních), vlastní POI, třeba z poi.cz, bez problému fungují (tedy alespoň s JB ověřeno). Při troše snahy se dají použít i jiné hlasy (vyměnit za jiné jazyky).
Suma sumárum, kdo bude chtít TT, má možnost, jednoduchým ovládáním a přehledností na něj nemá ani Navigon (jiné mapy = jiné problémy, horší grafika, je to individuální).

Pro "vyznavače" TomToma tudíž není co řešit, cenu si musí každý zdůvodnit sám. Pokud jste jinde (např. na navigovat.cz a podobně) četli, že neumí česky, tak jim můžete s klidným svědomím oznámit, že jsou debi***é... Protože od vydání v polovině srpna i v ostatních modifikacích česky mluvit umí (pokud se, nejen, specializovaný web spoléhá po dvou měsících existence TT na iP, pouze na vyjádření AppStore, je to hodně smutné

Jediný problém (u pár procent lidí, kromě signálu) můžou být radary, používají se pouze originální od TomToma, takže jsme závislí na jeho aktualizaci (a to pouze fixních), vlastní POI, třeba z poi.cz, bez problému fungují (tedy alespoň s JB ověřeno). Při troše snahy se dají použít i jiné hlasy (vyměnit za jiné jazyky).
Suma sumárum, kdo bude chtít TT, má možnost, jednoduchým ovládáním a přehledností na něj nemá ani Navigon (jiné mapy = jiné problémy, horší grafika, je to individuální).
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Senior uživatel
jen ze zvedavosti....funguje na TT IQ Routes spolehlive?
-
- Host
TT mám od rána vz 1.1 Spokojenost, jednoduchost, uvidím jak dál:-)
K tomu IQ route, po výpočtu trasy mi to tam píše skromně malým písmem 25.října
ale to může být upgrade díky čerstvé apl řekl bych. No nevím jak dále se bude TT upgr. Zatím se ani nehřál po cca 1 hod. jízdy po Praze v příjemně vytopeném aute. Zdar
K tomu IQ route, po výpočtu trasy mi to tam píše skromně malým písmem 25.října

-
Taková malá blbůstka, ale možná někoho potěší, že to jde.....

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
Ahoj všem,
umí TomTom pro iPhone navigaci v jízdních pruzích? Ve srovnávací tabulce viewtopic.php?f=119&t=19771 je napsáno "je v menu" což mi tedy není úplně jasné
umí TomTom pro iPhone navigaci v jízdních pruzích? Ve srovnávací tabulce viewtopic.php?f=119&t=19771 je napsáno "je v menu" což mi tedy není úplně jasné

-
Od verze 8.01xx, myslím, jízdní pruhy (označováno jako ALG) TT umí, v iPhonu je 8.150. Problém je, že se mi nezobrazují a podle toho co jsem vyčetl, tak problémem jsou mapy, které to ne všechny podporují (a každá mapa taky neumí IQ Routes, Cspeech a ASR).
V menu ta funkce je, pokud bude mít někdo víc informací nebo znalostí, milerád to tam opravím nebo doplním.
V menu ta funkce je, pokud bude mít někdo víc informací nebo znalostí, milerád to tam opravím nebo doplním.
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Mírně pokročilý
majkicz píše:Chm, tak zatimco byl Shipping u drzaku jeste minuly tyden 3-4weeks, tak ted uz je to 4-6 weeks
Hmmm... a to odkud posílané? Tos neuvedl...

iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Monterey12.0.1
Apple Watch 5 - silver case; 40 mm, watchOS 8.1

