Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Toto téma je zde takový mrtvý, chtělo by ho oživit. Pojďme si povídat o tom co Systému Lion chybí a čekáte, že to bude v další verzi 10.8? Jaký název bude podle vás mít 10.8? Budou to stále kočkovité šelmy, nebo apple uplně zmení své názvy? Pojďmě spekulovat!
Osobně si myslím, že další verze Mac os x (10.8 ) ponese název Snow Lion nebo White Lion
Proč? - Verze 10.5 = Leopard - Verze 10.6 = Snow leopard - Verze 10.7 = Lion - Verze 10.8 = Snow (white) Lion (?)
Tento rok sem vyměnil PC za Mac. Osobně mě nic v Lionech nechybí, jsem nadšenej jednoduchostí. Zajímá mě váš názor na tuto věc. Ať jsou zde spekulace, dohady ať už bez zdroje nebo se zdrojem.
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi) iPhone 2G Totality Expert
Bílí lvi Přestože jsou vzácní, jsou občas hlášeni v Timbavati v jižní Africe. Jejich neobvyklé zbarvení je dáno recesivním genem. Bílý lev je v nevýhodě při lovu lov, díky zbarvení může totiž být kořistí velice lehce odhalen. Mláďata i dospělí jedinci jsou čistě bílí, ne jako běžní mládí lvi, kteří na sobě mají barevné skvrny.
Stejně tak existují i bílí tygři. No ale to je jedno, Lion tady ještě minimálně dva roky bude a pak se uvidí, jestli bude ještě nějaká verze OS X nebo už něco nového ("OS 11"). Zatím nejsou informace žádné.
Jinak jsou nějaký rumory ohledně ARMových Macboocích Air, tak jedna z možností může být i OS na tenhle typ procesoru nebo nějaký užší propojení s iOS. Stejně člověk neví co pořádně chce, ale až to Apple zveřejní, tak bez toho nedokáže žít dokud to nedostane
Apple iPhone 4S 16GB white - fw 7.0 GM, noJB - krasavec Apple iPhone 3G 8GB black - fw 4.2.1 noJB - v depozitu
Saddako píše:Třeba udělají kočku domácí. Bude to malé, rychlé a zcela domestikované
trebárs si myslím že keď Lion je kráľ tak už mačkovité šelmy nebudú a bude to delfín rýchli a inteligentný No a bude tak i malá zmena.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB iPhone 5S-32Gb. Silver iPhone 4S-16Gb White iPad mini 16Gb White
Taky jsem na to teď narazil. Nečekal jsem, že přijde bez eventu a hlavně už tak brzy po uvedení Liona. Je to trochu jako bych se probudil do nějaké divné doby po několikaměsíčním spánku...
hehe, dobrá finta. Inak Mountain Lion je americké označenie Pumy. Ale čo potom bude 10.9, to som velice zvedavý. Aj keď vôbec prvá beta MacOS X bola "Kodiak", tak by to mohol byť napr. "Grizzly".
Tak tie dalsie iOS features mohli pridat v ramci updatov Liona 10.7.4, 10.7.5... Lion bol vydany minule leto, a nie su na nom vychytane zdaleka vsetky muchy.
Osobne je Snow Leopard u mna top, a asi aj ostane, nechcem z desktopu dalsi iOS.
Vypadá to naprosto perfektně. Ta notifikační lišta je good. Nad Growl se stahují mračna. Messages už mám stažený, ale nainstaluju později. No a Reminders, to nemá chybu. Těším se...
MacBook Pro 13" (2017) iPhone XS Max 256 GB Gold https://twitter.com/smoldik
For a fair number of Mac owners, though, installing Mountain Lion is going to require buying a new machine, as Apple has abandoned support for Intel’s GMA 950 and x3100 chipsets. Here’s a list of the machines that can run Lion that can’t run Mountain Lion. Although OS X Lion has a minimum spec requirement of an Intel Core 2 Duo processor, Mountain Lion’s heftier graphics requirements effectively puts these machines to pasture: • Any Intel Core 2 Duo MacBook from late 2007 – late 2008 (Model Numbers: MB061*/B, MB062*/B, MB063*/B, MB402*/A MB403*/A MB404*/A, MB402*/B) • The Mid-2007 Mac mini (Model Numbers: MB138*/A, MB139*/A) • Late 2006 polycarbonate iMac (Model Number: MA710xx/A) • The original early 2008 MacBook Air (Model Number: MB003LL/A) If you’ve got any one of these machines, OS X Lion will be the last version of OS X you will be able to install.