Every trail pro padá

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
jga

Every trail pro padá

Příspěvek od jga »

Loni jsem koupil app Every Trail ve verzi Pro. Ještě před 14 dni jsem zaznamenává trasu a provedl upload na web. V nedeli uz to neslo. Po zadání záznamu trasy app spadne bez hlásky. Nic jsem neinstaloval, GPS v jiných programech šlape.
Myslím, že jsem loni na fóru našel i vlákno o teto app s návody, teď uz ho nemohu najit.
Díky Honza 3GS 16MB bez JB

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Every trail pro padá

Příspěvek od Jadro »

Ja mel jen trial, ale stejna zkusenost... Jak jsem pustil zaznam, spadlo to... Bylo to ted o vikendu

EDIT: Tak dokonce v aplikaci porad sviti aktivni zaznam, ale jakmile kliknu na mapu, tak sleti

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Every trail pro padá

Příspěvek od Tea Racer »

Nainstaluj predchozi verzi, nova verze to bohužel zhonila. Už jsme to psal tvurci. Jinak aplikaci použivma 3tí rok a uplne bez problému, dokonce nežere tolik baterku jako ostatni. Ale nová verze ma bug pro IP3 bohuzel :(
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Every trail pro padá

Příspěvek od Jadro »

Jen pro iP3? Ja mam iP4S a tak pada, ale nemam Pro verzi...

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Every trail pro padá

Příspěvek od Tea Racer »

Nevím, ten nemam zase já, ale co jsem koukal na web every trail, na jejich forum tak hlavne IP3. Proste Cris tu posledni verzi nejak uchvatal. Ale vratil jsem se k te predchozí a vse uplne v pohode. Jen min CT, PA, SO i NE, jsem monitoroval trasu a ani jeden vypadek, maká spolehlive.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Odpovědět