New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Monterey12.0.1
Apple Watch 5 - silver case; 40 mm, watchOS 8.1
-
- Host
Chtěl bych se zeptat, zda se dá do TT v1.1 nahrát mapa celé Evropy. Mám teď jen EE, ale rád bych měl i západní státy, jelikož se tam pohybuji více než na východě. Díky za info a help
-
cheyen píše:Chtěl bych se zeptat, zda se dá do TT v1.1 nahrát mapa celé Evropy. Mám teď jen EE, ale rád bych měl i západní státy, jelikož se tam pohybuji více než na východě. Díky za info a help
Právě díky absenci verze TT s celou Evropou v tomhle směru "lidová tvořivost" jenom pokvete, holt si o to TomTom koleduje (pochybuji o tom, že si někdo koupí obě verze, EE a WE). Tudíž odpověď je ano, jde to, ale je to za hranicí pravidel tohoto fóra se tu tím dál zabývat...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Host
Jo mám stejný problém. Potřebuju Německo a CZ a dávat za to 170 Eu, to už bych si raději koupil celou navi..
Iphone 4 16 GB Vodafone
IPAD 4 Retina 32GB
Kiteboarding - Kiteshoping@gmail.cz
Kitefree - Trans, Ozone
Military Paintball Team Skalkajda
IPAD 4 Retina 32GB
Kiteboarding - Kiteshoping@gmail.cz
Kitefree - Trans, Ozone
Military Paintball Team Skalkajda
Dlouho jsem si myslel, že se Navigon minimálně vyrovná TT, ale bohužel. Navteq je naprostá hrůza... Navigon používám hodně a už tolikrát mě poslal do jednosměrné ulice, že to vzdávám a pořídím TT. 

-
- Moderator fóra
no nwm, navigon pouzivam a v mapovych podkladech je vse a nikdy me neposlal nekam spatne...jo vlastne v Recku na Krete
ale to je spis o tom ze je to kreta 

-
- Mírně pokročilý
-
A čemu říkáš sekání? Té ne zrovna plynulé šipce na trase? Pokud ano, tak to je normální vlastnost... Nepamatuji, že by někde TT byl naprosto plynulý (i když to tu čas od času taky padlo)
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
Golf, tak se mrkni na tohle video http://vimeo.com/6959971 a sleduj, jak plynule jede TomTom na Windows Mobile.
-
No, oproti jedničkovýmu TT to plynulejší je... Ale tomu fakt říkáš plynule (jako třeba u Navigonu)? Myslím, že to chce trochu soudnosti, stačí se pozorně dívat a plynulé to tedy opravdu není.
Na kolika platformách nebo přístrojích máš TT odzkoušeného? Já na UIQ Symbianu, WM (HTC Cruise) a originál PNA (XL Traffic za 4,5tisíce, taky widle). Vždy šipka více či méně poskakovala (i při demu).
Když už jsme u těch videí:
Zobrazit video na http://youtu.be/Cz5W2X7u0FY
Kód do fóra: [youtube]Cz5W2X7u0FY[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Zobrazit video na http://youtu.be/fzeQdIscrkA
Kód do fóra: [youtube]fzeQdIscrkA[/youtube]
Zobrazit video na http://youtu.be/hAcQ1BBbuco
Kód do fóra: [youtube]hAcQ1BBbuco[/youtube]
Zobrazit video na http://youtu.be/i4Eue4MZ2OA
Kód do fóra: [youtube]i4Eue4MZ2OA[/youtube]
Určitě se nechci hádat nebo někoho přesvědčovat, ale vím svoje...
Na kolika platformách nebo přístrojích máš TT odzkoušeného? Já na UIQ Symbianu, WM (HTC Cruise) a originál PNA (XL Traffic za 4,5tisíce, taky widle). Vždy šipka více či méně poskakovala (i při demu).
Když už jsme u těch videí:
Zobrazit video na http://youtu.be/Cz5W2X7u0FY
Kód do fóra: [youtube]Cz5W2X7u0FY[/youtube]
Zobrazit video na http://youtu.be/fzeQdIscrkA
Kód do fóra: [youtube]fzeQdIscrkA[/youtube]
Zobrazit video na http://youtu.be/hAcQ1BBbuco
Kód do fóra: [youtube]hAcQ1BBbuco[/youtube]
Zobrazit video na http://youtu.be/i4Eue4MZ2OA
Kód do fóra: [youtube]i4Eue4MZ2OA[/youtube]
Určitě se nechci hádat nebo někoho přesvědčovat, ale vím svoje...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
Golf píše:Taková malá blbůstka, ale možná někoho potěší, že to jde.....
Kdepak se dá sehnat zrovna tuto autíčko místo šipky?

-
Třebas tady
Stačí rozbalit a všechny obrázky nakopírovat a přepsat tím ty původní přímo v aplikaci (možná si ty původní zazálohovat pro případ vrácení se zpět k šipce...)
Pokud by někdo chtěl jiný symbol, stačí si ho "vyrobit", např. v gimpu, z jakéhokoliv jiného obrázku, zachovat formát a rozměry...
Stačí rozbalit a všechny obrázky nakopírovat a přepsat tím ty původní přímo v aplikaci (možná si ty původní zazálohovat pro případ vrácení se zpět k šipce...)
Pokud by někdo chtěl jiný symbol, stačí si ho "vyrobit", např. v gimpu, z jakéhokoliv jiného obrázku, zachovat formát a rozměry...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
Super, díky moc, postupy jsem našel, ale nějak jsem nemohl najít zrovna tuto autíčko a nechtělo se mi to dělat 

-
Dostal se mi konečně do rukou TomTom Eastern Europe. Mapové podklady mají totožnou velikost i datum, jako moje poslední verze pro WM, takže je jasno.
Jo jen je škoda, že TT nemá v iPhone verzi navigování v jízdních pruzích i když mapy 835.2419 by měly obsahovat informace ALG tedy o jízdních pruzích.
Jinak TT resp. Teleatlas má aktuálnějsí mapy, alespoň tedy v oblastech které znám. Navteq má mapy starší nebo chybné, navíc jsem narazil na další "smyčku" v Plzni, podobně jako popisuje Golf odbočení z Radlické na Jižní spojku ...

Jinak TT resp. Teleatlas má aktuálnějsí mapy, alespoň tedy v oblastech které znám. Navteq má mapy starší nebo chybné, navíc jsem narazil na další "smyčku" v Plzni, podobně jako popisuje Golf odbočení z Radlické na Jižní spojku ...
tak já už to asi chápu... tomtom na iphon nenvigule jízdními pruhy, ale podle zde uvedené tabulky to má v "menu", což nevim co znamená... ale mohlo by to znamenat to, že gps iphonu neni tak přesná, aby zvládla na pruh přesně určit jízdu a to nastavení v tomtomu by mohlo fungovat až s držákem od tomtomu, kterej boostne signál iphonu a jízdní pruhy budou fungovat...??? což znamená výdaje navíc kvůli pruhům... mohlo by to tak bejt?
p.s. má navigon jízdní pruhy funkční, když máte iphon 3G?
p.s. má navigon jízdní pruhy funkční, když máte iphon 3G?
-
- Mírně pokročilý
Pokiaľ viem žiadna navigácia nevie rozoznať v ktorom jazdnom pruhu sa práve nachádzaš. Navigácia ti len ukáže do ktorého pruhu sa máš zaradiť, keď máš ísť napríklad dole z dialnice.
Navigon to má tiež tak.
Navigon to má tiež tak.
GPS určitě nemá takovou rozlišovací schopnost, aby bylo možné určit, ve kterém jedeš pruhu.
V Navigonu to normálně funguje, ale neřekne ti, že jedeš ve špatném pruhu, jen ukazuje kam který pruh vede a ve kterém se máš držet.
V Navigonu to normálně funguje, ale neřekne ti, že jedeš ve špatném pruhu, jen ukazuje kam který pruh vede a ve kterém se máš držet.
aha, už chápu jízdu v jízdních pruzích...a podobně to dělá i tomtom? copa výjezd z dálnice, tam neni co ,podělat, mě by spíš zajímalo jak to naviguje jízdníma pruhama hlavně v práglu po magistrálách 4-proudých...
(nájezdy/sjezdy...) když z jedný sjíždim na druhou a na tom sjezdu sou hned další dvě odbočky, abych neodbočil blbě... a pod...

mam takovy jeden mozna trosku neobvykly dotazek.. uz od doby co mam iP pouzivam jako hlavni jazyk ENG... bohuzel TomTom je tak chytry, ze si nastavuje jazyk podle jazyka v iP. To same dela navigon tam vsakstaci prepsat nazev slozky cs_CZ na en a naopak.. a potom iP je anglicky a vse ostatni cesky... Chtel jsem to udelat stejne i u TomTomu ale bohuzel jsou tam jazyky asi nejak zasmoulene... neresil to nekdo?? diky moc
-
- Pokročilý uživatel
Jen se divim, ze kdyz chces mit cely telefon v anglictine, tak aplikace radeji v cestine. Tak jednoduse kdyz vis, ze nekam pojedes, prepnes si jazyk v telefonu...je to otazka chvilky...
iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
tak iphone uz mam dlouho a tak nejak jsem si zvyknul na anglicke menu... a kdyz po kazde zapinam cestinu tak se k tomu aktivuje i ceska klavesnice a ja pak porad pisu hacky misto L ...
-
- Moderator fóra
tak si vypni ceskou klavesnici zapni k cestine anglickou ne? tak to mam ja ptz tak ceska je debilni, teda alespon pro mne
to sice jo.. ale ona se ta ceska pri kazde zmene na cetinu znova aktivuje... Pardon ale chtel jsem reseni jak predelat TomTom... dalsi moznost je.. je mozne rict iphonu aby se hlasil jako ze je CZ a pritom mel menu v ENG?? 
Dekuju za alternativy a kompromisy ale na ty dokazu prijit i sam

Dekuju za alternativy a kompromisy ale na ty dokazu prijit i sam
-
Stačí se kouknout do "struktury" Navigonu a TomToma, nevidím to jako moc schůdné (každý to má naprosto jinak, mapy u TT taky nejdou "rozdělit"), čímž nechci tvrdit, že to nejde (ale kdo si s tím dá takovou práci?)
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Senior uživatel
Nevite nekdo navod jak dostat radary z poi.cz ? dik
-
A co takhle použít funkci hledat? A nebo se kouknout do úplně prvního tématu zde?
I přes to odpovím. Radary z POI jsou v TT v iPhonu pouze jako klasické POI bez jakéhokoliv upozornění, statické ikony, nejde to jako u jiných TomTomů. Tady se používají pouze ty originální, aktualizace jsou placené... A jsou tam pouze fixní...
I přes to odpovím. Radary z POI jsou v TT v iPhonu pouze jako klasické POI bez jakéhokoliv upozornění, statické ikony, nejde to jako u jiných TomTomů. Tady se používají pouze ty originální, aktualizace jsou placené... A jsou tam pouze fixní...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Senior uživatel
Dik, vse jsem precetl a radary jako poi uz davno pouzivam, jen jsem myslel, ze se to trochu hnulo a taky ty poi uslysim.
-
Tak to vypadá, že je v dohlednu další update (prvně to bude podle všeho pro WE)... S tou devítkovou verzí před časem jsem se tedy neseknul...
Text to Speech (CZ asi nee), Advanced Lane Guidance (na výšku i na šířku), nové mapy a databáze radarů, nastavitelné varování před radary a překročení rychlosti, ovládání iPodu přímo z aplikace

zdroj:
http://www.tomtom.com/news/category.php ... Language=1
http://www.pocketgpsworld.com/TomTom-re ... e-6824.php
Text to Speech (CZ asi nee), Advanced Lane Guidance (na výšku i na šířku), nové mapy a databáze radarů, nastavitelné varování před radary a překročení rychlosti, ovládání iPodu přímo z aplikace

zdroj:
http://www.tomtom.com/news/category.php ... Language=1
http://www.pocketgpsworld.com/TomTom-re ... e-6824.php
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Senior uživatel
Zdravim,
mam dotaz k TomTomu - jde nekde nastavit pri prekroceni ryhlosti hlasove upozorneni? U Navigonu to myslim bylo, kdyz jsem si nastavil prekroceni rychlosti napr. v obci o 10km, hlasilo me to hlasem - "pozor!". U Tom Tom mam na display jen cervene upozorneni napr. 120/90. Je to tam nekde mozne nastavit? Mylsim, ze kolikrat kdyz se clovek zamysli pri rizeni je to fajn, tech bodu mi uz moc nezbyva (4 ) ....!!! diky atyp
mam dotaz k TomTomu - jde nekde nastavit pri prekroceni ryhlosti hlasove upozorneni? U Navigonu to myslim bylo, kdyz jsem si nastavil prekroceni rychlosti napr. v obci o 10km, hlasilo me to hlasem - "pozor!". U Tom Tom mam na display jen cervene upozorneni napr. 120/90. Je to tam nekde mozne nastavit? Mylsim, ze kolikrat kdyz se clovek zamysli pri rizeni je to fajn, tech bodu mi uz moc nezbyva (4 ) ....!!! diky atyp
iPhone2G 8Gb-USA (2-5 2008)
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Apple Watch5 - 44mm Milano
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Apple Watch5 - 44mm Milano